15+5 olması lazım canım hissediyor musun bebeğin hareketlerini geçen gece bir kipirti oldu gibi geldi ama emin olamadım yaKaç haftalık oldunnn
Cumartesi görüş günüm heyjannn dorukta ahjhjahajhhjahÇileğin de cmtsi sanırım ajajsj
Açılis sende ilk haberi senden alacağız canikomCumartesi görüş günüm heyjannn dorukta ahjhjahajhhjah
ben cuma gecesi uyuyabilirsem iyidir ya 9da dayanırım gül yüzlü doktorumun kapısınaAçılis sende ilk haberi senden alacağız canikom
Bem yarın 17 oluyorum hissediyorum galiba ya emin değilim 13 sene geçti aradan qhjss hatırlamıyorum15+5 olması lazım canım hissediyor musun bebeğin hareketlerini geçen gece bir kipirti oldu gibi geldi ama emin olamadım ya
Ziyarete gideceukk miss gibiCumartesi görüş günüm heyjannn dorukta ahjhjahajhhjah
Bjnu biraz bebek belirliyor aslında. Erkek bebekler bi tkk daha iri doğuyor. Yenidoğan giyme süreleri az oluyor, 3-6 nın arasına 0-3 te serpiştirmek lazım yenidoğan dısında. Kızçeler biraz daha çıtı pıtı oluyor ama herşeyden az almak iidir gerçekten cok cabuk büyiyorlar. Ben 3 tane yenidoğan almıstım yetmişti. 0-3 te 5-6 parça. Sonrası xaten artk bebeğe göre.Hepsini yenidoğan mı aldın. Ben yenidoğan az alıcam 3-6 aylık alıcam çoğunu.
Ayyy bende öyleyim ya parça parça uyuyorumben cuma gecesi uyuyabilirsem iyidir ya 9da dayanırım gül yüzlü doktorumun kapısına
Hahahahah çok kız anlarsın anasın sen anaaaaaBem yarın 17 oluyorum hissediyorum galiba ya emin değilim 13 sene geçti aradan qhjss hatırlamıyorum
Kız çok istedin bak hissettim az önce ahshshAyyy bende öyleyim ya parça parça uyuyorum
Sürekli sabah olmuyor o gün
Hahahahah çok kız anlarsın anasın sen anaaaaabiran önce hissettigimiz günler gelsin ya en sevdiğim zamanlar
Ben mios denedim magazada gidip, acikcasi bir ekstrasi yok urunun, ille cybex isteyen varsa bence 360 easy twist cok konforlu ve mios la priam a gore daha uygun fiyatliEvet mios da cok cazip duruyor ama daha pahali, bakalim
Hiç anlamıyorum bu işlerden valla dediğin gibi benim kız olacağı için minik olacak büyük ihtimalle. Bebek bezi, ıslak mendil falan alıp stok yapmış mıydın doğumdan önce. Yoksa allerji durumu falan olabilir diye birar tane mi aldın.Bjnu biraz bebek belirliyor aslında. Erkek bebekler bi tkk daha iri doğuyor. Yenidoğan giyme süreleri az oluyor, 3-6 nın arasına 0-3 te serpiştirmek lazım yenidoğan dısında. Kızçeler biraz daha çıtı pıtı oluyor ama herşeyden az almak iidir gerçekten cok cabuk büyiyorlar. Ben 3 tane yenidoğan almıstım yetmişti. 0-3 te 5-6 parça. Sonrası xaten artk bebeğe göre.
Yarıın tek değişmişim randevusu olan benimki de 15.00 de. Ben bu hafta değişik hissediyorum ama tarif edemiyorum, geceleri sağa sola dönerken bebeğin varlığını hissediyorum baya kontrolümüz de güzel geçer inşallah.Ay benimm de kontrolüm yarın 11:30da, uzun zaman oldu kızçemi görmeyelii nasıl büyüdü ne halde çok merak ediyorumve 2 gündür misafir ağırlıyorum yorgunluktan geberikiiimm umarım bebom iyidir içeride sarsılmamıştır
Bende perşembe gidiyorum 13.20 de Allah’ın izniyleKız herkesin cumartesiBi benim yarın, deryaderya nın perşembe, pocikle mathildanın cuma . Bu hafta hepimiz gidiyoruz kontrole.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesinHanımlar hepinize selamlar nasilsiniz benim 14de randevum vardi, bebegim kızisim dusunuyoruz smdi oğlum Emre, esim Zeynep olsun istiyor, kelime anlamı olarak babasının degerlisi demekmis cok sukur kilosu,boyu haftasiyla uyumlu fakat plesantam asagidaymis, yukari cikmazsa sezaryan olacakmisim, kanamam yok bu yuzden dua ediyorum yukselsin diye sizlerdende bekliyorum, saglicakla kucaklarimiza alalim bebislerimizi
1 ay dayanamıyorum o yüzden hem özele kendi doktoruma hemde devletteki doktora gidiyorumKızlar kontrol için 1 ay sabredebiliyor musunnnnnnn :)
Günler geçmiyorr 14 olduk bizde bütün şikayetlerim gitti resmen buda tedirgin ediyor bişeymi oldu acaba diyee sizler nasılsınız biraz deneyimlerş yazar mısınız :)
Ayyy bu hafta çok şenlikli buralar resmen hergunumuz bebisli dolu dolu geçecekAy benimm de kontrolüm yarın 11:30da, uzun zaman oldu kızçemi görmeyelii nasıl büyüdü ne halde çok merak ediyorumve 2 gündür misafir ağırlıyorum yorgunluktan geberikiiimm umarım bebom iyidir içeride sarsılmamıştır
Ay inşallahh canım çok güzel haberlerle gelicez burayaYarıın tek değişmişim randevusu olan benimki de 15.00 de. Ben bu hafta değişik hissediyorum ama tarif edemiyorum, geceleri sağa sola dönerken bebeğin varlığını hissediyorum baya kontrolümüz de güzel geçer inşallah.
Evettt ayy şimdiden heyecan sardııHayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesinbende Zeynep düşünüyorum ismi yanına da isim ekleyeceğim ama henüz karar veremedik
1 ay dayanamıyorum o yüzden hem özele kendi doktoruma hemde devletteki doktora gidiyorum
Ayyy bu hafta çok şenlikli buralar resmen hergunumuz bebisli dolu dolu geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?