- 15 Mart 2019
- 816
- 765
- 103
çok heyecanlıyım rüyalarımda görüyorum cinsiyetiAy inş canım ben 11+5’te gittiğimde göremedi çok erken demişti. Bize müjde verirsin yarın belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok heyecanlıyım rüyalarımda görüyorum cinsiyetiAy inş canım ben 11+5’te gittiğimde göremedi çok erken demişti. Bize müjde verirsin yarın belki![]()
Ay ne görüyorsun pekiçok heyecanlıyım rüyalarımda görüyorum cinsiyeti![]()
Ben de az önce bayaaaa dinledim kendimi sanki hissediyorum gibi geldiKizlar doktorlar olmaz desede ben hissediyorm bebegimi valla12 haftalk olucam. Ozellikle gece yataga uzaninca baya baya hissediyorum. Zaten cok hareketli demisti doktorum hop oturup hop kalkiyor demek ki
ikinci gebeligim bu arada onunda etkisi olabilir tabi.
3 kez falan kız gördüm ama tersi çıkar derlerAy ne görüyorsun peki
Ben de az önce bayaaaa dinledim kendimi sanki hissediyorum gibi geldi
Anldımm canım hyırlısı olsun inşallah kanama alanı olunca ne kadar sıklıkla kontrole çağırdı canmBenim ilk 13.haftanın başında oldu. İğne vermişti hemen 2 günde bir 5 güne kapandı. Şimdi 14. Haftanın sonundayım bi kaç gündür tekrar başlamıştı
Maşallah canımm sendede 12 haftadan sonra bi rahatlama oldumu fiziksel olarak hamile değilmiş gibi bütün şikayetlerşnde azalma falan oldumu15 taze bitti canımBen de bilmiyorum
Ama gitsem de doktor niye geldin der diye düşündüm
çocuk da bi nefes alsın dedim cihazdan
Bende tam tersi oldu 12’ye kadar çok rahattım şimdi bulantılarım başladıMaşallah canımm sendede 12 haftadan sonra bi rahatlama oldumu fiziksel olarak hamile değilmiş gibi bütün şikayetlerşnde azalma falan oldumu
Bende kiz gordum bakalim ne cikacak3 kez falan kız gördüm ama tersi çıkar derler![]()
Bende kiz gordum bakalim ne cikacak![]()
Emzirdiğiniz cinsiyet çıkıyor dedilerdi burada bende doğru çıktı3 kez falan kız gördüm ama tersi çıkar derler![]()
Evet canım erkek bendeBizim kalp atışı 150 yukarısı çikiyo ne zaman gitsem ama çikinti vardı erkek dedi %80 Bidakine netleşir ama baya erkek gibiydi sankisizin degiştimi erkekmiş dimi kız gibi hissediyorum hep ben kızım var aynı geçiyo hamilelik bilemedim
Ne zaman sizin muayeneBende kiz gordum bakalim ne cikacak![]()
Yaa bakalım yarın belli olur diye düşünüyorumEmzirdiğiniz cinsiyet çıkıyor dedilerdi burada bende doğru çıktı![]()
Herkeste farklı dememki canm hayırlısı olsun hepimiz içinBende tam tersi oldu 12’ye kadar çok rahattım şimdi bulantılarım başladı
İyiyim valla canım perşembe kontrole gideceğim hiç şikayetim yok işlem öncesiyle aynıyımVallahi çok zorlandım ama buna alışmak en iyisi. Sürekli doktora gitmek de insanda farklı bir stres yaratıyor. Fetal sonucu falan temiz gelince ilk iki haftayı çok rahat geçirdim, üçüncü hafta parçalı bulutlu, bu son hafta artık zorluyorama alışcaz yapacak bişey yok
Senin işlemden sonra nasıl durumun canikom
Ultrasonunun özelliğinde oluyor canım genellikle yani normal kontrol yaparken iki tuşa basınca görüntü değişiyor cihazı iyiyse yeniyse vs.benim drum tüp bebek dru özele gidiyorum onda var.kuzenim Haydarpaşa numuneye gidiyor devlet hastanesi orada da var bilemedimKızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi![]()
Evett video önemli bende aynı şeyi yapıyorumVallahi dört gözle bekliyorum ponçik ne göreceğimi hiiiç bilmiyorum ne boyutta olacak, neler yapacak
Baştan sona hepsini video çek dedim eşime, eve gelince tekrar tekrar izliyorum cünkü![]()
Bugün doktorum baya uzun video aldı ama bana birşey demedi onu niye aldikiEvett video önemli bende aynı şeyi yapıyorum![]()
Geçmiş olsun canım grip gibiydin ama ne oldu tam olarak ateşin falan mı çıktıkızlar beni hastaneye yatırdılar dua edin![]()
Bilemeyeceğim biz videoyu kendimiz alıyoruz sonradan bakmak için doktorun alması abes olmuş sorsaydın keşkeBugün doktorum baya uzun video aldı ama bana birşey demedi onu niye aldiki