Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar şimdi benim doğum tarihim pardon doğurma tarihim 10 Kasım ya. Genelde öncesinde mi oluyor sonrasında mı beklenen tarihin

Kızlar şimdi benim doğum tarihim pardon doğurma tarihim 10 Kasım ya. Genelde öncesinde mi oluyor sonrasında mı beklenen tarihin
O tamamen bebeğin gelişimine bağlı canım keyfi isterse geliyor istemezse günü geçse dahi gelmiyor

Ay bugün doktora gittim ya ama bana göstermediler cihazları atari bilgisayarı gibiydi ya çok özledim doğsun kucağıma almak istiyorum
Genel de devletin cihazları öyle oluyor ya benim gittiğim çıktı bile vermiyor zaman nasıl geçecek anlamayacağız bile

Benim kalsiyum normal aralığın üstünde çıkıyor ondan mıdır dişte bir şey yok ama başım çok fena şu anda da

Günaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen

kızlaaarrr ben grip oldum yaaa boğazım ağrıyor ateş ve burun akıntısı da var ne yapacağım

Evet kuzum yanlış yazmışım uzunca bir dönem hekimlerde onu önerdi ama juno ile beraber son güncel durumlar ne çocuk doktorları ne öneriyor bilmiyorum tabiki
Reflü için elzem aslında. Mesela emxirip yatırıyorsjn düz yatsa cocuki rahatskz olur ama benm aldıgım eğimlide çok güzel uyuyordu kere 4 ay hep onunla uyudu. Bağlanabilen modelleri güvenilir güzel. Ben baglanmayandan almak gibi bi hata yaptım. Cok uyandıgı bir gün uyuyakalmısım yorgunluktan 1 aylıktı düştü koltuktan. Hiç unutamam o günü aklım cıkmıstı

kızlaaarrr ben grip oldum yaaa boğazım ağrıyor ateş ve burun akıntısı da var ne yapacağım
Bi doktoruna yaz o ne derse öle ilerle. Hamileler parol içebiliyor ancak boğaz ağrısı enfeksiyondur onun için agumentin verebilir. Agumentini hamilelik ve emzirme döneminde gerektiğinde kullanmakta sıkıntı yok ben kullanmıstım. Sonucta enfeksiyonla yaşamak daha zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…