Yumurtalı ekmek şimdilik tuttu gibi tiksinene kadar yeme işi var şimdiYaaa sen gibiydim 13 haftaya kadar yiyemedim ikisini de doğru düzgünyumurtayı menemen gibi çeşitlendirerek yiyebiliyorum sen de patateslı veya menemen şeklinde bi dene bakalım
Tost , gronola gibi şeyler ile denesen kuzum bir de sana diyorum ama ben de öyleyimYulafı da hiç sevmiyorum ya haşlanmış
Yumurtadan da gına geldi,her gün aynı beslenmek valla bir yerden sonra ona da midem bulanacak
Aaa öyle mi ben çok kullanıyorum bir de :/ sebebi neymiş ki kuzum ?Canım chia ve keten tohumu pek önerilmiyordu hamilelikte. Ben de arkadaşa vericem evdekileri ilk buluşmamızda.
Ya bana ondan devrilirmiş gibi geliyor yorumlar çok iyi amaevt 2500 olmus, bana arkadasim onerdiginde 1500 du yemin ederim djfjfj
Sevinibebeyi de kıyaslasana kuzum yaOna da bakiyim yatasla kiyasliyim bakiim canim sagol
Sebebi unuttum canım ya ama bıraktım ben arkadaşlarıma vericem hatta. ama gebe diyetisyenim de söylemişti internette de okumuştum. Doktoruna sorup kesebilirsin ya da araştırıp ona göre dikkat edersinAaa öyle mi ben çok kullanıyorum bir de :/ sebebi neymiş ki kuzum ?
Maşallah ne güzel çıkmış evet erkek gibi duruyor ama çok yanıltıcı olabilirKızlar merhaba ben gruba yeni girdim 13+2 haftamız ikili tarama yaptık bugün doktor cinsiyetinide tahmin etti ama bakmadık kâğıda halen sizce ne? Bana çok erkek suratlı geldi nedenseEki Görüntüle 3591634
Bizim topik cinsiyet tahmini yapamıyor. Daha tecrübeli topikler var. Kağıdı neden açmıyorsunuz? Parti mi var ?Kızlar merhaba ben gruba yeni girdim 13+2 haftamız ikili tarama yaptık bugün doktor cinsiyetinide tahmin etti ama bakmadık kâğıda halen sizce ne? Bana çok erkek suratlı geldi nedenseEki Görüntüle 3591634
Bizim topik cinsiyet tahmini yapamıyor. Daha tecrübeli topikler var. Kağıdı neden açmıyorsunuz? Parti mi var ?Kızlar merhaba ben gruba yeni girdim 13+2 haftamız ikili tarama yaptık bugün doktor cinsiyetinide tahmin etti ama bakmadık kâğıda halen sizce ne? Bana çok erkek suratlı geldi nedenseEki Görüntüle 3591634
Ama bu zaten yanimizda gozetimimizde yatacagi bir sey hani buna baglayip bir yere gidemeyiz yine de bence guvenip ajdjdjdYa bana ondan devrilirmiş gibi geliyor yorumlar çok iyi ama
Mahvetti ya sorma ayyyy agresifim huysuzum mutsuzum sjdjdjKızlarcım üç gündür bende akrep dolunayı etkisi var galiba baya keyifsizim sizde var mı böyle bi şey
Ya karşıma çıkıp durdu instada falan burada konuşulunca. Kimi çok memnun kimi boyu uzadı bi ay kullandım demiş. Biri de doktorum önermiyor demiş kafam karıştı.Ama bu zaten yanimizda gozetimimizde yatacagi bir sey hani buna baglayip bir yere gidemeyiz yine de bence guvenip ajdjdjd
Ay evet bi de mızmızım normalde hiç de sevmem şikayet etmeyi ama ben o moda girdim içim karardı yaMahvetti ya sorma ayyyy agresifim huysuzum mutsuzum sjdjdj
Tamam ona da bakayim canim sevi bebe sanirim di mi dediginSevinibebeyi de kıyaslasana kuzum yahatta fikirlerini de bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz
Minik bebislerde hani iri dogmayan narin olanlarda bile bence max 5-6 aya ayaklar firlar evet. Ama kuculunce kolay satilabilecek bir urun gibi ebat olarak. Ben genel yorumlari cok pozitif buldumYa karşıma çıkıp durdu instada falan burada konuşulunca. Kimi çok memnun kimi boyu uzadı bi ay kullandım demiş. Biri de doktorum önermiyor demiş kafam karıştı.
Dun herseye agladim herseyeeeee, mesela su an bu daatte yatacak vakit midem bulaniyor artik tadim kacti yaAy evet bi de mızmızım normalde hiç de sevmem şikayet etmeyi ama ben o moda girdim içim karardı ya
Bugün arkadaşım dışarı çıkardı da keyfim ancak yerine geldi. Ayrıldık yine eskiye döndümDun herseye agladim herseyeeeee, mesela su an bu daatte yatacak vakit midem bulaniyor artik tadim kacti ya
TeşekkürlerSevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benimki bundandı sanirim 6 sene önce dogum yapmıştım o zaman bundan vardi cok memnun kaldim o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?