Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
evet evet göbek kısmı sadece 10 gün önde komple olsa normal diycem de göbek olunca şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı artık genetik göbekli diyo doktor da
Daha yolumuz uzun.. benim bebiş de önde gidiyor ama ilerleyen haftalarda geriye düşebilir, yeniden ileri atabilir. Bakma doğduklarında hepsi minicik olacak sağlıklı olsunlar da. Şükür şekerden değilse dert etme hiç haftasını bulur bebeklerimiz ilerde

Selam teyzeleri . Cinsiyet netleşti paşalarımın ilk kıyafetini aldım
Eki Görüntüle 3594571
Gözün aydın canım netleşti sonunda hayırlı olsun oğluşların
Tebrikler canım şimdiden gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevndim
covid testim pozitif çıktı inşallah bebeğime bişe olmaz
Geçmiş olsun canım sıkı vitaminle kısa sürede toparlarsın inşallah
evet evet göbek kısmı sadece 10 gün önde komple olsa normal diycem de göbek olunca şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı artık genetik göbekli diyo doktor da
Senin bebiş göbekli olacak demekki kuzum herşeyin normal çıkmış endişelenme
Canım benim son düşüğüm biraz ileri haftada olmuştu o sebeple önlem amaçlı her muayenede ölçüyorlar en son 35mm ölçüldü ve normal dedi önlem amaçlı bakılmıştır

büyüyüncede birbirlerine yedirirler artık kardeşlik başka birşey ama tek kese de ikiz kardeşlikte bambaşka mucize, sağlıkla büyüyüp kavga etmeden vaktinde gelsinler kuzum :)
Amin canim inşallah zaman su gibi aksin istiyorum

Canımm 12 haftadan sonra bi rahatlama belirtilerde azalma falan oldumuu

ooo süper valla 4 litreyi göremedim ama minimum 2buçuk max 3 lt mutlaka içiyorum yoksa perişan

Bebiş olur mu öyle şey don aylarda dahi kalori açığın 500 cal filan oluyor böyle durumlarda depolarının olduğunu düğün doktorum bana hayatta kalman yeterli dedi bebek her türlü beslenir sen merak etme dedi annem beni doğururken 9 ay kusmuş toplam 5 kilo almış 3 kilo ben doğmuşum düşün canını hiç şıkka takviye kullanıyorsun her şey var içinde

Bana daha hiç onu söylemedi canım. Ama bende merak ediyorum yarın detaylı ultrasonum var ilk 3 aylık. Orda soracağım mutlaka. Ama 36 normaldir heralde haftalara göre değişiyor mu onu da bilmiyorum
16-24 hafta arasında minimum 30 mm olması lazımmış canım benim karından bakınca 28.7 çıktı alttan bakalım dedi doktor alttan en doğru sonucu veriyormuş neyse ki orada 36 çıktı ama yine de pazartesi gidince tekrar baktırıcam

Kızlar 12.haftada doktorlar perinatoloji uzmanına yönlendirdi mi sizi,bazı doktorların yönlendirdiğini duydum benim bildiğim sadece 20.hafta da olandı.

Ay kuzum ne bileyim yaa ilk aylarda da doktorum hep 50 kilonun altına düşme beslenmene dikkat dediği için ordan bi kodlandım heralde
Cumartesi bıldırcınımı bi göreyim neşem yerine gelecek valla

Yicem ya ne demek yemek çalma ya her şey gönlünüzce olsun gerçekten ikiz annesi olmak herkesin harcı değil canı gönülden kutlarım kuzum

Yicem ya ne demek yemek çalma ya her şey gönlünüzce olsun gerçekten ikiz annesi olmak herkesin harcı değil canı gönülden kutlarım kuzum
Ben hala inamiyorum ne zamanki ultrasonda onları aynı kesede dipdibe görünce anliyorum korku heyecan stres hepsi var .Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Canımm bir çift yumurta ikizi olarak annem de derdi ki içerde sürekli kavga var gibiydi,biriniz sürekli kaburgamı kafasıyla sıkıştırırdıKadın yatakta son zamanlar dönemezmiş babama beni döndürür müsün dermiş Zorlukları olacaktır ama beraber büyümek çok güzel bir şey,ikizimi de hiçbir şeye değişmem

Ayyy ilginçç yemek çalma falann Sağlıkla gelsinler

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Teker teker alıntı yapıp cevap yazmayı hâlâ beceremiyorum. Görmediklerim de kusura bakmasınlar Kanama alanım yokmuş ama rahminde ufak kasılmalar görüyorum dedi. Rahim ağzın kapalı. Bu güzel dedi. Kanaman uzun zamandır yokmuş ilişki yasağın var diyemem ama kasılmaları arttırmamakta fayda var dedi. Ama ileriki haftalarda bebekte başka bir sorun olmadıkça düşük riskin en alt seviyelerde dedi. Rahat ol. Anksiyete tansiyonunu etkiliyor belli ki dedi. İlk defa gittiğim bir doktordu. Ama çok memnun kaldım. Ben sormadan her şeyi anlattı. İlk defa bebeğimin zıpladığını gördüm. İlk defa eşim de şahit oldu. Cidden çok duygusal anlardı

Sen alışverişe başladın maşallah Bende 20 haftalık olunca başlarım diyorum ama bir yandan da insan hevesleniyor. Dayanabildigim kadar dayanacaĝim artık. Gittiği yere kadar
Basladim kusum ya dayanamadim bir de hepsi bir maddi olarak yigilsin istemedik, sagolsun buyukler de ille bizden olsun birseyleri alin istediginizde deyince almis olduk buyuk kalem bebek odasi kalmis oldu boylelikle bir tek yoksa inan ben de beklemek isterdim insani garip bir mutluluk ama bir endise de kapliyor yalan yok. Belki kolay elde ettigim bir gebelik olsaydi cok daha ozguvenle baslardim yapmaya daha bile erken de, ama tedaviyle olunca her konuda fazla temkinli gitmek zorunda gibi hissediyorum

Kızlar 12.haftada doktorlar perinatoloji uzmanına yönlendirdi mi sizi,bazı doktorların yönlendirdiğini duydum benim bildiğim sadece 20.hafta da olandı.
Yok canim 21 de gitmemi istedi benden rutin olarak ama, bir supheden oturu vs degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…