- 11 Nisan 2024
- 881
- 745
- 23
Canım chia ve keten tohumu pek önerilmiyordu hamilelikte. Ben de arkadaşa vericem evdekileri ilk buluşmamızda.Valla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı
15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açımBulantısız ve iştahımın açıldığı günlerin hayaliyle yaşıyorum,ne yersem yiyeyim sanki midem boş gibi ve huzursuz bir mide sanki.Canımın çektiği tek bir şey yok
Sana iştah açıcı şeyler yazıyorum onları ye yaavrim (ne onlar bilmiyom)15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açımCanımın yemek çekmesini geçtim, gördüğüm yemekten de tiksinir oldum tövbe yarabbim
Kız bugün işten geldim içim çok kıyıldı diye iki dilim salçalı ekmek yedim eşim gelmeden. Anaaa sanki kuzu çevirme yemişim öyle tokum ki şuan ağzıma lokma süremem resmenSana iştah açıcı şeyler yazıyorum onları ye yaavrim (ne onlar bilmiyom)
Bende hep bir açlık hissi var ama yemek yiyecek iştah da yok,her şey kokuyor gibi.Reels da yemek yapan görünce midem bulanıyor15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açımCanımın yemek çekmesini geçtim, gördüğüm yemekten de tiksinir oldum tövbe yarabbim
Yulafı da hiç sevmiyorum ya haşlanmışValla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı
Bence güzel bir alternatif olmuş,salatayı hiç denememiştim belki ben de bir salata olayına girerim,öğlen nerdeyse beslenmiyorum muz ve elma yiyorum sadece,biraz da bazen kuruyemiş.Hata mı ediyorum bilmiyorumCanım ben bu ara salataya fecii takmış durumdayım marul roma peynir avokado domates ceviz ve haşlanmış yumurta hepsiyle karışık salata yapıyorum zeytinyağı tuz ekleyip yiyorum çokk iyi gidiyo aradan da meyveli yulaf kasesi hazırlıyorum dışarı çıktığımızda serpme kahvaltı bunlarla geçiyo benim kahvaltı rutinlerim
Yumurta ve yulaf nasıl oluyorAyy ben de bu sabah artık illalah ettim yumurtadan yulaf yaptım kendime sütlü
Kız salçalı ekmek ne bak yaaa protein içeren bir şey yeseydin bariKız bugün işten geldim içim çok kıyıldı diye iki dilim salçalı ekmek yedim eşim gelmeden. Anaaa sanki kuzu çevirme yemişim öyle tokum ki şuan ağzıma lokma süremem resmenumut ediyorum iki hafta içinde düzelecek
Ah analarımızdan uzak olmasak neler yerdim de anamdan uzak bir de işe gidiyorum,ora götürülecek bir şey lazımistirahat etmem gerektiği için annemde kalıyorum. anne yumurtaları yiyorummantarlı olsun, omlet olsun, patatesli olsun, menemen olsun yiyorum valla.
Labne zararlı mı peki eritilmiş bir peynir olduğu için ona pek güvenemiyorum.Ben bazen granola bowl yiyorum, bazen yumurtalı ekmek, labneli avokado, dışarıdan simit ayran, patatesli yumurta bütün tuşlara basıyorum her gün yumurta görmek benim de midemi bulandırıyor sanırım
Bu çok iyi bir öneri olmuş yapayım bunuMenemen ya da yumurtanın yağda farklı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Bazen avokado yiyorum. Bu ara ekmek yemiyorum ama kaçamak olarak ekmek pizza olabilir. Yoğurt yumurta veya peynir yumurtayı çırpıp ince dilimlenmiş ekmeklere sürüp üstüne de domates zeytin biber (hamilelikten önce sucuk da) koyup fırınlıyorum çok lezzetli oluyor.
Yaaa sen gibiydim 13 haftaya kadar yiyemedim ikisini de doğru düzgünValla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı
Yumurta yerine yulaf yiyorum yani onu demek istedimYumurta ve yulaf nasıl oluyor
Canim selamlar, bugun cok is yaptim utudur ev supurme vs. İslerim bitince de anacigima yemege geldim
Canim benim doktorum hic gerek yok dedi fetal yaptigimiz icin, ama ense burun olcumlerini kendi yine de yaptikızlar ikili üçlü tarama testleriyle ilgili ne biliyorsunuz? fetal dna testi yaptırdığım için doktorum ikili teste gerek yok dedi. sizce yaptırmalı mıyım?
Bende ikisi de kaniyor puuuuhhhjhC cilekcanavari diş kanamasını ben doktoruma sordum ya burun kanar ya diş. Diş kanaması daha iyiymiş kan hacmimiz genişlediği icin yasanabilirmis ama diş etlerinle ilgili problem yaşıyorsan bir dis hekimi ile mutlaka irtibata geçmeniz iyi olabilir.
Bende instagramla ilgili biseyler paylasicaktim simdi yasak falan denince bilemedim soyliyim bari:) acibadem hastanesinin gebeler icin online yoga egitimi varmis çarşamba günleri.
Bitiremediğini temizleyip buzluğa atıp ihtiyaç duyunca çıkar, ben öyle yapıyorum. Bugün de buzlukta çıkardım, çorbalara falan da öyle koyuyorumDereotu çok az bulunduruyorum evde bitiremediğim için ama denerim alırsamKaymağı tavada eritip göz göz olunca yumurta tuz:) hem değişiklik oluyor hem de doğal kaymak uzun süre dayanmıyor ya hevesimi alınca omlet yaparak tüketmiş oluyorum bir taşla iki kuş:)
Labne eritme peynir değil yanlış biliyorsun. Gebelikte diyetisyenler de diyet listesine çok fazla yazıyor. Ben tadını da seviyorum gebelikte de tüketime uygun diye biliyorum hiç aksini duymadımmLabne zararlı mı peki eritilmiş bir peynir olduğu için ona pek güvenemiyorum.
Ya ben de aynı senin gibiyim şuan. Yani benim bulantım olmadı, hiç kusmadım ama her türlü yemekten ve yemek yapmaktan tiksinir oldum. Yani tiksinme doğru kelime mi bilmiyorum ama sabah yumurta pişirmek bile kafamda büyük bir mesele, yapamıyorum, yemek istemiyorum, kokular aklıma geliyor. Kolumu kaldırıp herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Yani dışarıdan da herhangi bir şey yemek istemiyorum. Bir hafta annemlere gitmiştim bi orada annem pişirip önüme koyunca sorunsuz yiyebildim, şimdi eve dönünce yine aynı sıkıntıları yaşıyorum ya.15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açımCanımın yemek çekmesini geçtim, gördüğüm yemekten de tiksinir oldum tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?