- 17 Şubat 2025
- 766
- 528
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu genoks abarttı iyice heGeçen hafta bugün kan vermiştim. Bugün yeterli dna bulunamadı diye rapor göndermiş genoks. Yarın tekrar kan vericem bakalım. İnşallah bu kez güzel bir sonuçla gelir.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Benim içimden geçen hep kizKızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizi bebeklerimizi kucağımıza aldığımız o güzel günlere kavuştursunAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Benim içimden geçen hep kiz![]()
Ay canım o zaman doktorun bileceği bir şeydir,inşallah geçmiş olsun 9 gün bekleyecek misinbu kasıkta değil canım ya bacakla bikini bölgesi arası. yani bikini bölgesini bacağa bağlayan bölge varya orası. idrar falan bakılmıştı zaten öyle bi ağrı değil bu çok farklı
Valla bir an erkek diye düşündüm benKızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Ay gerçekten mi ya yavrim peşinden koşturacak demekHareketli bir çocuk olacak bence hazırlıklı ol. Etrafımda hep bu aralar bunu duyuyorum karnımda çok hareketliydi çocukluğu da öyle geçiyor, karnımda hep uyurdu bebekliği de rahat geçiyor..![]()
Yönlendirmeye ihtiyaç var mı acaba? Normal kadın doğum için direkt gidip görünebilirsin de aslında. Yani gerçekten iyi hocalar da var en azından onu görmüş olursunCanım benimki riskli gebelik olduğu için perinatoloji yönlendirme yapmıyor şu an. Ama senin dediğin doktoru not defterime yazmışım. Sen şimdi adını söyleyince hatırladım konuşmamızıPerinatoloji bölümü kadın doğuma yönlendirecekti bugün ama benim tedirginliklerimi, şikayetlerimi duyunca bir kez daha bize gel dedi.
Kızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Doktor hastanede yattığım için ve riskli gebelik olarak devam ettiği için kadın doğum bölümü seni tekrar buraya yönlendirir. Biz dosyanı oraya göndereceğiz dedi. Benim bildiğim bu. O yüzden kendim gitmedim kadın doğum bölümüne. Güzin Başcı diye bir doktor duydum. Özel muayenehanesi varmış. Baya önerildi. Orası için de randevu alacağım haftaya. Ama dediğin gibi her şey maddiyat. Necati Beyi zaten sen söyleyince not defterime yazmıştım. İkili tarama testi sonuçlarından sonra da ona giderim muhtemelen.Yönlendirmeye ihtiyaç var mı acaba? Normal kadın doğum için direkt gidip görünebilirsin de aslında. Yani gerçekten iyi hocalar da var en azından onu görmüş olursunBende şöyle oldu, normal kadın doğuma gittim Necati hoca perinatolojiye yönlendirdi kanama alanı yüzünden, perinatoloji de bana 4 hafta sonra yine gel ikili test için dedi ama zaten memnun kalmayınca gidip tekrar diğer hocaya sordum oraya da gidebilirdim. Aslında perinatoloji doktorları da eminim iyidir ama kendileri yerine hep asistanları baktığı için böyle oluyor. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
Aslında her şey maddiyata bakıyor ya. Şimdi geçen gün eşimin iş arkadaşının çocuğu olmuş, Liv’i tercih edip memnun kalmışlar ve 55.000 tutmuş. Benim doktorum Koru’yla anlaşmalı, oranın SGK anlaşması yokmuş sadece hastane 80.000 istiyor şuanDoktor da en az 20.000 istese. Kasım’a kadar düşünemiyorum bile. Ben de yavaştan bakınmalıyım sanırım
Bekle dedi valla kuzum acelesi yok muayene günün geldiğinde baktırırız dedi. Boncuk gibi bisey geliyo elime ama inşallah değildirAy canım o zaman doktorun bileceği bir şeydir,inşallah geçmiş olsun 9 gün bekleyecek misin
Kuzum benim kanama alanım yok yaklaşık 3 haftadır. Ama lekelenmem var. Düşük riski var diyemem ama takipte kalmalıyız diyor. Rutin hayatına devam et ama cinsel ilişkiyi bir süre daha ertele istersen dedi. Zaten ben de korkuyorum yani. Bu karın ağrısıyla, stresle o aklıma bile gelmiyor. Belki de ben o hastanede yattığım için de böyle yapıyorlar olabilirler. Geçen sene onkoloji bölümündeki muayenemi bile sordular mesela bugün. Şaşırdım. Ayrıca rutinlerine devam et demesine rağmen yemek yaparken bile karnım ağrıdığı için ben korkuyorum açıkçası. Fazla ayakta durmak istemiyorum. Yani imkanın varsa bol bol dinlenmekten zarar gelmez bence. Benim imkanım yok pek. Eşim askeri personel. Annem memlekette yaşıyor, çalışıyor. Gelemiyor. Kaynanam kendini zor idare ediyor. Bakacak kimse yok yani bana. Ben biraz da mecburiyetten yapıyorum işleri.Canım valla ilk kız gibi geldi ama erkek demiş chat. :)) bana hep kız diyordu kız çıktı. Ama son ultrason fotosunu attım erkek dedi yanıldı bilemedim şimdi.
Bir de sana riskli gebelik mi dendi. Ya bana dr um tabi risk var diyordu ama hiç riski gebelik falan Demedi. Mesela dün sordum yine işte dedim ben sadece yatıyorum falan o hep normal hayatına dönebilirsin sadece cinsel ilişki yasağı var ben hamile kaldığımdan beri. Ve benim şuanda bile kanama alanı bariz gözüküyor ultrason fotosunda.
Kuzum benim kanama alanım yok yaklaşık 3 haftadır. Ama lekelenmem var. Düşük riski var diyemem ama takipte kalmalıyız diyor. Rutin hayatına devam et ama cinsel ilişkiyi bir süre daha ertele istersen dedi. Zaten ben de korkuyorum yani. Bu karın ağrısıyla, stresle o aklıma bile gelmiyor. Belki de ben o hastanede yattığım için de böyle yapıyorlar olabilirler. Geçen sene onkoloji bölümündeki muayenemi bile sordular mesela bugün. Şaşırdım. Ayrıca rutinlerine devam et demesine rağmen yemek yaparken bile karnım ağrıdığı için ben korkuyorum açıkçası. Fazla ayakta durmak istemiyorum. Yani imkanın varsa bol bol dinlenmekten zarar gelmez bence. Benim imkanım yok pek. Eşim askeri personel. Annem memlekette yaşıyor, çalışıyor. Gelemiyor. Kaynanam kendini zor idare ediyor. Bakacak kimse yok yani bana. Ben biraz da mecburiyetten yapıyorum işleri.
İnşallah canım. Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalımOyy kuzum benim yaa. Ben gerçekten sağlıkla kucağına alacağına canı gönülden inanıyorum. Böyle hastanenin sıkı takip etmesi de güzel. Ben devlete gittiğimde leke ile hiç ilgilenmediler hatta kanama alanını bile çok önemsemediler olur öyle falan deyip geçiştirdiler senin hastane güzel sanırım o noktada.
Ben kendi dr a çok güveniyorum. O işte baya baya kurtardık ama bir iki haftası daha var diyor yani. İnan hergece nasıl rüyalar görüyorum bir bilsen.. ama bak senin kanama alanın bile kalmamış öyle güzel birşey ki bu. Artık biraz rahatla canım![]()
Ayyy benim ki de öyle ya ne zaman gitsem uyuyorBenimki bugün çikolataya ve doktorun dürtüklemesine rağmen yerinden kıpırdamadı. En son bir kere kolunu kaldırdı. Doktor diyor bu kadar rahatlık olamaz![]()
Buna göre kıza benziyor canım içimden öyle geçtiKızlar doktor hiçbir tahminde bulunmadı. Ben de sormadım. Sizce ne olabilir cinsiyet? Önce sağlıklı olsun tabii çok zor günlerden geçtim ama insan merak ediyor işte![]()
Bana da erkek dedi inanmaaaa doktorum da kız dediAllah razı olsun canım. Rabbim hepimizi bebeklerimizi kucağımıza aldığımız o güzel günlere kavuştursunChatGPT nub teorisine göre erkek diyor ama bakalım
![]()
Bugün çocuğu ilk defa bu kadar net gördüm. Şansıma uyanmadı valla. Dışarıdan çikolata almayı unutmuştum. Hastanenin içinde Arabica vardı. Oradan minicik çikolatayı 75 liraya aldım sırf hareket etsin diye. Bana mısın demediAyyy benim ki de öyle ya ne zaman gitsem uyuyor
Buna göre kıza benziyor canım içimden öyle geçti
Bana da erkek dedi inanmaaaa doktorum da kız dedi![]()
Aa riske atmaya hiç gerek yok bağımlısı mıyız sankiSebebi unuttum canım ya ama bıraktım ben arkadaşlarıma vericem hatta. ama gebe diyetisyenim de söylemişti internette de okumuştum. Doktoruna sorup kesebilirsin ya da araştırıp ona göre dikkat edersin
O zaman junolanıyoruz galibaAma bu zaten yanimizda gozetimimizde yatacagi bir sey hani buna baglayip bir yere gidemeyiz yine de bence guvenip ajdjdjd