- 10 Ocak 2024
- 625
- 576
- 23
- 33
Hurmaların hepsi aynı değil mi yav
oo sen araştırmışsın çoktan, yazdıklarına bakayım. bn birde yataşın şu minik reflü yataklarından almayı düşünüyorum. ama bilemedm çok şey mi almayı düşünüyorm diyeEvet canim ya soyle yakin zamanda doguran arkadaslarim var hepsiyle uzun uzun konustum, chicco hug me 5 in 1 dan cok memnunlar, alti aydan sonra ben zaten yanimda degil odasinda yatirmayi istiyorum kismetse alistirmak adina kendi yatmasina, alti ay itibariyle de anakucagi sandalye ve mama sandalyesine donusuyor bu urun o yuzden yillarca kullandik dedi arkadasim da. Ondan alicam gibibir de chicco next2me magic begendim ama 6 aydan sonra direkt cop dedi herkes, onun yerine yeri buyuk olan next2me forever al dediler, ama bana hantal bir urun gibi geldi, bir de 4 yasa kadar kullanilir diyor da cocuk yurudu mu onda durmaz gibi geliyor erkek cocuk bir de
Ay evet o juno dan da alacagim canim cok onerdi herkesoo sen araştırmışsın çoktan, yazdıklarına bakayım. bn birde yataşın şu minik reflü yataklarından almayı düşünüyorum. ama bilemedm çok şey mi almayı düşünüyorm diye
Heee bu cennet hurmasııı :))) bunu bilmiyorum bu serbestse bundan güzel puding yapılıyor kfjdkjslkjfCanım bir de bu var bak. Ben bunu da hurma diye biliyorum
Oh çok şükür ne güzel canım hadi gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrrrr fetal sonucum geldi sonunda şükürler olsun temizOğluşum oluyorrr
Ahhaahahahaha
Aranızda hareket hisseden var mı? Son aya ne demeli
geçmiş olsun canım. kız yazmaz olurmuyuz biz sana laf attık aslında :)) ama baksana işin başından aşkınmış neyse iyi ol da önemli olan oGünleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Özellikle şu 3 5 kadın var aklımda onlar ajajjs
Neyse iyiyim şükür diş macerası yaşadım
Anestezi gözüme vurdu kısmi felç yaşadım dişimi de çekmediler dişim uyuşmadı gözüm uyuştu ajannans ne rezillik
Ağrı kesici dolgu yapıldı 6 ay idare eder dediler hiiç umudum yokta hayırlısı bakalım
Siz nabaysınız
Çok çok geçmiş olsun canım valla diş ağrısı kabir azabından beter demişler. İlk hamileliğimde çerez gibi parol yuttum bu yüzden. Rabbim kolaylık versin. Bir de aşırı ağrı olduğu zaman yarım çay bardağı sirkenin içine bir diş sarımsak dövüp kaynatıyosun. ılıyınca onunla gargara yapıyosun. başta yerleri tırmalattırıyo sonra ağrı kesiliyo nasıl bişeyse.Günleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Anestezi gözüme vurdu kısmi felç yaşadım dişimi de çekmediler dişim uyuşmadı gözüm uyuştu ajannans ne rezillik
Ağrı kesici dolgu yapıldı 6 ay idare eder dediler hiiç umudum yokta hayırlısı bakalım
Siz nabaysınız
Diğer bebeklerim de 1 i kız 1i erkekti canım .Ama o zaman kızda bulantım olmuştu erkekte hiç olmamıştı .bakalım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmezbelki bulantının onla ilgisi olabilir bilmiyorum ama bir an önce geçmesini temenni ediyorum o kadar iştahsızlığa kilo da veremiyorum çok ilginç
dün kontrolde doktorum bana 17-18 gibi hareketlerini hissedersin sen dedi yapısal bakıyorlar heralde bilemedim heyecanla bekliyorum 2 haftam kaldıAhhaahahahaha
Benim pazar gunu ilk kez ayni noktada cok icten segirmeler oldu, dedim anneler gunu hediyesi mi bu ajdjdjdj. Ama doktora sordugumda 20 den once hissetmezsin diyor hep bilemedim.
Aaa aklımda olsun canım teşekkür ederim. Ağrırsa direkt çektiririm artık uğraşamam vallaÇok çok geçmiş olsun canım valla diş ağrısı kabir azabından beter demişler. İlk hamileliğimde çerez gibi parol yuttum bu yüzden. Rabbim kolaylık versin. Bir de aşırı ağrı olduğu zaman yarım çay bardağı sirkenin içine bir diş sarımsak dövüp kaynatıyosun. ılıyınca onunla gargara yapıyosun. başta yerleri tırmalattırıyo sonra ağrı kesiliyo nasıl bişeyse.
Ay evet çok aktif olamıyorum bu aralar neyse ki hepiniz iyisiniz sevindimgeçmiş olsun canım. kız yazmaz olurmuyuz biz sana laf attık aslında :)) ama baksana işin başından aşkınmış neyse iyi ol da önemli olan o
Bende hissedemedim hiç daha. 20 yi beklicez o zamanAhhaahahahaha
Benim pazar gunu ilk kez ayni noktada cok icten segirmeler oldu, dedim anneler gunu hediyesi mi bu ajdjdjdj. Ama doktora sordugumda 20 den once hissetmezsin diyor hep bilemedim.
Ahhhh neler olmus kizGünleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Siz nabaysınız
Geçmişş olsunnn caanısıı, kız bende kanal tedavi oldum bu anestezi zarar vermiyo dimi bişey olmaz kasma kendini dedi acıdan inandım tmm dedim sorgulamadım dhdjdGünleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Siz nabaysınız
bnmde cinsiyet dün belli oldu ancak odaklanıp almaya başlayacağım :) o yatağı alayım bn o zaman 1 zam geldi bileAy evet o juno dan da alacagim canim cok onerdi herkes
evet dersime calistim ben artik almak istiyorum cunku tum buyuk kalemleri sirayla alip anca oderim diye dusundum bebis dogana dekbu besiklerdir puset yatak odasi buyuk kalemler malum.. sen de incele bakalim begenirsin belki, benim yerim dar evim 100 metrekare o yuzden esyaya bogulmak istemiyorum tasinamazsam diye
Hayırlı olsun canım. Senin fraksiyon düşüktü tekrar vermiştin di mi? Çok şükür şimdi çıkmış güzelceKızlarrrrrrr fetal sonucum geldi sonunda şükürler olsun temizOğluşum oluyorrr
Bana da hep 20 diyor ilk gebeligim oldugu icin, ikinci filan olsaydi 15-16 gibi baslardi dedi bilemedim yadün kontrolde doktorum bana 17-18 gibi hareketlerini hissedersin sen dedi yapısal bakıyorlar heralde bilemedim heyecanla bekliyorum 2 haftam kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?