Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kafana göre kullanma ama 12.haftada değiştirmesi gerek herhalde.Benim folik asiti görevini tamamladı artık deyip 11.haftada bir sabah bir akşam olmak üzere takviye verdi.Bir tanesi balık yağı kokuyor

Kafana göre kullanma ama 12.haftada değiştirmesi gerek herhalde.Benim folik asiti görevini tamamladı artık deyip 11.haftada bir sabah bir akşam olmak üzere takviye verdi.Bir tanesi balık yağı kokuyor
Benim özeldeki doktoruma randevum 13. haftada. İlla 12. hafta da mı değişiyor bu takviyeler

Yani aslında her doktor farklı bir marka takviye önerebiliyor, ilaç olmadığı için öyle çok sıkıntı yapmana gerek yok ama zaten birbirinden çoook ayrışmıyorlar. Senin yerinde olsam içeriklerine bakarım, ben de ocean mummy kullanıyorum, efa mom var ama o daha ağır balık kokuyor imom kullanıyordu bir arkadaşım. Hepsi birbirine benziyor

Kızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa

Benimde değiştirdi canım. Ama ben kendim sordum artık 12. Haftaya girdik vitamin değişecek mi dedim o da değişti.

Kızlar erkek dedi ama dizinde boylemiydi kizlardada çıkıntı oluyormuş ya 80 erkek diyo bacak arasi görüntüsü

Benim özeldeki doktoruma randevum 13. haftada. İlla 12. hafta da mı değişiyor bu takviyeler
Yok canım ya illa değiştirecek olsa 1 hafta sonra gel derdi.1 hafta sonra değiştirir.Sadece iki doktorumda 12.haftada takviyelerini değiştiririm demişti bana değiştirdiler 11.haftada.

Kızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
Benim 10.haftadan beri var çok şaşırdım ilk gördüğümde bu ne dedim sonra araştırdım hamilelik göbek çizgisiymiş

Artık gebeşliğimi gizleyemiyorum yaa yani göbeğim görünmüyor onu çok iyi kamufle ediyorum ama yürüyüşüm falan değişti. Bugün her zaman gittiğim kahvecideki kız bana bacağında bir şey mi var niye tuhaf yürüyorsun dedi evet dedim kötürüm oldum. Her zaman uğradığım mağazadaki kız da yeni gelen yazlık elbiseleri gösteriyordu. Bunlar bana bu yaz olmaz dedim, anlamıştım diyor hep halsiz duruyordun son gelmelerinde. Yaaa işte öyle

13+3 bir iki gündür gelmeye başladı şükür darısı başına canım

Multivitamin kullanıyor musun çilek bence o enerjiyi epey etkiliyor içmeyi unutunca dökülüyorum

Günaydın Simoooş
16. Haftaya doğru emin adımlarla ilerlerken halet-i ruhiyeniz nasıllar efenim
Canikom iyi valla nolsun haleti ruhiye cok degisken acikcasi eger hamileligin prensesligi denen kisim buysa ben prenses degilim, kulkedisinin iki level ustu gibiyim ajdjdjdjdj. Bulanti yok diye sukrediyorum hop bi bakiyorum ilaca ragmen yine cilginca oguruyorum
Sen nasilsin cilekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…