Benimki hep kız demek istiyor galibaAy. İnanamıyorum bu ChatGPT’ye. Kafasına göre söylüyor galiba
Yok canim yaptirmadim. Haftaya cuma ikili testim var.Fetal yaptırmadıysan muhtemelen aynı hafta öğreniriz
Kiz biz daha 11 deyiz, biz napalimKızçeler sanırım en geç benim cinsiyet kaldı13+5 deyiz doktorumuz tahmin bile yapmadı tek done chat cpt nıpt de çıkmadı en son yapılacak bir şey olmadığı için ben de küvetini aldım
O tamamen bebeğin gelişimine bağlı canım keyfi isterse geliyor istemezse günü geçse dahi gelmiyorKızlar şimdi benim doğum tarihim pardon doğurma tarihim 10 Kasım ya. Genelde öncesinde mi oluyor sonrasında mı beklenen tarihin
Ay bugün doktora gittim ya ama bana göstermediler cihazları atari bilgisayarı gibiydiO tamamen bebeğin gelişimine bağlı canım keyfi isterse geliyor istemezse günü geçse dahi gelmiyor
Yalancı çipitibana kız dedi erko çıktı
Genel de devletin cihazları öyle oluyor ya benim gittiğim çıktı bile vermiyor zaman nasıl geçecek anlamayacağız bileAy bugün doktora gittim ya ama bana göstermediler cihazları atari bilgisayarı gibiydiya çok özledim doğsun kucağıma almak istiyorum
Askommmm nasıl oldu dişinYalancı çipiti
Ayy sorma o geçti şimfi diğeri ağrıyor ajsjsj çıldırcamAskommmm nasıl oldu dişin
Kız benim de öyle her gün bir yerim ağrıyor bu gebeslik yaramadı bana diyorumAyy sorma o geçti şimfi diğeri ağrıyor ajsjsj çıldırcam
Bittik ya bittikKız benim de öyle her gün bir yerim ağrıyor bu gebeslik yaramadı bana diyorum
Hayırlısıyla bi doğursaydıkBittik ya bittik
Ay ilk gebeligimde aynıydim hergun dişim ağrıdı bir gece 6 dişim birden ağrıdı ilk gebeliginiz değil demi . Kesinlikle bebek vitamin alıyor diştenBittik ya bittik
Bana da vermedi bugünkü. Boyunu sordum onu bile söyleyemedi.Genel de devletin cihazları öyle oluyor ya benim gittiğim çıktı bile vermiyor zaman nasıl geçecek anlamayacağız bile
Reflü için elzem aslında. Mesela emxirip yatırıyorsjn düz yatsa cocuki rahatskz olur ama benm aldıgım eğimlide çok güzel uyuyordu kere 4 ay hep onunla uyudu. Bağlanabilen modelleri güvenilir güzel. Ben baglanmayandan almak gibi bi hata yaptım. Cok uyandıgı bir gün uyuyakalmısım yorgunluktan 1 aylıktı düştü koltuktan. Hiç unutamam o günü aklım cıkmıstıEvet kuzum yanlış yazmışım uzunca bir dönem hekimlerde onu önerdi ama juno ile beraber son güncel durumlar ne çocuk doktorları ne öneriyor bilmiyorum tabiki
Bi doktoruna yaz o ne derse öle ilerle. Hamileler parol içebiliyor ancak boğaz ağrısı enfeksiyondur onun için agumentin verebilir. Agumentini hamilelik ve emzirme döneminde gerektiğinde kullanmakta sıkıntı yok ben kullanmıstım. Sonucta enfeksiyonla yaşamak daha zararlıkızlaaarrr ben grip oldum yaaaboğazım ağrıyor ateş ve burun akıntısı da var ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?