Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim takviyemin içinde demir var ayrı olarak vermedi doktor ya, çok korkuyorum demir içmekten mideyi mahvediyor kabız yapıyorGünaydın kızlar bugün ilk kez demir ilacı içtim ve üstüne 1 saat kustum berbat durumdaydım. Siz nasıl içiyorsunuz ?
ben de aç karnına içince biraz kötü oldum ama doktorum portakal suyuyla içebilirsin dedi kahvaltı yaparken portakal suyuyla birlikte içiyorum dokunmuyorGünaydın kızlar bugün ilk kez demir ilacı içtim ve üstüne 1 saat kustum berbat durumdaydım. Siz nasıl içiyorsunuz ?
Demir ilacını yatarken iç dedi süt ve süt ürünleri 2 saat önceden tukettikten sonra dediGünaydın kızlar bugün ilk kez demir ilacı içtim ve üstüne 1 saat kustum berbat durumdaydım. Siz nasıl içiyorsunuz ?
Benim takviyemin içinde de vardı ona rağmen demir depolarım boşalmış uykudan gözümü açamıyordum. Demir hapından da korktum bugünBenim takviyemin içinde demir var ayrı olarak vermedi doktor ya, çok korkuyorum demir içmekten mideyi mahvediyor kabız yapıyor((
Kahvaltı yaparken içince işe yarıyor mu acaba aç karnına içilmeli demişti benim doktorum.ben de aç karnına içince biraz kötü oldum ama doktorum portakal suyuyla içebilirsin dedi kahvaltı yaparken portakal suyuyla birlikte içiyorum dokunmuyor
hastaneden eğer e-nabıza işlemedilerse görmezler evet gidip bilgi vermeniz lazımKizlar asi olayini ben de doktoruma sorup arastiracagim fakat kafama bir sey takildi, e nabizda benim hamile olduguma dair bilgi olmadigindan aile hekimim de hamile oldugumu bilmiyor. Asilar vs orada yapiliyorsa arayip haber mi vermeliyim siz oyle mi yaptiniz
Sende bendensin bu sabah kusarken karnım çok kasıldı inşallah bişey olmamıştır. Ben hiç prilam içmiyordum o kadar bulantım olmuyordu.Günaydın kızlar. Güne felaket bir mide bulantısıyla başladım. Dün akşam Prilam içmeyi unutmuşum. Şimdi içtim. Sizler nasılsınız![]()
yine bir tüp bebek gebesi arkadaşım 22.haftasında şuan hala çok bulantısı olduğu için içiyor doktorunun onayıyla mecbur kalınca veriyorlar sanırım. Allah tüm bulantı çekenlerin yardımcısı olsun17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum
Evett bende hapsururken oluyor o yuzden hapsuracagim zaman kendimi iki buklum yapiyorum ki kasiklarima sanci girmesinYa kızlar sizde öksürük hapsuruk olunca kramp giriyomu kasiklara sancı yasiyorum kivraniyom resmen
off bu aşılar benim de çok kafamı karştırıyor bir arkadaşıma doktoru sadece tetanoz ol boğmacaya gerek yok demiş mesela off nasıl güvenip yaptıracağızKızlar hello. Bu akşam kafama feci şekilde takılan bi konu var tetanoz aşıları
Şimdi değişmiş birde boğmaca ve difteri eklenmiş, sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım dedi. Ama biraz araştırınca bazı olumsuz sonuçlar doğurduğunu okudum. Bu konuda bi fikri olan, doktorundan ebesinden konuyla alakalı detaylı bilgi alan var mı?
Ben hiç kusmadım. Bazen kussam belki rahatlarım diye düşünüyorumSende bendensin bu sabah kusarken karnım çok kasıldı inşallah bişey olmamıştır. Ben hiç prilam içmiyordum o kadar bulantım olmuyordu.
Ben de öyle yapıyorum. Dümdüz uzanırken ya da ayaktayken hapşırırsam kasıklarıma ağrı giriyor. O an hemen oturuyorum ya da bacaklarımı kendime doğru çekiyorum. İşe yarıyor gerçekten.Evett bende hapsururken oluyor o yuzden hapsuracagim zaman kendimi iki buklum yapiyorum ki kasiklarima sanci girmesindoktorun asistanina sormustum normal demisti
işte portakal suyuyla emilimi yüksek oluyormuş o yüzden doktorum o şekilde içebilirsin dediKahvaltı yaparken içince işe yarıyor mu acaba aç karnına içilmeli demişti benim doktorum.
günaydın canım benim multivitaminimin içinde var hepsi ekstra başka vitamin içmiyorum o yüzden keşke size de öyle verselermiş çok kişiden bu şikayeti duydumGünaydın kızlar bugün ilk kez demir ilacı içtim ve üstüne 1 saat kustum berbat durumdaydım. Siz nasıl içiyorsunuz ?
beni de arayıp sormamışlardı son randevumda doktorum sordu sağlık ocağına gittin mi diye hayır dedim git bi kendini göster aşıları orda yaptırabiliyorsun burada olmuyor dedi. tam da üstüne sağlık ocağı aradı 1 gün sonra, sisteme işlememişler görmemişiz haftaya gelebilir misiniz dediKizlar asi olayini ben de doktoruma sorup arastiracagim fakat kafama bir sey takildi, e nabizda benim hamile olduguma dair bilgi olmadigindan aile hekimim de hamile oldugumu bilmiyor. Asilar vs orada yapiliyorsa arayip haber mi vermeliyim siz oyle mi yaptiniz
evet canım bende de oluyor normal bunlarYa kızlar sizde öksürük hapsuruk olunca kramp giriyomu kasiklara sancı yasiyorum kivraniyom resmen