Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hahahahah nolur gitme hep kal 😂😂 okuldan geldik canım aynı rutin sen napiyosun nasılsın

Henüz başlamadık kuzum cumartesi kontrolden sonra başlarım diye düşünüyorum aldığım tek şey pembis emzik 😂

Ahhhh yerimmm
Güzel günler de giydirmek nasip olsun insallah 💋

Benim de cumartesi 10.30 canım bu hafta kabul haftamız 😍
Bende baslamsdmm 31 inde kontrolden sonra alıcam bişilerrr 🤩

Ah ah ahh canım gerçekten ilk zamanları düşünüyorum da.. Yeri geliyordu gece uykudan stresle uyanıp burada derman arıyorduk. Binlerce şükür olsun ki artık alışveriş konuşuyoruz. Fetalden sonra çok rahatladım ben özellikle
Ayy C cilekcanavari ben çocuksuz hayata alışmaya çalışıyordum. Eşimle ikimiz ömür boyu yaşarız hiç mi çocuksuz çift yok bizim gibi diye eşimi de kendimi de teselli ediyordum. Tekrar tüp bebek denemeye cesaretim de yoktu. Sokaktaki kediyle yavrularını görüp ağlamışlığım var onun bebekleri var benim yok diye 🥹

Ben daha hiçbirşey almadım. Sadece Fetalin sonucu çıktığı gün pembe bir yenidoğan takımı aldım akşam eşime sürpriz yaptım sadece o var. Ne alıcaz nerden başlıycaz hiçbir fikrim yok. 🤷‍♀️
biz de biraz fazla tulum aldık galiba şimdiden nasıl birikti anlamadım :D bu hızla gidersek giymesine sıra gelmicek :D

Benim var canim. Cuma gunu sabah gidecegim ikili testede bakacak bir de vitamin verecek
Hayırlı güzel haberlerle gel canım ❤️
Cumartesi gideceler üçlendiniz.😍
Yok mu arttıran 😂
Sen çalışıyo muydun kuzu
Yok canım evdeyim evde çalışıyorum okul ev arası 😂
Bende baslamsdmm 31 inde kontrolden sonra alıcam bişilerrr 🤩
😍😍 ahhh gelsin o zamanlar 🤩

Ayy C cilekcanavari ben çocuksuz hayata alışmaya çalışıyordum. Eşimle ikimiz ömür boyu yaşarız hiç mi çocuksuz çift yok bizim gibi diye eşimi de kendimi de teselli ediyordum. Tekrar tüp bebek denemeye cesaretim de yoktu. Sokaktaki kediyle yavrularını görüp ağlamışlığım var onun bebekleri var benim yok diye 🥹
Biz seninle hemen hemen aynı yollardan geçmişiz. Ben de önce kendimi hiç anne olamamaya alıştırmaya çalıştım, sonra tüpe karar verdim. Son bir kez daha denemek istedik ama çift çizgiyi gördüğüm gün yas sürecine girdim resmen. Başıma ne gelecek, nasıl kaldırıcam ben bu sefer de kaybedersem diye.. Asla bu noktaya geleceğimi tahmin etmedim. O yüzden öyle kıymetli ki yavrum.. Sağlıkla gelsin dünyamm:nazar::anne:

Selam kızlar bu hafta kimlerin kontrolü var. C cilekcanavari ve @parla100 ü gördüm sadece. Benimde yarın saat 15.00 de var.
@Sumeyyeberatahmet canım bebeğin sağlıklıymış bak çok şükür cinsiyetini zaten birkaç haftaya öğrenmiş olacaksın hiç sıkma canını.
@anniii Canım ben neteraya iki kez nipt gönderdim ilki kan ulaştıktan sonra 7.gün çıktı, ikinci 5.gün çıktı. Yani ulaştıktan sonra 5-7 günde çıkıyor.
Benim de cumartesi gunu kontrol randevum var 🥰

Back
X