Kafana göre kullanma ama 12.haftada değiştirmesi gerek herhalde.Benim folik asiti görevini tamamladı artık deyip 11.haftada bir sabah bir akşam olmak üzere takviye verdi.Bir tanesi balık yağı kokuyorKızlar ben 12. haftaya girdim ama doktorum magnezyum vs. tarzı takviyeler vermedi. Ocean Mummy’nin folik asit içeren vitaminini kullanıyorum. O da midemi çok bulandırıyor. Kafama göre değiştirmek doğru olmaz, değil mi?
Benim doktorum bana şurup vermişti çok kullanmadım gerçi ama maalesef bende çok çekiyorum kabızlıktanDemir ilacı kullanıyordum oceanın beni afedersiniz kabız yaptı dün mahvetti bugün içmedim ya demiri nasıl yükselteceğiz
Kontrolün ne zaman ?Kızlar ben 12. haftaya girdim ama doktorum magnezyum vs. tarzı takviyeler vermedi. Ocean Mummy’nin folik asit içeren vitaminini kullanıyorum. O da midemi çok bulandırıyor. Kafama göre değiştirmek doğru olmaz, değil mi?
Benim özeldeki doktoruma randevum 13. haftada. İlla 12. hafta da mı değişiyor bu takviyelerKafana göre kullanma ama 12.haftada değiştirmesi gerek herhalde.Benim folik asiti görevini tamamladı artık deyip 11.haftada bir sabah bir akşam olmak üzere takviye verdi.Bir tanesi balık yağı kokuyor
Yani aslında her doktor farklı bir marka takviye önerebiliyor, ilaç olmadığı için öyle çok sıkıntı yapmana gerek yok ama zaten birbirinden çoook ayrışmıyorlar. Senin yerinde olsam içeriklerine bakarım, ben de ocean mummy kullanıyorum, efa mom var ama o daha ağır balık kokuyorKızlar ben 12. haftaya girdim ama doktorum magnezyum vs. tarzı takviyeler vermedi. Ocean Mummy’nin folik asit içeren vitaminini kullanıyorum. O da midemi çok bulandırıyor. Kafama göre değiştirmek doğru olmaz, değil mi?
Kızlar ben 12. haftaya girdim ama doktorum magnezyum vs. tarzı takviyeler vermedi. Ocean Mummy’nin folik asit içeren vitaminini kullanıyorum. O da midemi çok bulandırıyor. Kafama göre değiştirmek doğru olmaz, değil mi?
Normalde kontrolüme 3 hafta var. Ama Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim. Ona sorsam iyi olur galiba.Kontrolün ne zaman ?
Bencede sor canımNormalde kontrolüme 3 hafta var. Ama Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim. Ona sorsam iyi olur galiba
Yok canım ya illa değiştirecek olsa 1 hafta sonra gel derdi.1 hafta sonra değiştirir.Sadece iki doktorumda 12.haftada takviyelerini değiştiririm demişti bana değiştirdiler 11.haftada.Benim özeldeki doktoruma randevum 13. haftada. İlla 12. hafta da mı değişiyor bu takviyeler
Benim 10.haftadan beri varKızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
13+3 bir iki gündür gelmeye başladı şükür darısı başına canım2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
13+3 bir iki gündür gelmeye başladı şükür darısı baş
13+3 bir iki gündür gelmeye başladı şükür darısı başına canım
H&M in bebek bölümü çok tatlıı erkekler için de çok güzel şeyler varkızlar bu ebebekte hep kız bebiş kıyafetleri var ya bizim oğlanlar kombinsiz mi gezsin moralim bozuldu düniki üç erkek zıbını koymuşlar o kadar her yer kız bebiş kıyafetleri dolu
Darısı bize ya . Benim bağışıklık acayip düştü hep hastayım13+3 bir iki gündür gelmeye başladı şükür darısı başına canım
Multivitamin kullanıyor musun çilek bence o enerjiyi epey etkiliyor içmeyi unutunca dökülüyorum15 hafta bende aynı durumdayımsabahları bi tık enerjik oluyorum ama işyerinde öğlene kadar tamamen bitiyor o enerji. Eve geldiğimde asla eskisi gibi evle ilgilenme, yemek pişirme durumum yok bitik oluyorum tamamen. Huy edindim iş çıkışı eve geldiğimde içim geçiyor uyuyorum yani çok ilginç ikinci trimester enerjisi ne zaman gelecek merak ediyorum
Canikom iyi valla nolsun haleti ruhiye cok degisken acikcasiGünaydın Simoooş
16. Haftaya doğru emin adımlarla ilerlerken halet-i ruhiyeniz nasıllar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?