Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Enfeksiyon ilaci kullanan arkadaslar, tekrar tahlil vrdiniz mi? Enfeksiyonunuz gecti mi acaba ?
Kızlar idrar tahlili yada kültür vereceğiniz zaman aklınızda bulunsun bol su ile önce yıkayın o bölgeyi, sonra verdikleri temizleyiciler ile de temizleyip idrarı öyle verin. Benim hep enfeksiyon çıkıyordu idrarda, laboratuvarda kadın anlattı iyice temizle diye hiç bişey çıkmadı. Çoğumuz sanırım vajinal enfeksiyon oluyoruz bu kullandığımız fitillerden dolayı o bölgeyi iyice temizlemeyincede idrarda enfk varmış gibi çıkıyor boşuna ilaç almayalım

15+5 den bildiriyorum arkadaşlar günde 7-8 kere olmasada hâlâ 1-2 kere ilaçlara rağmen kusuyorum artı olarak mide yanmaları başladı. Çok fazla kilo verdiğim için diyetisyen ile devam ediyor doktorum. Umarım hamileliğin keyfini çıkaracağımız günler yakındır

cinsiyeti kız mı

kızlar 14+5 im iki gündür baş dönmesi yaşıyorum özellikle uykudan uyanır uyanmaz sarsıntı şeklinde geliyor ve uzun sürüyo geçmesi ve 2 gündür karın ağrım var bebek büyüdüğünden midir sizde de oluyor mu? sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Benim de öyle ağrılarım olmuştu hatta ağlamıştım bir şey mi oldu diye doktorumu arayıp hemen yanına gitmiştim çok normalmiş artık hızlı büyüdükleri için gerilme ağrısı olabilirmiş. Uyanınca yataktan hemen kalkma ve yere bakarak yürüme canım

evet bende sakin kalmaya özen gösteriyorum
bir sorum daha olacak kanı düşük olan var mı aranızda benim 10 ilaç kullanmama rağmen yükselmiyor doktorum yükselmezse damardan takviye yapılması gerekli dedi böyle bir durum yaşayan var mı?

Benim hamileliğim başından beri demirim yerlerde. Demir ilacı kullanmaya başlamıştım ama çok kustuğum için kesti doktorum. Vitaminlere şimdi tekrar başladım. Eğer yükselmezse bende damardan alıcam. İnşallah gerek kalmaz ikimizede

Bulantı geç başladı hala bende de devam ediyor açlığa hiç gelemiyor erkek bebişler galiba yesem de ağır geliyor mideye hayırlısı bakalım

Demir ilacı kullanıyordum oceanın beni afedersiniz kabız yaptı dün mahvetti bugün içmedim ya demiri nasıl yükselteceğiz

inşallah gerek kalmaz ama yükselcek gibi durmuyor benimki

Kızlar ben 12. haftaya girdim ama doktorum magnezyum vs. tarzı takviyeler vermedi. Ocean Mummy’nin folik asit içeren vitaminini kullanıyorum. O da midemi çok bulandırıyor. Kafama göre değiştirmek doğru olmaz, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…