Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
İyiyim valla canım perşembe kontrole gideceğim hiç şikayetim yok işlem öncesiyle aynıyım 🥰 psikolojik olarak sıkıntılıyim hormonlardan sanırım ani öfke patlamaları ota boka ağlamalar falan oluyor sonra geçiyor 🙃
hahahahahha hamilelik hormonlarının seni ele geçirmesine izin vermeeee😂

Kızlarr herkesin kontrolü yaklaşmış ne güzel 😍💓ben hakkımı geçen hafta kullandım bir de bayram öncesine emrivaki yaparım diyorum 😁 hafif kıpırtılar ben de hissediyorum doktor daha en az 1 ayın var dedi ama bağırsak hareketi olamaz bunlar 😂 bi de uzun zamandır ilk defa şiddetli değil ama sürekli kasık ağrım var sabahtan beri. 2 aylık döneme dönmüş gibi hissettim kendimi. Bel ağrısı da artısı. 10 gündür de bulantılar geldi ilk 3 ay hiç bulantım olmamıştı. Bende trimesterlar karıştı bilginize.

Kızlarr herkesin kontrolü yaklaşmış ne güzel 😍💓ben hakkımı geçen hafta kullandım bir de bayram öncesine emrivaki yaparım diyorum 😁 hafif kıpırtılar ben de hissediyorum doktor daha en az 1 ayın var dedi ama bağırsak hareketi olamaz bunlar 😂 bi de uzun zamandır ilk defa şiddetli değil ama sürekli kasık ağrım var sabahtan beri. 2 aylık döneme dönmüş gibi hissettim kendimi. Bel ağrısı da artısı. 10 gündür de bulantılar geldi ilk 3 ay hiç bulantım olmamıştı. Bende trimesterlar karıştı bilginize.
O ağrılar bende de 14 haftada oldu baya 1 haftayı ağrıyla geçirdim,15. Haftaya girince bi baktım karnım büyümüş😂 büyüme sancısı sanırım bunlar

Back
X