Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Oda için sıfır hazırlık valla zaten gerek de yok park yatak verdi kuzenim onu yanımıza koycam oldu bitti gibi düşünüyorum ama bilemiyciğim dıdıdjd

Selam kızlar bu hafta kimlerin kontrolü var. C cilekcanavari ve P parla100 ü gördüm sadece. Benimde yarın saat 15.00 de var.
@Sumeyyeberatahmet canım bebeğin sağlıklıymış bak çok şükür cinsiyetini zaten birkaç haftaya öğrenmiş olacaksın hiç sıkma canını.
A anniii Canım ben neteraya iki kez nipt gönderdim ilki kan ulaştıktan sonra 7.gün çıktı, ikinci 5.gün çıktı. Yani ulaştıktan sonra 5-7 günde çıkıyor.

Benim 24 Mayıs cumartesi saat 10da

Ben daha hiçbirşey almadım. Sadece Fetalin sonucu çıktığı gün pembe bir yenidoğan takımı aldım akşam eşime sürpriz yaptım sadece o var. Ne alıcaz nerden başlıycaz hiçbir fikrim yok.

Ctesi sabah 9,30da randevummm çok özledim kızımı ya nasıl büyümüştürrr

Ctesi sabah 9,30da randevummm çok özledim kızımı ya nasıl büyümüştürrr
Bir ay çok iyi sabretmişsin şimdi büyümüş görünce çok şaşıracaksın. Ben pazartesi perinatolojide ayrıntılı bakılırken hep izledim bir hafta geçti daha yine de merak ediyorum ne kadar büyüdü diye

Mekanın sahibi geri geldi
Nabıyonuz
Hahahahah nolur gitme hep kal okuldan geldik canım aynı rutin sen napiyosun nasılsın
Kızlar napıyonuz? Alısverişler ne alemde? azck ikinci trimester konularına geçeliimm yav
Henüz başlamadık kuzum cumartesi kontrolden sonra başlarım diye düşünüyorum aldığım tek şey pembis emzik
Tam alısveriş konusurken kızımın halasından ciciler geldiii
Allahım deliriciiim çok tatlı değiller mii
Ahhhh yerimmm
Güzel günler de giydirmek nasip olsun insallah
Benim de cumartesi 10.30 canım bu hafta kabul haftamız

Benim var canim. Cuma gunu sabah gidecegim ikili testede bakacak bir de vitamin verecek

Cumartesi gideceler üçlendiniz.

Bi ilk kez hareket ettiğini gördüğüm gün usgde mutluluktan ağlamıştım. Bir de bu görüşümde ağlıcam gibi hissediyorum :)
hem rahatlama, hem özlem, hem büyümüş olduğunu görmek. rabbim yine mutlulukla dönmeyi nasip etsin çok heyecanlıyımm

Ben temmuz agustos almis olmak istiyorum en gec cilegim, sonra cok agirlasirim gibi geliyor

Cumartesi benim de

aminnn sağlıkla gelsin de hepsini üstünde göreyim inşallah küçük kızımın :)

Ben temmuz agustos almis olmak istiyorum en gec cilegim, sonra cok agirlasirim gibi geliyor
onu da düşünüyorum kuzum bi yandan. sıcak havalarda ağırlaşmış olucaz dışarı işleri çokta hoşumuza gitmeyecek aslında
haftasonu bi e bebeğe gittik iğne atsan yere düşmezdi üç katlı outlet gibi bi yer, orda bile darlandım

Bende ilk kalp atışını görüp duyduğum an ağlamıştım baya. Eşimin de gözleri dolmuştu Allaha şükür ne güzel mutluluklar heyecanlar bunlar. Nasıl bekledik bu günleri, ne sıkıntılardan geçtik

Sen çalışıyo muydun kuzu

Ah ah ahh canım gerçekten ilk zamanları düşünüyorum da.. Yeri geliyordu gece uykudan stresle uyanıp burada derman arıyorduk. Binlerce şükür olsun ki artık alışveriş konuşuyoruz. Fetalden sonra çok rahatladım ben özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…