Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar kahvaltıda devamlı yumurta,peynir,zeytin yemekten sanki sıkıldım ve soğuyacak gibiyim,sizler neler yiyorsunuz?Başka şeyler denemek istiyorum .
Menemen ya da yumurtanın yağda farklı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Bazen avokado yiyorum. Bu ara ekmek yemiyorum ama kaçamak olarak ekmek pizza olabilir. Yoğurt yumurta veya peynir yumurtayı çırpıp ince dilimlenmiş ekmeklere sürüp üstüne de domates zeytin biber (hamilelikten önce sucuk da) koyup fırınlıyorum çok lezzetli oluyor.

Kızlar kahvaltıda devamlı yumurta,peynir,zeytin yemekten sanki sıkıldım ve soğuyacak gibiyim,sizler neler yiyorsunuz?Başka şeyler denemek istiyorum .
Ben bazen granola bowl yiyorum, bazen yumurtalı ekmek, labneli avokado, dışarıdan simit ayran, patatesli yumurta bütün tuşlara basıyorum her gün yumurta görmek benim de midemi bulandırıyor sanırım

kızlar ikili üçlü tarama testleriyle ilgili ne biliyorsunuz? fetal dna testi yaptırdığım için doktorum ikili teste gerek yok dedi. sizce yaptırmalı mıyım?
Evet canım gerek yok Fetal kapsıyor hepsini. Sadece benimki ense kalınlığı ve burun kemiğine bakmak istedi yine de. Ama ikili falan yaptırmadık.

istirahat etmem gerektiği için annemde kalıyorum. anne yumurtaları yiyorum mantarlı olsun, omlet olsun, patatesli olsun, menemen olsun yiyorum valla.

Canım ben bu ara salataya fecii takmış durumdayım marul roma peynir avokado domates ceviz ve haşlanmış yumurta hepsiyle karışık salata yapıyorum zeytinyağı tuz ekleyip yiyorum çokk iyi gidiyo aradan da meyveli yulaf kasesi hazırlıyorum dışarı çıktığımızda serpme kahvaltı bunlarla geçiyo benim kahvaltı rutinlerim

Bu salata soğuk yenir mi ya

Çok mu yoruldun acaba? Progestana devam et yine kesilir inşallah panik yapma perşembeye az kalmış zaten bol su iç dinlen

Kızlar valla helal olsun ben hiç yumurta yiyemiyorum ya bişey değil işler yoğun yemek bile bazen üstün körü oluyor. Bulantımda olmadı ama inanılmaz bir tiksinme var. Kahvaltı bana işkence zaten. Herşeyi tabağa koyup kahvaltı yapmak yerine git gel tek tek yiyorum nasıl bir manyaklıksa doktorum zaten bebek senin rezervinden besleniyor aç kalma sağlıksız beslenme o alacağını senden alır dedi. Genel olarak dikkat ediyorum tabi ama kahvaltı yok gibi bende

Çok mu yoruldun acaba? Progestana devam et yine kesilir inşallah panik yapma perşembeye az kalmış zaten bol su iç dinlen
Aslında oturmak ve biraz yürümek dışında hiçbir şey yapmadım. 2 bin adım bile atmamışım. Neden oldu anlamadım gerçekten. Direkt uzanma moduma geçtim yine

Aslında oturmak ve biraz yürümek dışında hiçbir şey yapmadım. 2 bin adım bile atmamışım. Neden oldu anlamadım gerçekten. Direkt uzanma moduma geçtim yine
Belki de eski kandır vücudun atmak istiyordur öyle de olabiliyor stres yapma inşallah bir şey yoktur

Arada ben de öğlen yiyorum ilk öğünümü ve yemekhanede. Et falan oluyor illa ki protein ihtiyacımı oradan alıyorum diye rahatlatıyorum kendimi. Sabah uyandığımda aç hissetmezsem zorlamıyorum. Bugün yaptım ama börekle zeytin yedim bi börekten ısırıp bi zeytin atarak ağzıma kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…