Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar Günaydınnn bu sabah çok mutlu çok enerjik uyanmıştım, böyle güzel haberler alacağımızı hissetmiş gibi.
Gönül birliği denen şeyin ne kadar kıymetli olduğunu burda birbirimizi hiç görmediğimiz halde beraber atan kalplerimizle anladım
Hepiniz iyi olun, sağlıcakla büyütün bebeklerinizi
Güüünooo

ayyyy şükürler olsun rabbime çok dua ettik senin için canım benim öyle çok sevindim ki anlatamam sana çok duygulandım bir kız bebe daha geliyor desene ayy ne güzel bir haber çok güzel çok
Ya kızım nerdesin sen yaaaaa seninle birlikte hop oturdum hopp kalktımmmm
Alllahımmmm sabah sabah ne kadar harika bir haber yarabbbimmmmmmm çok sevindim çok
Kız alışverişleri başlasınnnnnnn
Yaaaaaaaa cok mutlu oldummmm aklım sendeydiii hepp cok şükür yarabbi sağlıkla gelsiiinn
Yaaaaaaa maşallah ama biz dediiiiik annesi teyze kuvvetleri olarak bişey yoktur diye çok sevindim canımm gözün aydın
Yaa kıxlar hepinize teşekkür ederim. Bende şu bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. Bütün doktorlar ikincisi de düşük gelirse yüksek risklisin amniyosentez yaptırman gerekir dedi. Pazartesi Perinatolojiye gittim ayrıntılı baktı ense kalınlığı 0,95 mm, burun kemiği, plasenta herşeyi güzel görünüyor ama ikinci test sonucun düşük çıkarsa mutlaka yine gel demişti. En fazla 3,6 falan gelir sanıyordum bu sefer 5,1 geldi ya çok şaşkınım

Tamam artık kısa bi macera yaşadınız normale dön hemşiremiiiz
Allah bidaha böyle durumlar yaşatmasın canım

Nasıl korkunç bir hafta geçirdiğini çok net tahmin edebiliyorum, ilkini bile beklerken perişan olmuştuk. Demek ki tamamen talihsizlikmiş ya vallahi durduk yerde badire atlattın. Neyseki test yaptırdığımız lab çok güvenilir, harika gelmiş sonucun
Şimdi hamileliğin tadını çıkar beee en çok sen hakettin

Evet ilk kanımı alan kız hemolizli gönderdi büyük ihtimalle çünkü damarı bulamayıp iğneyi içerde oynattı malesef.Hastanede bile o şekilde alınan kanların sonucu ya yanlış yada hiç çıkmıyor.Büyük ihtimalle bu kadar stresi bu yüzden yaşamış oldum. Neyse sağlık olsun artık. Daha eşimin haberi yok akşam küçük bir hediyeyle sürpriz yapcam

O ilk verdiğinde yanlıslık oldu belkide kuşummm olsun sonucu güzel cıktı allaha şükür cok sevindiim gerçekten KIZÇENİ YERİMMM

Cinsiyet haberini de vermiş olursun sarılın ağlaşınnn bütün stresinizi atın ya o anın kıymeti dünyalara bedel.. Bin yıl geçse de sonucum çıktğında eşimle sarılıp mutluluktan ağlaşmamızı unutmam

işini düzgün yapamayan insanlardan nefret ediyorum ya sana stres dolu günler yaşattı hey allahım yaa, neyse sonucumuz çok güzel oldu ama ütün mutlulukları hakettin şimdi bu güzel anın tadını çıkartma zamanı

Günlerce boşuna stres yaşattı sana ay Allahım bi kan da alamıyorsan bırak mesleği yani neyse sonu güzel oldu ya önemli olan o biz de çok merak ettik seni kötü haber aldın diye korktuk ama neyse ki öyle olmadı.
Rahat bi nefes alma zamanı artık

Kızlar bı arada yumurta konusuna ilginç bir alternatifle geldim aklımızda olsun

Evet ben Hemşire olduğum için hep aklımın bir köşesinde kan hemolizli gitmiş olabilir ihtimali de vardı. Ama bu konuları hiç bilmeyen biri şu ikimci çıkan test sınucundan şüphe bile eder niye bu kadar farklı diye. Firma görevlisine söyledim ilk kan hemolizli gitti haberiniz olsun dikkatli olun diye.

Ayy demek ki bizim başımıza gelse öldük biz ahsjs sağlık konusunda hiç bilmem ne nasıl gitti.
Hemşirem o zaman aklımdakini sorayım ahajsb
Benim amh 15 çıktı da o da yanlış olabilir mi ya doktorlar şaşırıyor 18 yaşında mısın diye
Ay diyorum eveeeet

Maşallah subhanallah bacııı
Gençsin kııız doğurganlığının zirvesi

Evet 15 amh hiç normal değil canım Pcos da değilsen. Bence tekrar ver her zaman yanlış çıkma ihtimali var kan testlerinin.

şikayet bile edebilirsin bir başkası da yaşamasın aynı sıkıntıyı bazen de kanı bekletip öyle gönderiyorlarmış o da hatalı sonuca sebep oluyor diye biliyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi de insanların bu dikkatsizliğine çok sinir oluyorum

Kızlar günaydın benim rubella ve cmv ıgg lerim pozitif çıkmış bu hastalığı geçirdiğimi gösteriyormuş ama ne zaman geçirdim acaba onu bilmiyorm inşallah gebelikte değildir. Uzun süre geçmiş olsa bile bu pozitif çıkıyor mu biliyo musunuz?

evet çıkıyor bende de pozitif çıktı daha iyi riskli değilsin işte :)

Şikayet etmedim ama ilk kanı verdiğim yer fimanının anlaşmalı olduğu bir laboratuvardı. Kanım zor alındı büyük ihtimalle hemolizli gitti haberiniz olsun dedim firma yetkilisine. İkinci kanımı alan kişi firmanın kendi hemşiresiydi o hemen aldı ve tüpü 8 kez alt üst edip hemen buz aküsüne koydu. Tüpün içerisinde koruyucu jel var onunla iyi karışması gerekiyor diye açıklama falan yaptı bana da.İlk alan kişi tüpü bu kadar alt üst de etmedi. Demekki bu tür testleri firmanın kendi görevlisine yaptırmak gerekiyor bu da bize ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…