- 3 Nisan 2023
- 2.739
- 2.698
- 63
- 38
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu neden yatırdılarkızlar beni hastaneye yatırdılar dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu neden yatırdılarkızlar beni hastaneye yatırdılar dua edin![]()
Geçmiş olsunnn, ne oldu ki ya hasta mıydınnkızlar beni hastaneye yatırdılar dua edin![]()
hahahahahha hamilelik hormonlarının seni ele geçirmesine izin vermeeeeİyiyim valla canım perşembe kontrole gideceğim hiç şikayetim yok işlem öncesiyle aynıyımpsikolojik olarak sıkıntılıyim hormonlardan sanırım ani öfke patlamaları ota boka ağlamalar falan oluyor sonra geçiyor
![]()
Cok gecmis olsun canim
sağol canım ateş tehlikeliymiş dikkat edinCok gecmis olsun canim
Insallah senin de tez vakitte duser canim emin ellerdesin endiselenmesağol canım ateş tehlikeliymiş dikkat edin
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kaça çıktı? Acil şifalar diliyorum. Bizi de haberdar et durumundan.
Çok geçmiş olsun, kontrol altındasın çok daha iyi endişe etme
O ağrılar bende de 14 haftada oldu baya 1 haftayı ağrıyla geçirdim,15. Haftaya girince bi baktım karnım büyümüşKızlarr herkesin kontrolü yaklaşmış ne güzelben hakkımı geçen hafta kullandım bir de bayram öncesine emrivaki yaparım diyorum
hafif kıpırtılar ben de hissediyorum doktor daha en az 1 ayın var dedi ama bağırsak hareketi olamaz bunlar
bi de uzun zamandır ilk defa şiddetli değil ama sürekli kasık ağrım var sabahtan beri. 2 aylık döneme dönmüş gibi hissettim kendimi. Bel ağrısı da artısı. 10 gündür de bulantılar geldi ilk 3 ay hiç bulantım olmamıştı. Bende trimesterlar karıştı bilginize.
Benim de bugün (15+1) ekstra bi büyüdü sanki. Bi günde büyüdü çocuk pantolon siparişi verdirdi.O ağrılar bende de 14 haftada oldu baya 1 haftayı ağrıyla geçirdim,15. Haftaya girince bi baktım karnım büyümüşbüyüme sancısı sanırım bunlar
Hatta saatlerdir su içmemiş gibi kana kana içiyorum bende . Yediğin seylerle alakalı olabilirBugün bende suya doyamama var ya içiyorum içiyorum tekrar içiyorum niye böyle oldu
Haşlanmış patates yumurta peynirli tost yedim. Sen ne yedin kuzuHatta saatlerdir su içmemiş gibi kana kana içiyorum bende . Yediğin seylerle alakalı olabilir
Bu konuya ben çok şokum ya kaburgam kasığım ağrıdı ağrıdı, sonra bi uyandım bi sabah karnım belirginleşmişBenim de bugün (15+1) ekstra bi büyüdü sanki. Bi günde büyüdü çocuk pantolon siparişi verdirdi.
İçin yancak bişi mi yedin naptınBugün bende suya doyamama var ya içiyorum içiyorum tekrar içiyorum niye böyle oldu