Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben geceleri hala prilamiciyorum bi de 🤣🤣 icmesem nolurdum kimbilir🥲kendi kendime 20 gun olucak gunduz dozunu biraktim cunku sjdjdjdjd doktorculuk deyince de ben😬 ama geceki de kesmiyor besbelli ya 😔
Sen nasilsin canim agrin sizin var mi serklaja bagli
Çok şükür ben bu kadar çabuk iyileşip normale döneceğimi sanmıyordum önceki halimden hiç fark yok burada okuduklarımdan yok ipi eline gelen bile vardı sanki hiç dikmediler kandırılmış olabilirim 😂😂prilam is my girl 🎶🙃 kim bulduysa dert görmesin sabah olsa da gidip alsam

Doktora en son 12 haftada gitmiştim kuzum ya o zaman yoktu bu. Cumartesi günü 16. Hafta kontrolüm var, 1 sayfa soru hazırladım resmen 1 ayda 🙊 hepsini sorucamm😂
Sabır taşı mısın mübarek 🥰 tebrik ederim gerçekten ben de artık evhami bırakmak istiyorum ayda 1 ideal ne güzel 💕kim bilir ne güzel büyümüştür zillin 🥰😍😍🧿 perşembe gideceğim ben de

Çok şükür ben bu kadar çabuk iyileşip normale döneceğimi sanmıyordum önceki halimden hiç fark yok burada okuduklarımdan yok ipi eline gelen bile vardı sanki hiç dikmediler kandırılmış olabilirim 😂😂prilam is my girl 🎶🙃 kim bulduysa dert görmesin sabah olsa da gidip alsam
Ayy canim cok sukur diyelim masallah🧿 demek ki cok isinin ehli bir doktor yapmis bak ne guzel🥰 ben de oyleyim duaciyim bu formulasyonu yazan her kimse yoksa perisandik sjdjfjfj. Bu perisan olmamis halimizmiscesine 🤭🤭😆😆

Ben ocean damlasını kullanıyorum d3k2, zaten gebelikten önce de kullanıyordum. Ama bana da demir vermedi ben de onu düşünüyordum düşük değil gerek yok dedi 🤔
Benim ferritin düşük olduğu için demir verdi ama d’ye bakmadan veriyorlar galiba ülke geneli düşük olduğu için. Demir de çok bulantı yapıyor bence vermediği için şanslısın bulantı durumunu bilmiyorum ama

Günaydın kızlar 🌸 Sabahın köründe günah çıkarmaya geldim 😅 Biliyorsunuz ki benim kanama alanım 3 hafta önce geçmişti. Doktor geçen hafta artık 12 haftalık olduk, yasakları çok sık olmamak kaydıyla esnetebiliriz demişti. Biz de eşimle korktuğumuz için acelesi yok bekleyelim dedik. Ama dün olanlar oldu. Bir haftadır aramız bozuktu. Dün konuştuk, gezdik. Gece de malum işte 🥲 Ama sonradan korktuk baya. Nasıl böyle bir şey yaptık dedik. 13 haftalığız şu an. Gece boyu Google’da araştırma yaptım. Cinselliğin kanama alanı oluşturduğuna dair bir şey asla bulamadım. Bir şey olmaz değil mi 🙁

Günaydın kızlar 🌸 Sabahın köründe günah çıkarmaya geldim 😅 Biliyorsunuz ki benim kanama alanım 3 hafta önce geçmişti. Doktor geçen hafta artık 12 haftalık olduk, yasakları çok sık olmamak kaydıyla esnetebiliriz demişti. Biz de eşimle korktuğumuz için acelesi yok bekleyelim dedik. Ama dün olanlar oldu. Bir haftadır aramız bozuktu. Dün konuştuk, gezdik. Gece de malum işte 🥲 Ama sonradan korktuk baya. Nasıl böyle bir şey yaptık dedik. 13 haftalığız şu an. Gece boyu Google’da araştırma yaptım. Cinselliğin kanama alanı oluşturduğuna dair bir şey asla bulamadım. Bir şey olmaz değil mi 🙁
Olmaz canim içini ferah tut . Sabah a kadar bir belirti yoksa cok şükür bence artık sorun yok . Bebiş artık 3aylik doldurmuş büyüdü ❤️🌹

Bende de iki hafta boyunca hafif lekelenme oluyordu biraz ara verin dedi sonra sıkıntı olmadı cnm alan oluşturmaz bana göre çok sık olmayınca. Sadece ufak kanamalar olur olsa bile. Bende tam 24 saat içinde belirti veriyordu. Aranızın düzelmesine sevindim insanı yıpratıyor ya çünkü

Herkese merhaba ben de tup bebekle hamile kaldim bebegimin cinsiyeti kiz, 14.haftadayiz ☺️ yazilanlari okudum oncelikle herkese saglikli bir hamilelik sureci ve kolay pozitif doğumlar diliyorummm. Tum hastalara da acil sifalar ins🥹 yasadiklarimda tek olmadigimi gormek cok rahatlatti, ben de aktif olmak istiyorum bu vesileyle forumda 🥳

Benim ferritin düşük olduğu için demir verdi ama d’ye bakmadan veriyorlar galiba ülke geneli düşük olduğu için. Demir de çok bulantı yapıyor bence vermediği için şanslısın bulantı durumunu bilmiyorum ama
Evet ama 12.haftadan sonra direkt demir de başlayanlar oluyormuş. Bence de iyi çünkü bulantı ve mide yanmam var hala :( bugün tekrar sorucam belki verir multivitamin vardı elimde ona başlarım.

Günaydın canım, içini ferah tut. Bizde tedbir amaçlı yasaktı. Daha sonra doktor sıklığını abartmamak kaydıyla bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtti. Sadece cinsellik sonrası ufak lekelenmeler olabileceğini normal olduğunu belirtti. Bence bebek büyüdü artık suçluluk duyma. Bu da insanı yıpratıyo valla eşle soğukluk girmiş gibi oluyor araya. 3 ayı atlattığımıza göre artık çok elzem durumlar olmadığı sürece bebeğimiz bizlerle inşallah

Kızlar egzaması olan var mı aranızda? Ay ben ölüyorum kaşıntıdan o kadar arttı ki anlatamam size. Gece uykudan uyanıyorum kaşınmak için. Bugün bi cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi sürebilirsin hamileyken dedi ama hiç sinmiyor içime. Doğal nasıl geçirebilirim bilmiyorum

Kızlar egzaması olan var mı aranızda? Ay ben ölüyorum kaşıntıdan o kadar arttı ki anlatamam size. Gece uykudan uyanıyorum kaşınmak için. Bugün bi cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi sürebilirsin hamileyken dedi ama hiç sinmiyor içime. Doğal nasıl geçirebilirim bilmiyorum :(
selam canım benim de var. Dediğin gibi kortizonlu krem vermişti ama kullanmak istemedim bir de aptamil di sanırım onun kremini söyledi sana resmini atayım bugün. geçirdi çok rahatlattı. Şu an hiç yok

aynı şey oldu ya. Aslında benim içime sinmiyordu.hiç lekem de gelmiyordu eşim bir şey olmaz dedi:) Şimdi 2-3 gündür kahverengi lekem var. Bir de arkadaşım gelmişti. Progestanı bir dozunu unuttuğum oldu 2 gün. Ondan da olmuş mudur bilmiyorum. Doktora yazdım artık lekeyi göstererek ilişki yasağı devam yazdı :) bende o yüzden mi oldu dedim bugün kontrole bekliyorum dedi. Ben 1 de gidicem bakalım ne dicek sana da söylerim :)

Günaydın canım korkutma kendini sabaha kadar bir durum yoksa daha da olmaz insallah içini ferah tut 🙏
Saat on da kontrolüm var inşallah herşey yolundadir ve cinsiyet tahmini yapar . Ve grip için de gideceğim doktora hala hasta devam ediyorum günlere enerji sıfır
Hayırlı güzel haberlerle gel canım grip için ilaç vermiyorlar maalesef
Herkese merhaba ben de tup bebekle hamile kaldim bebegimin cinsiyeti kiz, 14.haftadayiz ☺️ yazilanlari okudum oncelikle herkese saglikli bir hamilelik sureci ve kolay pozitif doğumlar diliyorummm. Tum hastalara da acil sifalar ins🥹 yasadiklarimda tek olmadigimi gormek cok rahatlatti, ben de aktif olmak istiyorum bu vesileyle forumda 🥳
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin sağlıkla kucağınıza alın insallah tablo için bilgilerinizi yazıp Puxhu Puxhu etiketlemeniz yeterli ❤️

Kızlar biraz fazla hareket ettiğinizde, iş yaptığınızda karın ağrınız ve bel ağrınız artıyor mu? Hiçbir işimi tam yapamıyorum. Korkup oturuyorum hemen 🥲
Eşimin ameliyatı sonrası dinlenme süreci devam ediyor. Bende hamileliğin başından beri hep halsizdim yorgundum. Sürekli yatıyordum. Bu hastane sürecinde resmen içimden bir amele çıktı 😢 Herşeye koşan yetişmeye çalışan biri oldum. Dün gece ağlayarak uyudum ve kendimi bu kadar yorduğum için çok pişman oldum. Çok şiddetli sırt, bel ve ayak ağrısı yaşadım. Hala kızıyorum kendime. Boşver ya evi b*k götürsün isterse. Bebeklerimizi bir alalım da kucağımıza sonra hayat düzene girer inşallah 🌸

Off benimde belim çok ağrıyor 12. Hafta full bel ağrısı ile geçti. Başka yaşayan varmıydı ya??
Canım, benim hamileliğin başından beri bel ağrım hiç geçmedi. Ara ara diğer belirtiler gidiyor ama bel ağrısı beni hiç bırakmıyor. Bende 14 haftalığım.

Bende de iki hafta boyunca hafif lekelenme oluyordu biraz ara verin dedi sonra sıkıntı olmadı cnm alan oluşturmaz bana göre çok sık olmayınca. Sadece ufak kanamalar olur olsa bile. Bende tam 24 saat içinde belirti veriyordu. Aranızın düzelmesine sevindim insanı yıpratıyor ya çünkü
İnşallah canım ☺️ 1 haftadır gecemiz gündüzümüz belli değildi. Zaten mide bulantısı son gaz devam ediyor. Moral bozukluğu da tuz biber oluyordu. Bebek hissediyor diye çok üzülüyordum. Toparladık çok şükür 🤲🏻

Sürekli kusmaktan benim beslenme şekli image.webp

Back
X