Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Anladım canım, o zaman sende durum biraz farklı olmuş. Sen söyleyince hatırladım, benim bir arkadaşım da Güzin Başcı’yı önermişti bana, çok memnun kalmıştı. Ben o zamanlar ne için gidecektim hatırlamıyorum, randevu da oluşturmuştum ama iptal etmiştim sonradan. :))

Her şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu ya ben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum

Bende geçen hafta başladı bazen gülme krizine giriyorum bazen de saçma bir şeye çocuk gibi ağlıyorum en saçması da sürekli eşime üzülüyorum hem bana hem eve hem de kendi işine koşuyor çok yoruluyor diye sonra mide yanmam aklıma geliyor üzülmem geçiyor
Her şeye duygulanma durumunuz devam ediyor mu ya ben çok gülüyorum bu halime. Çok eğlenceli bence, neye gözümün dolacağını kestiremiyorum

ChatGPT Nub teorisine göre erkek dedi bana. Ama burada herkes kız dedi. Hadi bakalım

Bilin bakalım ben yarın gene nereye gidiyorum

Hhahahaah bana kız dediği halde inanamıyorum ki değişir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…