Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende baslamsdmm 31 inde kontrolden sonra alıcam bişilerrrHahahahah nolur gitme hep kalokuldan geldik canım aynı rutin sen napiyosun nasılsın
Henüz başlamadık kuzum cumartesi kontrolden sonra başlarım diye düşünüyorum aldığım tek şey pembis emzik
Ahhhh yerimmm
Güzel günler de giydirmek nasip olsun insallah
Benim de cumartesi 10.30 canım bu hafta kabul haftamız![]()
Evettt sıkıntılı günler geride kaldı. Artık önümüzde güzel günler var buna göre yaşayacağıımAlisverisler devam bacim nolsunen eglenceli kisim oymus gercekten de
![]()
Ayy C cilekcanavari ben çocuksuz hayata alışmaya çalışıyordum. Eşimle ikimiz ömür boyu yaşarız hiç mi çocuksuz çift yok bizim gibi diye eşimi de kendimi de teselli ediyordum. Tekrar tüp bebek denemeye cesaretim de yoktu. Sokaktaki kediyle yavrularını görüp ağlamışlığım var onun bebekleri var benim yok diyeAh ah ahh canım gerçekten ilk zamanları düşünüyorum da.. Yeri geliyordu gece uykudan stresle uyanıp burada derman arıyorduk. Binlerce şükür olsun ki artık alışveriş konuşuyoruz. Fetalden sonra çok rahatladım ben özellikle
biz de biraz fazla tulum aldık galiba şimdiden nasıl birikti anlamadımBen daha hiçbirşey almadım. Sadece Fetalin sonucu çıktığı gün pembe bir yenidoğan takımı aldım akşam eşime sürpriz yaptım sadece o var. Ne alıcaz nerden başlıycaz hiçbir fikrim yok.![]()
Hayırlı güzel haberlerle gel canımBenim var canim. Cuma gunu sabah gidecegim ikili testede bakacak bir de vitamin verecek
Yok mu arttıranCumartesi gideceler üçlendiniz.![]()
Yok canım evdeyim evde çalışıyorum okul ev arasıSen çalışıyo muydun kuzu
Bende baslamsdmm 31 inde kontrolden sonra alıcam bişilerrr![]()
Evet mios da cok cazip duruyor ama daha pahali, bakalimBak dönebilen var easy twist ama tam kabin boy değil, dönmesi önemli dersen onu öneren çok canım![]()
Hepsini yenidoğan mı aldın. Ben yenidoğan az alıcam 3-6 aylık alıcam çoğunu.biz de biraz fazla tulum aldık galiba şimdiden nasıl birikti anlamadımbu hızla gidersek giymesine sıra gelmicek
![]()
Biz seninle hemen hemen aynı yollardan geçmişiz. Ben de önce kendimi hiç anne olamamaya alıştırmaya çalıştım, sonra tüpe karar verdim. Son bir kez daha denemek istedik ama çift çizgiyi gördüğüm gün yas sürecine girdim resmen. Başıma ne gelecek, nasıl kaldırıcam ben bu sefer de kaybedersem diye.. Asla bu noktaya geleceğimi tahmin etmedim. O yüzden öyle kıymetli ki yavrum.. Sağlıkla gelsin dünyammAyy C cilekcanavari ben çocuksuz hayata alışmaya çalışıyordum. Eşimle ikimiz ömür boyu yaşarız hiç mi çocuksuz çift yok bizim gibi diye eşimi de kendimi de teselli ediyordum. Tekrar tüp bebek denemeye cesaretim de yoktu. Sokaktaki kediyle yavrularını görüp ağlamışlığım var onun bebekleri var benim yok diye![]()
Bizde de yenidoğan yok henüz. Onu mağazalardan daha özenli seçer set alırız diye düşündük sona sakladık en keyiflisiniiHepsini yenidoğan mı aldın. Ben yenidoğan az alıcam 3-6 aylık alıcam çoğunu.
Yokmu arttıranBenim de cmtsi kontrolüm 10 30
Benim de cumartesi gunu kontrol randevum varSelam kızlar bu hafta kimlerin kontrolü var. C cilekcanavari ve @parla100 ü gördüm sadece. Benimde yarın saat 15.00 de var.
@Sumeyyeberatahmet canım bebeğin sağlıklıymış bak çok şükür cinsiyetini zaten birkaç haftaya öğrenmiş olacaksın hiç sıkma canını.
@anniii Canım ben neteraya iki kez nipt gönderdim ilki kan ulaştıktan sonra 7.gün çıktı, ikinci 5.gün çıktı. Yani ulaştıktan sonra 5-7 günde çıkıyor.
Çileğin de cmtsi sanırım ajajsjYokmu arttıran![]()
Kız herkesin cumartesiÇileğin de cmtsi sanırım ajajsj
Aynı saatte ne kadar da ortak yanimiz varBenim de cmtsi kontrolüm 10 30
Gidelim ayol şiştikkk görelim bi naparlarKız herkesin cumartesiBi benim yarın, deryaderya nın perşembe, pocikle mathildanın cuma
. Bu hafta hepimiz gidiyoruz kontrole.
Kaç haftalık oldunnnAynı saatte ne kadar da ortak yanimiz var![]()
HakkımızdırGidelim ayol şiştikkk görelim bi naparlar