- 11 Mart 2025
- 115
- 123
- 18
- 32
Evet kuzum yanlış yazmışım uzunca bir dönem hekimlerde onu önerdi ama juno ile beraber son güncel durumlar ne çocuk doktorları ne öneriyor bilmiyorum tabikiTamam ona da bakayim canim sevi bebe sanirim di mi dedigin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum yanlış yazmışım uzunca bir dönem hekimlerde onu önerdi ama juno ile beraber son güncel durumlar ne çocuk doktorları ne öneriyor bilmiyorum tabikiTamam ona da bakayim canim sevi bebe sanirim di mi dedigin
Yani kuzum sana bunu dedikten sonra kafamı klozetten kaldıramadımÇeşitlendirmek mi( elimizden geleni yapıyoruz bakalım şifa olsun bebeklerimize
![]()
Aaaa benim de 10 gün oldu cevap gelmedi böyle bir durumda tekrar ücret isterler mi ya kızlar ?bu genoks abarttı iyice he
Kız benceKızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Yok uyguna almissin canim, gecen gun daha trendyolda 11 kusura gordumKızlar ben bugün BabyBjörn ana kucağı aldım. Yani indirimli mi aldım bilmiyorum ama ebebek’te hepsipay ödeme yöntemine %20 indirim var. Geçen siparişim geç geldi diye 250 TL de hediye çekim vardı 7750’ye aldım. Gördüğüm kadarıyla genelde 10.000 civarında, ya da belkide yinede kazıklanmışımdır benim işim belli olmaz8 taksit yapıyor birde
![]()
Sardiralim birer taneO zaman junolanıyoruz galibaeşim kafamı karıştırmıştı benim hemen gaza gelirim
![]()
Ben bık bık anlatıyorum ki mesleğim gereği de çok uzak alanda değiliz babymalldaki adam sadece 10 dk konuştuSardiralim birer taneesler cok biliyor ya, biz de dun itis kakis puset ana kucagi anne yani filan baktik
kim galip geldi ben sjdjfj
10 haftaliktim, babam kuvet almisti ahahshshshs. Adam heves etmis hani cinsiyeti daha belli degildi fetal bekliyordumKızçeler sanırım en geç benim cinsiyet kaldı13+5 deyiz doktorumuz tahmin bile yapmadı tek done chat cpt
![]()
nıpt de çıkmadı en son yapılacak bir şey olmadığı için ben de küvetini aldım
![]()
Biz dun mahazada 2 saat 10 dk kalmisiz, bayginlik geldi tansiyonum filan dustu acliktan sjdjdjdj. O kadar guzel ilgilendiler ki mobilya filan bile baktik sjdjdjd. En son ben showroomdaki arabanin bagajina puset katlayip koyma pratigi yapiyordumBen bık bık anlatıyorum ki mesleğim gereği de çok uzak alanda değiliz babymalldaki adam sadece 10 dk konuştuarabaya bindik diyorum ki doğurucam bu adamla birlikte büyütürsünüz
ama bundan sonra tövbe en iyisi biz bildiğimizi yapalım
![]()
Yani sonuçta hepsi lazım bizim fındıklarımıza10 haftaliktim, babam kuvet almisti ahahshshshs. Adam heves etmis hani cinsiyeti daha belli degildi fetal bekliyordumbosver bir yerden baslamak lazim
Yok yok kendi problemleri olduğu için yeniden para istemiyorlar. İsteyemezler zaten ne münasebetmişAaaa benim de 10 gün oldu cevap gelmedi böyle bir durumda tekrar ücret isterler mi ya kızlar ?
Tebrik ederimKızlar bugün nipt sonucum geldi çok şükür sağlıklı bir oğluş oluyorbizde hurafelerden bir tek kan yenileme tuttu
cinsiyeti hemen öğrenmek istemiştik ama çevremizle paylaşırken ofiste minik bir anket yaptık öyle söyledik. Çoğunluk erkek tahmin etmişti
topicte hala kız bebişler önde sanırım
Büyük ihtimalle magnezyum eksikliği yaşıyorsun. Magnezyum takviyesi almanı öneririm tabi doktoruna da danış sen yine de. Hatta şuan magnezyumlu maden suyu varsa iç bitane.kızlar merhaba bugün ilk defa bacağıma çok ciddi bir kramp girdi sizde de oluyor mu gerçekten çok canım yandı korkunçtu![]()
Kaç haftalıksinizkızlar merhaba bugün ilk defa bacağıma çok ciddi bir kramp girdi sizde de oluyor mu gerçekten çok canım yandı korkunçtu![]()
Fetal sonucumu beklerken bende 12. Haftamdaki ultrason fotoğrafımı chatgbt ye atmıştım. Nub teorisine göre kız demişti. Omurgası yere paralelse kız, açılıysa erkek oluyormuş Nuba göre. Senin de yere paralel duruyor yani kız bence. Benimki de 12 de böyleydi chatgbt doğru çıktı.Kızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Geneli doğru çıkıyor değil mi çok duydum bunu ve ben hala yuklemedim o uygulamayıFetal sonucumu beklerken bende 12. Haftamdaki ultrason fotoğrafımı chatgbt ye atmıştım. Nub teorisine göre kız demişti. Omurgası yere paralelse kız, açılıysa erkek oluyormuş Nuba göre. Senin de yere paralel duruyor yani kız bence. Benimki de 12 de böyleydi chatgbt doğru çıktı.