Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kizlar doktorlar olmaz desede ben hissediyorm bebegimi valla 😅 12 haftalk olucam. Ozellikle gece yataga uzaninca baya baya hissediyorum. Zaten cok hareketli demisti doktorum hop oturup hop kalkiyor demek ki 🤣 ikinci gebeligim bu arada onunda etkisi olabilir tabi.

çok heyecanlıyım rüyalarımda görüyorum cinsiyeti 😅
Ay ne görüyorsun peki
Kizlar doktorlar olmaz desede ben hissediyorm bebegimi valla 😅 12 haftalk olucam. Ozellikle gece yataga uzaninca baya baya hissediyorum. Zaten cok hareketli demisti doktorum hop oturup hop kalkiyor demek ki 🤣 ikinci gebeligim bu arada onunda etkisi olabilir tabi.
Ben de az önce bayaaaa dinledim kendimi sanki hissediyorum gibi geldi

Bizim kalp atışı 150 yukarısı çikiyo ne zaman gitsem ama çikinti vardı erkek dedi %80 Bidakine netleşir ama baya erkek gibiydi sanki🫣 sizin degiştimi erkekmiş dimi kız gibi hissediyorum hep ben kızım var aynı geçiyo hamilelik bilemedim
Evet canım erkek bende🥰12.haftasında kalp atışı 159 oldu🫠in şe Allah sendede erkektir çıkıntısı varsa artık😁sağlıklı gelsin önemlisi olan o🥰🌹

Vallahi çok zorlandım ama buna alışmak en iyisi. Sürekli doktora gitmek de insanda farklı bir stres yaratıyor. Fetal sonucu falan temiz gelince ilk iki haftayı çok rahat geçirdim, üçüncü hafta parçalı bulutlu, bu son hafta artık zorluyor :D ama alışcaz yapacak bişey yok
Senin işlemden sonra nasıl durumun canikom
İyiyim valla canım perşembe kontrole gideceğim hiç şikayetim yok işlem öncesiyle aynıyım 🥰 psikolojik olarak sıkıntılıyim hormonlardan sanırım ani öfke patlamaları ota boka ağlamalar falan oluyor sonra geçiyor 🙃

Kızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi 🥲😂
Ultrasonunun özelliğinde oluyor canım genellikle yani normal kontrol yaparken iki tuşa basınca görüntü değişiyor cihazı iyiyse yeniyse vs.benim drum tüp bebek dru özele gidiyorum onda var.kuzenim Haydarpaşa numuneye gidiyor devlet hastanesi orada da var bilemedim

Back
X