Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Omlet çeşitleri:
Biberli omlet
Domatesli omlet
Patatesli omlet
Peynirli omlet
Kaymaklı omlet

Benim çeşitlerim bunlar var mı artıran

C cilekcanavari diş kanamasını ben doktoruma sordum ya burun kanar ya diş. Diş kanaması daha iyiymiş kan hacmimiz genişlediği icin yasanabilirmis ama diş etlerinle ilgili problem yaşıyorsan bir dis hekimi ile mutlaka irtibata geçmeniz iyi olabilir.

Bende instagramla ilgili biseyler paylasicaktim simdi yasak falan denince bilemedim soyliyim bari:) acibadem hastanesinin gebeler icin online yoga egitimi varmis çarşamba günleri.

deryaderya2 Canım doktor sana hastanede yatış önerdi mi? Ben gidince hep istiyorsan yatıralım seni diyorlar. Yani hastanede yatsam yapabilecekleri ekstra bir şey var mı? İlk yattığım zaman onlar da progestan fitil verdiler sadece.

Utangaç değil de daha çok nazlı ve duygusal oluyorlar oğlum akrep herseye ağlıyor
Ay bi eve bi ağlayan çocuk yetsin ben terazi dogurayim :) oglum yengeç duygusal bir çocuk.

Yumurta Bende normalde pek tercih etmediğim haşlama üzerine biraz baharat ve zeytinyağı gezdirip yemege bayıldım bu ara. Az önce aksam yemeği olarak bile biraz tuzlu peynir ile yemege karar verdim ve normalde tuzlu peynir hic yemem. Hamilelikte her sey değişiyor:) normalde salatalık be zeytin tercih etmem ilk hamileligimde bayılıyorum onlara simdi oğlumun en sevdiği şey salatalık ve zeytin :) ben değil o istiyormuş meger

Canım ben özel hastanede prf dr a gidiyorum normalde. Kanamam olduğunda hem o dr a hemde acil kadın doğuma gittim iki yerde de yatış yapılmadı. İsteğime falan bırakılmadı. Ben kendi dr a progestan iğne mi vurulsam daha kısa sürede kesiyormuş dedim onu bile vermedi. O kısa süreli çözüm en iyisi fitil dedi. Açıkçası bu haftalarda ki kanamalar Allah’a emanet. Ama seninki hem kanama değil şuan hemde bebişler artık daha büyük. Rahat ol canım bence önemli değil hiç seninki. Devam ediyor mu

Ben bugün dereotlu kaşarlı yaptım kız kaymaklı omlet nasıl olıyor
Dereotu çok az bulunduruyorum evde bitiremediğim için ama denerim alırsam Kaymağı tavada eritip göz göz olunca yumurta tuz:) hem değişiklik oluyor hem de doğal kaymak uzun süre dayanmıyor ya hevesimi alınca omlet yaparak tüketmiş oluyorum bir taşla iki kuş:)

Bana da fitilin daha etkili olduğunu söylediler. Şu an devam etmiyor. Uzanıyorum zaten gördüğümden beri. Kusura bakma seni de darladım ama insan yaşayan birinden bir şeyler duyunca biraz rahatlıyor.

kızlar ikili üçlü tarama testleriyle ilgili ne biliyorsunuz? fetal dna testi yaptırdığım için doktorum ikili teste gerek yok dedi. sizce yaptırmalı mıyım?
Selam canım benim doktorum da aynısını söyledi. Fetal dna sonuçlarına göre hareket edeceğiz dedi. Ama 2 li taramayı atladık

Bana da fitilin daha etkili olduğunu söylediler. Şu an devam etmiyor. Uzanıyorum zaten gördüğümden beri. Kusura bakma seni de darladım ama insan yaşayan birinden bir şeyler duyunca biraz rahatlıyor.

Yok canım niye darlanayım. Çok geçmiş olsun belki ufak birşeydir tek seferlik.

ay çok tatlı akrep erkekleri nasıl anlatsana
Dediğim dedik inatci, kinci diyorlar ama ben oğlumda hiç görmedim öyle şeyler çok merhametli oluyorlar. Gözlemlediklerim şimdilik küçük oğlum da başak üç numaram da ya terazi olacak yada akrep
Hahahahha Aynenn öyle valla gerçi bende teraziyim bende çok duygusalımdır herseye ağlayabilirim

Ayy ben de bu sabah artık illalah ettim yumurtadan yulaf yaptım kendime sütlü
Valla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı

Bulantısız ve iştahımın açıldığı günlerin hayaliyle yaşıyorum,ne yersem yiyeyim sanki midem boş gibi ve huzursuz bir mide sanki.Canımın çektiği tek bir şey yok
Oh be al benden de o kadar önceden ölüp bittiğim yiyecekler bile keyif vermiyor artık bana

Canım evet ya bende dişçiyle görüştüm ama hamilesin hiçbisey yapamam fırçalamaktan sakın vazgeçme ve tuzlu suyla gargara yap dedi. Napayım artık bebek iyi olsun da bu da geçer

Benim peki 12. Haftaya kadar normal gidip 12-13 de mide bulantılarımın Show yapması sizin hakkınız ödenmezmiş bacılarım
Ben de 9-12 arası bahçe suladım ağzımdan burnumdan analık zor iş be bacım. Bebek rahme düştüğü anda başlıyor annelik mesaisi. Sağlıkla doğsunlar da totodan bi ısırık alırız telafi ederler

Benim peki 12. Haftaya kadar normal gidip 12-13 de mide bulantılarımın Show yapması sizin hakkınız ödenmezmiş bacılarım
Ay sonunda benim gibi biri! Ben de sıfır bulantıyla 12’ye kadar geldim şekerim sonra en ufak değişik kokuda öğürebilme potansiyeline sahip oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…