- 19 Aralık 2023
- 1.521
- 865
- 43
İlerde çocuğum 150 bin tl verdiğimi duysa kendi kınar beni djdjdjdKız yok ya şaka yapıyorum 150bin liraya 50 TL Kupon vermiş kahkaha attıımmmmen pahalısı ne kadar diye merak ettim filtreledim fiyatı en yüksek diye
Benim kızım tam 4 yaşında uzun yürümeli bir yolculuğa çıkıyorsam yanıma alıyorum biniyor halaYav çileğim zaten çocuk 2 yaşından sonra istemşcek binmeyi o yüzden gerek yok cidden
görür bence canım ben de 14. haftada gittim gördüKızlar yarın randevum var benimde. En son 21 Nisan da gitmiştim. Sat a göre 14+0 olacak yarın. Belki biraz önde çıkabilir bir öncekinde öyle olmuştu. Sizce doktor görür mü cinsiyeti artık
Ben kullandım. Gebeliği bu testle öğrendimGünaydınn kızlar dün innovita ovulasyon testinin yanında gelen testlerden yaptım çatlamanın 9. Günüydü bembeyaz cıktı bugun 10. Gün hafif gölgelik belirdi ama ilk defa bu testten yapıyorum güvenilirmi kullanan varmı
İnşallah coook iyi geçer iyi haberlerini bekliyoruz . Benim de Çarşamba günü kontrol var sizce cinsiyet tahmininde bulunur mu 12nci hafta olacak
Bende ikili tarama testi sonucumu beklerken çok gerilmiştim. Malum bir de yaş 38. Yine de risk çıkmadı çok şükür. İnşallah güzel haberler alırsınız
Ben de innovita ovulasyon testi kullanıyordum, ovulasyon testi çatlamadan sonra üst üste 5 gün kopkoyu çıkınca şüphelenip hamilelik testi yapmıştım o da pozitif çıkmıştı.Günaydınn kızlar dün innovita ovulasyon testinin yanında gelen testlerden yaptım çatlamanın 9. Günüydü bembeyaz cıktı bugun 10. Gün hafif gölgelik belirdi ama ilk defa bu testten yapıyorum güvenilirmi kullanan varmı
Bizde 4 yaşına kadar kullandık. Büyük kolaylık. Şimdi kanguru bakiyorum Sling kullanışlı gibi gelmiyor bana bilemedim. Oglum temmuzda doğunca sıcakta kanguruyu kullanamadik. Tavsiyelerinizi bekliyormBenim kızım tam 4 yaşında uzun yürümeli bir yolculuğa çıkıyorsam yanıma alıyorum biniyor hala
Ben de arkadaşlarımdan duyduklarımı söylüyorum vallahi seninki biniyorsa iyiBenim kızım tam 4 yaşında uzun yürümeli bir yolculuğa çıkıyorsam yanıma alıyorum biniyor hala
Babybjörn öneriyorlar canım influencerlardan gördüğüm kadarıylaBizde 4 yaşına kadar kullandık. Büyük kolaylık. Şimdi kanguru bakiyorum Sling kullanışlı gibi gelmiyor bana bilemedim. Oglum temmuzda doğunca sıcakta kanguruyu kullanamadik. Tavsiyelerinizi bekliyorm
Geçmiş olsun canım benimDişim ağrıyor ya hayatım pek bakamıyorum
Özellik kısmına yazılmamış demekki anladım canımOnların aldıkları kabin boy yazıyor hepsi burada da ama easyler de yazmıyor
Ben unisex takımlar aldım 0ay ve 3 ay. 2 tane kız tulum aldım bi de zıbın aldım kısa ve uzun kolkızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
Ayy buralar niye pahalı böylee yaEskişehir'de ben yaptırdım 1100 tl ödedim tek olumsuz yanı 4 5 haftada çikiyor sonucu
maşallahhBen unisex takımlar aldım 0ay ve 3 ay. 2 tane kız tulum aldım bi de zıbın aldım kısa ve uzun kolçorap ağız mendili vs de aldım.
Canım ben kafamda oluşturuyorum vakit buldukça, şimdi oda tadilatı var, benim ev biraz anormal büyükkızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
Kafanda tasarladıysan eğer kolayca halledersin zaten süperCanım ben kafamda oluşturuyorum vakit buldukça, şimdi oda tadilatı var, benim ev biraz anormal büyük3 kat, büyüklükten çocugu nereye koysak bilemedik salak oldu ilk haftalar. Şimdi benim yatak odam katında 2 boş oda var yan yana onları birleştireceğim, sonra oda içine girişirim, Temmuz Agusyos herşeyi başlayıp bitirmeye niyetlendim Allah nasip ederse, eklediğim görselden yola çıkarak bordo tonlar ekleyip teddy bear konsept yapacagım. Yandaki kapaklar gardrop gibi değilde raf sistem gibi olabilir, gardrop bölümü ayrı düşündüm bordo gibi mesela. Kız olsaydı mini mouse olacaktı konsept, kızcılara fikir olsun. Banyosunun paspasına fırçalıgına kadar seçmiştim, şimdi rota yeniden oluşturuluyor Halledeceğiz inşallah, iyi ki var bu telaşlarım yok delirirdim diyorum babamdan sonra
Canım ben testlerin detayını hiç bilmiyorum, bugün boyun vs ölçümleri yaptı ama kan vermedim. Benim göbek adım anksiyete. Şuan cahilliğim mutluluk veriyor. Tek düşüncem buCanım tebrik ederim, sağlıkla gelsin minik
ocean mummy takviyesine başlayana kadar benim de yüzüm ay gibiydi, cinsiyet kızherkes yüzüne ne yaptırdın sen diyordu
bu arada ikili dörtlüden daha iyi sonuç vermiyor muydu canım onu yaptırsan daha iyiydi sanki
Canım ben Eskişehir'de yaptırdım Osmangazi tıp fakültesi Hastanesi'nde tıbbi genetik bölümünde 1100 lira güncel fiyat ama çok bekletiyorlar 4-5 hafta sürer dediler ben yaptirali 10 gün olduYaa teşekkürler canımm bende doktoruma danışacağım bu konuyu
Çok uzun sürüyormuş çıkması . Güzel sonuçlarınız olsun inşallahCanım ben Eskişehir'de yaptırdım Osmangazi tıp fakültesi Hastanesi'nde tıbbi genetik bölümünde 1100 lira güncel fiyat ama çok bekletiyorlar 4-5 hafta sürer dediler ben yaptirali 10 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?