Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben kullandım. Gebeliği bu testle öğrendim

İnşallah coook iyi geçer iyi haberlerini bekliyoruz . Benim de Çarşamba günü kontrol var sizce cinsiyet tahmininde bulunur mu 12nci hafta olacak
Bende ikili tarama testi sonucumu beklerken çok gerilmiştim. Malum bir de yaş 38. Yine de risk çıkmadı çok şükür. İnşallah güzel haberler alırsınız

Kızlarr çok şükür, ilk defa hareketlerini gördüm bebeğimin çok güzel bir duyguydu hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum 12+6 haftalık çıktı çok hareketli cinsiyette emin olamadığım için söylemeyeceğim dedi
İkili test için kan verdim, sonucu da güzel gelir inşallah

Ben de innovita ovulasyon testi kullanıyordum, ovulasyon testi çatlamadan sonra üst üste 5 gün kopkoyu çıkınca şüphelenip hamilelik testi yapmıştım o da pozitif çıkmıştı.

Benim kızım tam 4 yaşında uzun yürümeli bir yolculuğa çıkıyorsam yanıma alıyorum biniyor hala
Bizde 4 yaşına kadar kullandık. Büyük kolaylık. Şimdi kanguru bakiyorum Sling kullanışlı gibi gelmiyor bana bilemedim. Oglum temmuzda doğunca sıcakta kanguruyu kullanamadik. Tavsiyelerinizi bekliyorm

Ben unisex takımlar aldım 0ay ve 3 ay. 2 tane kız tulum aldım bi de zıbın aldım kısa ve uzun kol çorap ağız mendili vs de aldım.

Ben unisex takımlar aldım 0ay ve 3 ay. 2 tane kız tulum aldım bi de zıbın aldım kısa ve uzun kol çorap ağız mendili vs de aldım.
maşallahh bende 2 tane tulum takım aldım acaba erken mi başladım diye düşünüyordum ama çoğunluk alışverişe başlamış ne güzel

Canım ben kafamda oluşturuyorum vakit buldukça, şimdi oda tadilatı var, benim ev biraz anormal büyük 3 kat, büyüklükten çocugu nereye koysak bilemedik salak oldu ilk haftalar. Şimdi benim yatak odam katında 2 boş oda var yan yana onları birleştireceğim, sonra oda içine girişirim, Temmuz Agusyos herşeyi başlayıp bitirmeye niyetlendim Allah nasip ederse, eklediğim görselden yola çıkarak bordo tonlar ekleyip teddy bear konsept yapacagım. Yandaki kapaklar gardrop gibi değilde raf sistem gibi olabilir, gardrop bölümü ayrı düşündüm bordo gibi mesela. Kız olsaydı mini mouse olacaktı konsept, kızcılara fikir olsun. Banyosunun paspasına fırçalıgına kadar seçmiştim, şimdi rota yeniden oluşturuluyor Halledeceğiz inşallah, iyi ki var bu telaşlarım yok delirirdim diyorum babamdan sonra

Eklentiler

• IMG_8237.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 71
Kafanda tasarladıysan eğer kolayca halledersin zaten süper böyle zamanlarda meşgale bulmak önemli canım çok haklısın sana da iyi gelecek

Canım ben testlerin detayını hiç bilmiyorum, bugün boyun vs ölçümleri yaptı ama kan vermedim. Benim göbek adım anksiyete. Şuan cahilliğim mutluluk veriyor. Tek düşüncem bu

Yaa teşekkürler canımm bende doktoruma danışacağım bu konuyu
Canım ben Eskişehir'de yaptırdım Osmangazi tıp fakültesi Hastanesi'nde tıbbi genetik bölümünde 1100 lira güncel fiyat ama çok bekletiyorlar 4-5 hafta sürer dediler ben yaptirali 10 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…