Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Artık benim de prilamım var

Enfeksiyon için gitmiştim ya geçen, evet varmış, ama ısrarcı bi enfeksiyon değil dedi. Antibiyotik bugün bitiyor zaten. Gitmişken de prilam yazdırdım

Hepsini yenidoğan mı aldın. Ben yenidoğan az alıcam 3-6 aylık alıcam çoğunu.
Bjnu biraz bebek belirliyor aslında. Erkek bebekler bi tkk daha iri doğuyor. Yenidoğan giyme süreleri az oluyor, 3-6 nın arasına 0-3 te serpiştirmek lazım yenidoğan dısında. Kızçeler biraz daha çıtı pıtı oluyor ama herşeyden az almak iidir gerçekten cok cabuk büyiyorlar. Ben 3 tane yenidoğan almıstım yetmişti. 0-3 te 5-6 parça. Sonrası xaten artk bebeğe göre.

ben cuma gecesi uyuyabilirsem iyidir ya 9da dayanırım gül yüzlü doktorumun kapısına
Ayyy bende öyleyim ya parça parça uyuyorum
Sürekli sabah olmuyor o gün
Bem yarın 17 oluyorum hissediyorum galiba ya emin değilim 13 sene geçti aradan qhjss hatırlamıyorum
Hahahahah çok kız anlarsın anasın sen anaaaaa biran önce hissettigimiz günler gelsin ya en sevdiğim zamanlar

Hanımlar hepinize selamlar nasilsiniz benim 14de randevum vardi, bebegim kız isim dusunuyoruz smdi oğlum Emre, esim Zeynep olsun istiyor, kelime anlamı olarak babasının degerlisi demekmis cok sukur kilosu,boyu haftasiyla uyumlu fakat plesantam asagidaymis, yukari cikmazsa sezaryan olacakmisim, kanamam yok bu yuzden dua ediyorum yukselsin diye sizlerdende bekliyorum, saglicakla kucaklarimiza alalim bebislerimizi

Kızlar kontrol için 1 ay sabredebiliyor musunnnnnnn :)
Günler geçmiyorr 14 olduk bizde bütün şikayetlerim gitti resmen buda tedirgin ediyor bişeymi oldu acaba diyee sizler nasılsınız biraz deneyimlerş yazar mısınız :)

benim de kontrolüm cumartesi 10 da bu arada çok kötü hasta oldum ateşim çıkıyor hamileyken hasta olmak çok zormuş kızlar

Hiç anlamıyorum bu işlerden valla dediğin gibi benim kız olacağı için minik olacak büyük ihtimalle. Bebek bezi, ıslak mendil falan alıp stok yapmış mıydın doğumdan önce. Yoksa allerji durumu falan olabilir diye birar tane mi aldın.

Yarıın tek değişmişim randevusu olan benimki de 15.00 de. Ben bu hafta değişik hissediyorum ama tarif edemiyorum, geceleri sağa sola dönerken bebeğin varlığını hissediyorum baya kontrolümüz de güzel geçer inşallah.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesin bende Zeynep düşünüyorum ismi yanına da isim ekleyeceğim ama henüz karar veremedik
1 ay dayanamıyorum o yüzden hem özele kendi doktoruma hemde devletteki doktora gidiyorum
Ayyy bu hafta çok şenlikli buralar resmen hergunumuz bebisli dolu dolu geçecek

Ay inşallahh canım çok güzel haberlerle gelicez buraya
Evettt ayy şimdiden heyecan sardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…