Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorum
Bende sağlık ocağı doktorunun lafıyla asla hareket etmem doktorumun fikri cok önemli. Bazı doktorlar sadece 1 doz tetanoz ol yeterli diyormuş bilmiyorum cok iyi araştırmak lazım korktum bi

Biz cybex eezy twist modelini aldık 360 derece dönebilen. Hem kabin boy olduğu için tercih ettik, hem de bir tık daha sağlam olsun istedik. 8 kilo civarı ağırlığı var gayet uygun geldi bize.

Maşallah canım Allah nazardan saklasın göbüşüne ayrı maşallah ne de güzel yakışmış
Selam teyzeleri . Cinsiyet netleşti paşalarımın ilk kıyafetini aldım
Eki Görüntüle 3594571
Güle güle kullanmak nasip etsin canım sağlıkla mutlulukla
Hayırlı uğurlu olsun canım cinsiyet için de Allah gönlüne göre versin
covid testim pozitif çıktı inşallah bebeğime bişe olmaz
Çok geçmiş olsun bol c vitamini ateş için de parol inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz kuzenim pandemide hamileydi o kadar tatlı akıllı hanım hanımcık bir kızı oldu hiç korkmayın
Çileğim bogmacayi duymuştum da difteri ilk defa duydum yarın kontrolum var 12 de soracağım mutlaka tetanoz u da kaç doz istiyorlar diye sağlık ocağı bana çift doz tetanoz için tarih verdi sadece

Valla bana perinatolog öyle söyledi cnm yinede doktoruna sor

Kızlar çarşamba randevum var günler geçmiyor ilk çocuğummuş gibi heyecanla cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
Bu sefer 15 haftalık olduk inşaAllah görürüz
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Dün devlete gittim gıcık dr söylemiyorum cinsiyet dedi bebeğim iyi hersey yolunda 9 cm 84 gr 3 gün geriden geliyiruz sadece

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Dün devlete gittim gıcık dr söylemiyorum cinsiyet dedi bebeğim iyi hersey yolunda 9 cm 84 gr 3 gün geriden geliyiruz sadece
Günaydın canım. Sağlıkla gelsin bebeğin Bence doktor farklı bir şey demediği sürece bu geriden gelme mevzusuna takılma. Dün doktor ilk başta 12+6 ile uyumlu bebeğin dedi. Sonra ölçümleri yapınca 13+1 dedi. Bazen bu cihazlarda da yanılma olabiliyor dedi. Önemli olan sağlıklı olması zaten

Kizlar asi olayini ben de doktoruma sorup arastiracagim fakat kafama bir sey takildi, e nabizda benim hamile olduguma dair bilgi olmadigindan aile hekimim de hamile oldugumu bilmiyor. Asilar vs orada yapiliyorsa arayip haber mi vermeliyim siz oyle mi yaptiniz

Benden de haberleri yok .
Ama burda okumuştum sanki gidip söylememiz lazımmış

Evet canım ya bu konu benim de kafama çok takılıyo. Aile hekimindeki ebe beni arayıp 1 temmuzda tetanoz aşısı için çağırdı
ama ben de kendi doktoruma henüz sormadım. İnternette gördüğüm kadarıyla doktorlar genel olarak öneriyor ama olumsuz taraflarını yazan da çok kişi var. Gerçekten beni son zamanlarda en korkutan konu bu

Kuruluk oluyor biraz ondan olabilir mi? Doğal kayganlaştıracak bir şeyle deneseniz bilmiyorum gebelikte ne uygun olur ben de yardımcı bir şey istiyorum
Onunda etkisi var tabi ama Kuruluk dışında ilişki olmadığı zamanlarda da canımın yandığını hissediyorum. Sanirim akintidan dolayi kuruluk oluyor. Doktor cok normal dedi hamilelikte. Bir çaresi de yok sanırım.

Doğru söylüyorsun herseyi son ana bırakmakta maddi olarak bir anda büyük bir yük. Artık hiçbirseyle ilgili fiyat algımızda kalmadı. Birsey kaç lira eder tahmin edemiyorum. Benim alışverişi ertelemem eşimden kaynaklı aslında. İlk çocuğu olması sebebiyle endişeleri var. Birsey olur diye çok korkuyor. Sürekli "maşallah de, poponu kaşı, dilini ısır " gibi batıl inançlara tutunuyor. Benim işim çok zor

17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum
Ben 2 gündür kendimi denemek için bıraktım. Çok şükür gayet iyiyim. İnşallah bundan sonra da gerek kalmaz

Canım korkma ben 4 yıl önce pandemi tam tavan yapmışken 16 haftalık kızıma hamileyken geçirdim düzenli parol kullandım kızıma hiçbir etkisi olmadı korkma
ya gerçekten mi içim rahatlıyo böyle duyunca size de çok geçmiş olsun sağlıklı mutlu olsun hep çocuklarımız, bebek için endişelendim baya bi de öksürük başladı o da kafama takılıyo bişe yapar mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…