Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum. 29’unda çağırdı ama dayanamıycam yeter. Cuma ya da cumartesi giderim kafama göre

Yavrucum valla ben mağaza da gezdim ama sonra gittim hiç bakmadığım bir modeli aldım 😂😂 gezmesen de olur yani videoları izle karşılaştırma videoları izle çıkamasan bile
ben tam tersi canım önce netten bakıp araştırırım sonra gider dener beğenirim sonra yine döner internetten alırım 🤣🤣
Mekanın sahibi geri geldi
Nabıyonuz
yahu sen nerelerdesin yaa Puxhu Puxhu hoşgeldin yaa buraları sahipsiz bırakma kankimmmmm
Aslında fiyatlar uçacak elbet ama işin içinden bir türlü çıkamadık. sonra bi anda neyse dur önce şunu yapalım bunu yapalım diyerek ertelemiş olduk :D
Oda hazırlıklarına ne zaman başlıyorsunuz ? ideal bi zamanı var mı acaba 6 ay 7 ay
valla ben önümüzdeki ay sonu badana yaptıracağım sonrasında ufaktan oda hazırlıklarına başlarım herşeyi sona bırakmak istemiyorum açıkçası. haziran ayı ile beraber ufaktan başlarım alışverişlere temmuzda büyük alışverişini yaparım diye düşünüyorum. bu kişiye kalmış bişey ama 5.ay itibari ile idealdir alışveriş sanki yaa
Bi ilk kez hareket ettiğini gördüğüm gün usgde mutluluktan ağlamıştım. Bir de bu görüşümde ağlıcam gibi hissediyorum :)
hem rahatlama, hem özlem, hem büyümüş olduğunu görmek. rabbim yine mutlulukla dönmeyi nasip etsin çok heyecanlıyımm
bende bak uzun aradan sonra gittiğimde çok şaşırmıştım sen şimdi cumartesi günü şok olacaksın resmen bir bebek göreceksin karşında çileğim muzazzam olacakkkk 😍😍
Kız çok istedin bak hissettim az önce ahshsh
yaaaaa ne güzelll 🥹 ben de hissetmek istiyoreeeee

ben tam tersi canım önce netten bakıp araştırırım sonra gider dener beğenirim sonra yine döner internetten alırım 🤣🤣

yahu sen nerelerdesin yaa Puxhu Puxhu hoşgeldin yaa buraları sahipsiz bırakma kankimmmmm

valla ben önümüzdeki ay sonu badana yaptıracağım sonrasında ufaktan oda hazırlıklarına başlarım herşeyi sona bırakmak istemiyorum açıkçası. haziran ayı ile beraber ufaktan başlarım alışverişlere temmuzda büyük alışverişini yaparım diye düşünüyorum. bu kişiye kalmış bişey ama 5.ay itibari ile idealdir alışveriş sanki yaa

bende bak uzun aradan sonra gittiğimde çok şaşırmıştım sen şimdi cumartesi günü şok olacaksın resmen bir bebek göreceksin karşında çileğim muzazzam olacakkkk 😍😍

yaaaaa ne güzelll 🥹 ben de hissetmek istiyoreeeee
Vallahi dört gözle bekliyorum ponçik ne göreceğimi hiiiç bilmiyorum ne boyutta olacak, neler yapacak😍😍
Baştan sona hepsini video çek dedim eşime, eve gelince tekrar tekrar izliyorum cünkü😂

Eklentiler

• IMG_9116.webp
    IMG_9116.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar doktora gittim. Kanama alanım büyümüş yine ama modum düşük değil :) iğne verdi tekrar progestana devam. Anormal bir durum 15.hafta olduğu için artık ama olumsuz hiçbir şey yok dedi. Ben yine plesantanın yer değişimine bağlıyorum dedi. Kızçem oturdu poz verdi :) bizde son gelişmeler böyle

Eklentiler

• f492926d-b891-4449-975e-c3ec3790e809.webp
    f492926d-b891-4449-975e-c3ec3790e809.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar doktora gittim. Kanama alanım büyümüş yine ama modum düşük değil :) iğne verdi tekrar progestana devam. Anormal bir durum 15.hafta olduğu için artık ama olumsuz hiçbir şey yok dedi. Ben yine plesantanın yer değişimine bağlıyorum dedi. Kızçem oturdu poz verdi :) bizde son gelişmeler böyle

Ayyy ben onu yerim yaa. Kuzucum kaç mm hatırlıyormusun ve yeri neresi kanama alanının. Benim yine 2 gündür başladı lekeler 10 gündür yoktu. Bana moral oluyorsun yaaa ben öyle moralsizim ki karı ve bel ağrısı da olunca dün gece stresten gözüme uyku girmedi.

Kanama alanı neden olduğunu söylediler canm

Hiç anlamıyorum bu işlerden valla dediğin gibi benim kız olacağı için minik olacak büyük ihtimalle. Bebek bezi, ıslak mendil falan alıp stok yapmış mıydın doğumdan önce. Yoksa allerji durumu falan olabilir diye birar tane mi aldın.
Stok yaptımya. Prima aldım hepsini. Kendime göre en alerji yapmıcak diye düşündüğümü yani. Şükür yapmadıda, sonra sleepy denedm molfix falan hiçbiri yapmadı. Islak mendili almadm ama onu o zaman almıstımm hangisimi almıstm hatırlayamadm unibabydi galiba

Canım benim canım çok iyi anlıyorum seni ben ilkinde çok ağladım kaybetme korkusuyla. Ama bugün doktora giderken bile neşeli idim. Çünkü biliyorum ki çok iyi. Hep bunu söyle kendine bebeğim çok iyi. Çok şükür zaten her gittiğimizde öyle olmadı mi gittik o büyük kanamalarda bile bebek çok iyi dediler.
Kanama alanı neden olduğunu söylediler canm
Doktor plesantanın yer değişiminden olacağını söylüyor. Yukarı çıkıyor dedi

Canım benim canım çok iyi anlıyorum seni ben ilkinde çok ağladım kaybetme korkusuyla. Ama bugün doktora giderken bile neşeli idim. Çünkü biliyorum ki çok iyi. Hep bunu söyle kendine bebeğim çok iyi. Çok şükür zaten her gittiğimizde öyle olmadı mi gittik o büyük kanamalarda bile bebek çok iyi dediler.

Doktor plesantanın yer değişiminden olacağını söylüyor. Yukarı çıkıyor dedi
Çok şükür canmm inşallah hayorlısı ile atlatıcaz daha öncesindede kanama alanımı oluşmuştı

Bugün işe gittiğim pantolon beni boğdu ben de iki tane hamiş pantolonu aldım bi anda. Şimdi bi baktım biri kışlıkmış iptal ettim hemen😂 nasıl gözüm dönmüşse

Ayyy ben onu yerim yaa. Kuzucum kaç mm hatırlıyormusun ve yeri neresi kanama alanının. Benim yine 2 gündür başladı lekeler 10 gündür yoktu. Bana moral oluyorsun yaaa ben öyle moralsizim ki karı ve bel ağrısı da olunca dün gece stresten gözüme uyku girmedi.
Ay sana yazacağıma kendime yazmışım :) devam edeyim. Yeri rahime yakın bu olumlu dedi. Bir de plesanta tarafında değil öyle olsaydı beslenmeyi etkilerdi dedi. Söylemesi kolay biliyorum ama stres de önemli canım. Elinden geldiğince rahatlamaya çalış. Büyüdü Bebeklerimiz. O kaybetmekten korkacağımız zamanda değiliz buna inan

Back
X