Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Günaydın canım, içini ferah tut. Bizde tedbir amaçlı yasaktı. Daha sonra doktor sıklığını abartmamak kaydıyla bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtti. Sadece cinsellik sonrası ufak lekelenmeler olabileceğini normal olduğunu belirtti. Bence bebek büyüdü artık suçluluk duyma. Bu da insanı yıpratıyo valla eşle soğukluk girmiş gibi oluyor araya. 3 ayı atlattığımıza göre artık çok elzem durumlar olmadığı sürece bebeğimiz bizlerle inşallah
Canım burada yazmayı çok istedim o dönemde. Sonra koyun can derdinde kasap et derdinde hesabında gibi hissettim kendimi. Kocam bu cinsellik meselesini hiç sorun etmiyordu ama ben sürekli adamı suçlama moduna girmiştim. Yani cinsellik olmayınca adam uzaklaşacakmış gibi geliyordu. O da ben ergen miyim, kendimi kontrol edemiyor muyum diyordu. Tartışma çıkıyordu. Dün böyle olunca bu hislerim gider dedim. Ama yerine korkular geldi. Annelik biraz da delilikmiş gerçekten 🥹

aynı şey oldu ya. Aslında benim içime sinmiyordu.hiç lekem de gelmiyordu eşim bir şey olmaz dedi:) Şimdi 2-3 gündür kahverengi lekem var. Bir de arkadaşım gelmişti. Progestanı bir dozunu unuttuğum oldu 2 gün. Ondan da olmuş mudur bilmiyorum. Doktora yazdım artık lekeyi göstererek ilişki yasağı devam yazdı :) bende o yüzden mi oldu dedim bugün kontrole bekliyorum dedi. Ben 1 de gidicem bakalım ne dicek sana da söylerim :)
Ay. Bugün bebişini göreceksin desene 🧿 Çok sevinirim canım. Her doktorun fikri farklı oluyor bu konularda. Fazladan bir bilgi zarar getirmez. Ben de yarın özeldeki doktora gideceğim ilk defa. İnşallah orada sorularıma daha iyi yanıt alırım ☺️

Eşimin ameliyatı sonrası dinlenme süreci devam ediyor. Bende hamileliğin başından beri hep halsizdim yorgundum. Sürekli yatıyordum. Bu hastane sürecinde resmen içimden bir amele çıktı 😢 Herşeye koşan yetişmeye çalışan biri oldum. Dün gece ağlayarak uyudum ve kendimi bu kadar yorduğum için çok pişman oldum. Çok şiddetli sırt, bel ve ayak ağrısı yaşadım. Hala kızıyorum kendime. Boşver ya evi b*k götürsün isterse. Bebeklerimizi bir alalım da kucağımıza sonra hayat düzene girer inşallah 🌸
Rabbim eşine şifa versin. Tez vakitte ayaklansın inşallah canım 🤲🏻 Ben lojmanda oturuyorum. Samimiyetten ötürü bazen çat kapı gelmeler oluyor. Geçen gün inan ki salondaki dağınıklığı hızlıca yatak odasına taşıdım. Sonra dedim ki ben ne yapıyorum? Kendim için, bebeğim için dinleneceksem dinleneceğim. Bunda ayıp olan ne var? Bu sayede müsait olmadığımı söyleyebilmeyi öğrendim. Bebeğimiz bizi büyütüyor aynı zamanda 🥹 Dediğin gibi bırakalım ev dağınık olsun. Yeter ki bebeğimiz iyi olsun ❤️

Sabır taşı mısın mübarek 🥰 tebrik ederim gerçekten ben de artık evhami bırakmak istiyorum ayda 1 ideal ne güzel 💕kim bilir ne güzel büyümüştür zillin 🥰😍😍🧿 perşembe gideceğim ben de
Vallahi çok zorlandım ama buna alışmak en iyisi. Sürekli doktora gitmek de insanda farklı bir stres yaratıyor. Fetal sonucu falan temiz gelince ilk iki haftayı çok rahat geçirdim, üçüncü hafta parçalı bulutlu, bu son hafta artık zorluyor :D ama alışcaz yapacak bişey yok
Senin işlemden sonra nasıl durumun canikom

Kızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi 🥲😂

selam canım benim de var. Dediğin gibi kortizonlu krem vermişti ama kullanmak istemedim bir de aptamil di sanırım onun kremini söyledi sana resmini atayım bugün. geçirdi çok rahatlattı. Şu an hiç yok
Gerçekten mi ya atabilir misin bana onu. Çünkü cidden kaşınmaktan yoruldum

Kızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi 🥲😂
Valla renkli ultrason dediğimiz ten rengi görüntü ise benim doktorda o var 😅 başka renk bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Yok bazi doktorlarda renkli oluyor, benimki gecen hafta bir anda acti biz de sok olduk 😂

Benim doktorumun hep vardı canım 18 li haftalardan sonra yüzünü falan hep renkli de gösteriyor

Ben 2 farklı dr a gitttim ikisinde de vardı, böyle siyah beyaz bakarken ekranı değiştiriyor o zaman renkli gözüküyor. Ama çok önemli mi öyle gözükmesi bilmiyorum hiç canım

Canım burada yazmayı çok istedim o dönemde. Sonra koyun can derdinde kasap et derdinde hesabında gibi hissettim kendimi. Kocam bu cinsellik meselesini hiç sorun etmiyordu ama ben sürekli adamı suçlama moduna girmiştim. Yani cinsellik olmayınca adam uzaklaşacakmış gibi geliyordu. O da ben ergen miyim, kendimi kontrol edemiyor muyum diyordu. Tartışma çıkıyordu. Dün böyle olunca bu hislerim gider dedim. Ama yerine korkular geldi. Annelik biraz da delilikmiş gerçekten 🥹

Kuzum benim eşim sabır taşı oldu çıktı 😂 3. Haftada öğrendim hamile olduğumu şuan 13 e girdik. 10 haftadır ki bu 2.5 ay eder yaşanmıyor o konu hiç. Dr um 8. Haftaya kadar bekle demişti , 8. Haftadan sonrada kanama alanı oluşunca tamamen yasaklandı ben artık doğurana kadar olabileceğine inanmıyorum:)

Kızlar netera panoroma firmasına tahlil yollayanınız vardı sanki. Geçen çarşamba kan verdim. Dün teslim edildi çok uzun sürw yolda geçti normal midir? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?

Kızlar egzaması olan var mı aranızda? Ay ben ölüyorum kaşıntıdan o kadar arttı ki anlatamam size. Gece uykudan uyanıyorum kaşınmak için. Bugün bi cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi sürebilirsin hamileyken dedi ama hiç sinmiyor içime. Doğal nasıl geçirebilirim bilmiyorum :(
benim normalde de var ama artma olmadı daha hindistan cevizi yağı kullanıyorum rahatlatıyo🥹

Kızlar netera panoroma firmasına tahlil yollayanınız vardı sanki. Geçen çarşamba kan verdim. Dün teslim edildi çok uzun sürw yolda geçti normal midir? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?
Cuma vermistim pzt teksasa ulasmisti, cmt sabah da doktoruma raporu gitmisti. Total 8 gunde ogrenmis oldum sonucu

Benim doktorumun hep vardı canım 18 li haftalardan sonra yüzünü falan hep renkli de gösteriyor
Ya cinsiyet tahmini yapmadı 😢sağlıklı olsun inşallah 🦋 çok heveslenmistim bir tahmin alırım diye . Yanıltıcı olur tahminim dedi ,söylemedi . Hocam fetal test nasıl yaptırabilirim dedim . İlk defa bir hasta fetali sordu dedi 🤭😅burası küçük yer kimsenin haberi yok .ikili test için kan verdim ne kadar sürede çıkıyor acaba

Ya cinsiyet tahmini yapmadı 😢sağlıklı olsun inşallah 🦋 çok heveslenmistim bir tahmin alırım diye . Yanıltıcı olur tahminim dedi ,söylemedi . Hocam fetal test nasıl yaptırabilirim dedim . İlk defa bir hasta fetali sordu dedi 🤭😅burası küçük yer kimsenin haberi yok .ikili test için kan verdim ne kadar sürede çıkıyor acaba
Hayırlısı olsun canım iki hafta on güne kadar çıkıyor sonucu almaya gittiğinde muayene ediyor tekrardan bebisin nasıldı peki ❤️

Cuma vermistim pzt teksasa ulasmisti, cmt sabah da doktoruma raporu gitmisti. Total 8 gunde ogrenmis oldum sonucu
ben de araya haftasonu girdi diye mi uzun sürdü diye düşünmüştüm ama çok saçma geldi beş gün olması. umarım kan bozulmaz vs sorun çıkmaz. sağol canım

Back
X