Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Herkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 💕💐perşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim 🙏🏻😔hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince 💕💕
Canım inşallah işlem çok güzel geçer 🙏 Sana çokça dua edeceğim. İyi haberlerini bekliyoruz hepimiz 🩷

Kızlaar günaydın 🌸 bende hala kabızlık sorunu yaşıyorum afedersiniz dün büyük tuvaletimi yapmaya çalışırken biraz ıkındım vajinamdan akıntıyla beraber kan geldi 🙁 doktoruma yazdım hemen kanama devam ederse mutlaka gel göreyim dedi tekrar gelmedi ama yinede bugün doktora gitsem mi bilemedim?

Kızlaar günaydın 🌸 bende hala kabızlık sorunu yaşıyorum afedersiniz dün büyük tuvaletimi yapmaya çalışırken biraz ıkındım vajinamdan akıntıyla beraber kan geldi 🙁 doktoruma yazdım hemen kanama devam ederse mutlaka gel göreyim dedi tekrar gelmedi ama yinede bugün doktora gitsem mi bilemedim?
Günaydın canım. Ikınmaya bağlı olmuştur muhtemelen ama gitme imkanın varsa git. İçin rahat etsin bence. Belki doktorun kabızlık için de bir ilaç yazar. Benim bağırsaklarıma armut, turşu, probiyotikli yoğurt iyi geliyor. Denedin mi hiç bunları?

2 tane kayısı da işini görür bence. Çoğu insanda işe yarıyor. Bir Malatyalı olarak onu söylemeyi unutmuşum ☺️

Armut denemedim hiç kuru kayısı tüketiyorum ama pek faydası olmadı 🙁 pazartesi kontrolüm vardı aslında detaylı bakmıştı doktor bir sıkıntı görünmüyor demişti

Armut denemedim hiç kuru kayısı tüketiyorum ama pek faydası olmadı 🙁 pazartesi kontrolüm vardı aslında detaylı bakmıştı doktor bir sıkıntı görünmüyor demişti
Daha yeni gitmişsin zaten kuzum. O zaman doktoruna güven. Bir daha olursa gelirsin demiş. İnşallah bir daha da olmaz. Stres yapma. Beyaz ekmek tüketme. Sulu yemekler yemeye çalış. Bunlar da işe yarar belki.

Herkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 💕💐perşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim 🙏🏻😔hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince 💕💕
Dualarımız seninle canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer.

Günaydın kızlar ♥️ sen misin dün “iyiyim ya hehehe” diyen, berbatttt oldum akşam eşimin desteğiyle yatak odasına gelebildim 🤣🤣

C cilekcanavari bu sabah yeni levele geçtim, dilimi temizlerken dilim kanamaya başladı 😅😅
bak iki gün önce aaa hiçbişeyim kalmadı benim ne ağrı ne sızı dedim. ve dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum :D
ay çok dikkatli fırçala dişlerini, dilini de üstten üstten temizle. Benim diş etleri perişan oldu zamanla

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔
IMG_0690.webp
IMG_0689.webp

Sabah uyanır uyanmaz iki bardak ılık su iç canım öncesinde sonrasında bir iki kayısı da yiyebilirsin. Beyaz ekmeği biraz azaltabilirsin.

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
Maşallah 🧿 O geriden gelmeler, önden gitmeler olabiliyormuş bazen. Onu kafana takma hiç. Kaç haftalıksın? Belki emin olmadan bir şey söylemek istemiyordur.

Maşallah 🧿 O geriden gelmeler, önden gitmeler olabiliyormuş bazen. Onu kafana takma hiç. Kaç haftalıksın? Belki emin olmadan bir şey söylemek istemiyordur.
13 hafta :( bugün bişey fark ettim çevremizdeki herkes erkek erkek deyince biz kendimizi erkeğe hazırlamışız psikolijimiz bozuldu ya ne hissediypruz anlayamadık kız mı erkek mi

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
Ufak tefek sapmalar olabilir canım moralini bozma ciddi bir gelişim geriliği gözlemlese doktor söylerdi zaten. Herşey yolunda demek ki.

13 hafta :( bugün bişey fark ettim çevremizdeki herkes erkek erkek deyince biz kendimizi erkeğe hazırlamışız psikolijimiz bozuldu ya ne hissediypruz anlayamadık kız mı erkek mi
Ben de öyleyim canım. Çevremde herkes erkek deyince erkek gibi hissetmeye başladım. Kanamalı, lekelenmeli bir süreç geçiriyorum. Bu sefer Allah’ın zoruna mı gitti dedim cinsiyet seçer gibi yapmamız. Sen kimseyi kafana takma. Öncelikle sağlıklı olsun. Sonra da gönlünden geçeni versin Rabbim sana 🥰

Ben de öyleyim canım. Çevremde herkes erkek deyince erkek gibi hissetmeye başladım. Kanamalı, lekelenmeli bir süreç geçiriyorum. Bu sefer Allah’ın zoruna mı gitti dedim cinsiyet seçer gibi yapmamız. Sen kimseyi kafana takma. Öncelikle sağlıklı olsun. Sonra da gönlünden geçeni versin Rabbim sana 🥰
çok kötü birşey ama belli değil deseler bundan iyiher hafta bişeye sevindik hevesimiz kalmadı

Back
X