Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyım 😍 bu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.
Yavrucum valla ben mağaza da gezdim ama sonra gittim hiç bakmadığım bir modeli aldım 😂😂 gezmesen de olur yani videoları izle karşılaştırma videoları izle çıkamasan bile

Kızlar netera panoroma firmasına tahlil yollayanınız vardı sanki. Geçen çarşamba kan verdim. Dün teslim edildi çok uzun sürw yolda geçti normal midir? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?
8 günde gelmişti benimki. Sizinki de perşembe cuma gelir umarım

Yavrucum valla ben mağaza da gezdim ama sonra gittim hiç bakmadığım bir modeli aldım 😂😂 gezmesen de olur yani videoları izle karşılaştırma videoları izle çıkamasan bile
Biz bebek arabasını en sona bıraktık sanırım ya o en karışık iş gibi :D
O kadar çok detay var ki hergün başka bişeye tutuluyoruz, şuan gündemimiz oda :D

Zaten en mantıklısı sona bırakmak bence de 😂 biz internette indirime girince aldık. Yine olur ama indirimler
Aslında fiyatlar uçacak elbet ama işin içinden bir türlü çıkamadık. sonra bi anda neyse dur önce şunu yapalım bunu yapalım diyerek ertelemiş olduk :D
Oda hazırlıklarına ne zaman başlıyorsunuz ? ideal bi zamanı var mı acaba 6 ay 7 ay

Bende almadmmm 31 inde gittiğimde bakicimm birwz bişiler ama öle tulum falanm🤩 büyük şeyler kerodan devamm
ben ilk zamanlar kendi kendime söz vermiştim 5-6 ay dolmadan hiçbişey almıcam diye
ama ne zamanki fetal sonucu temiz geldi ben önüme gelen zıbına atlamaya başladım :D

Tam alısveriş konusurken kızımın halasından ciciler geldiii😍😍
Allahım deliriciiim çok tatlı değiller mii😍

Eklentiler

• IMG_7360.webp
    IMG_7360.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 64
ben ilk zamanlar kendi kendime söz vermiştim 5-6 ay dolmadan hiçbişey almıcam diye
ama ne zamanki fetal sonucu temiz geldi ben önüme gelen zıbına atlamaya başladım :D
Olsun kuşum sağlıklılar sonucta cok şükür neden almayalımmm kii🥹♥️ alınır yani.

Back
X