- 22 Kasım 2022
- 3.469
- 3.806
- 63
Daha yolumuz uzun.. benim bebiş de önde gidiyor ama ilerleyen haftalarda geriye düşebilir, yeniden ileri atabilir. Bakma doğduklarında hepsi minicik olacakevet evet göbek kısmı sadece 10 gün önde komple olsa normal diycem de göbek olunca şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı artık genetik göbekli diyo doktor da
Gözün aydın canım netleşti sonunda hayırlı olsun oğluşların
Tebrikler canım şimdiden gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevndimBen ancak gelebildim13+1’deyiz. Bebeğimi uzun uzun gördüm. Doktor riskli dönemi atlatmışsın dedi. Kocam 3 dakikalık video çekmiş. Geldiğimden beri tekrar tekrar onu izliyorum %99 erkek dedi. Yine de kıyafet alma bir dahaki gelişinde netleştirelim dedi. Sen ne hissediyordun dedi. Erkek hissediyordum dedim. Evet, annelerin hissi çıkıyor genelde dedi Böyle yani kızlar. Heyecandan karmakarışık yazdım. Hâlâ etkisindeyim o anların.
Geçmiş olsun canım sıkı vitaminle kısa sürede toparlarsın inşallahcovid testim pozitif çıktıinşallah bebeğime bişe olmaz
Senin bebiş göbekli olacak demekki kuzum herşeyin normal çıkmış endişelenmeevet evet göbek kısmı sadece 10 gün önde komple olsa normal diycem de göbek olunca şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı artık genetik göbekli diyo doktor da
Canım benim son düşüğüm biraz ileri haftada olmuştu o sebeple önlem amaçlı her muayenede ölçüyorlar en son 35mm ölçüldü ve normal dedi önlem amaçlı bakılmıştırKızlar bir de rahim uzunluğunuz kaç çıkıyor ultrasonda benim 28mm çıkınca doktor şüphelendi alttan baktı 36 çıktı neyse ki
30 mm ve üstü istiyorum garanti olsun diye diyor, 25 altı riskliymiş çünkü ama neyse ki alttan 36 çıktı yine de kendini yorma dedi bana
Amin canim inşallah zaman su gibi aksin istiyorumbüyüyüncede birbirlerine yedirirler artık kardeşlik başka birşey ama tek kese de ikiz kardeşlikte bambaşka mucize, sağlıkla büyüyüp kavga etmeden vaktinde gelsinler kuzum :)
Canımm 12 haftadan sonra bi rahatlama belirtilerde azalma falan oldumuuben daha 15 'in içindeyim çok erken belki psikolojiktir ama hafta sonu titreşim gibi birşey hisettim, doğru mu hissettim ne zaman hissetmeye başlarım artık hissetmek iyi olduğunu bilmek istiyorm randevu aralıkları uzadı, iyi mi diye merak ediyor insan
İlk öğrenince baya korktum bebeğe bir şey olacak diye ama sanırım normal gripten bir farkı yokAynen canım zaten ateş ve solunum sıkıntısı önemli bunlar yoksa hiçbir problem yok. Bol sıvı ve C vitamini al güzelce istirahat et geçecek.
ooo süper valla 4 litreyi göremedim ama minimum 2buçuk max 3 lt mutlaka içiyorum yoksa perişan
Bebiş olur mu öyle şey don aylarda dahi kalori açığın 500 cal filan oluyor böyle durumlarda depolarının olduğunu düğün doktorum bana hayatta kalman yeterli dediAyyyyy canım vallahi gözünaydın yaaa o kadar sevindim ki allah nazardan saklasınşu yemek yiyememe konusuna çok takmıştım kafayı, rüyalarımda bebeğin küçük kaldığını falan görüyordum töbe yarabbim demek ki çok alakası yokmuş çok sevindim
şekli şemali iyice bebek gibi olmuş mu
16-24 hafta arasında minimum 30 mm olması lazımmış canım benim karından bakınca 28.7 çıktı alttan bakalım dedi doktor alttan en doğru sonucu veriyormuş neyse ki orada 36 çıktı ama yine de pazartesi gidince tekrar baktırıcamBana daha hiç onu söylemedi canım. Ama bende merak ediyorum yarın detaylı ultrasonum var ilk 3 aylık. Orda soracağım mutlaka. Ama 36 normaldir heralde haftalara göre değişiyor mu onu da bilmiyorum
Ay kuzum ne bileyim yaa ilk aylarda da doktorum hep 50 kilonun altına düşme beslenmene dikkat dediği için ordan bi kodlandım heraldeBebiş olur mu öyle şey don aylarda dahi kalori açığın 500 cal filan oluyor böyle durumlarda depolarının olduğunu düğün doktorum bana hayatta kalman yeterli dedibebek her türlü beslenir sen merak etme dedi annem beni doğururken 9 ay kusmuş toplam 5 kilo almış 3 kilo ben doğmuşum düşün canını hiç şıkka takviye kullanıyorsun her şey var içinde
Kızlar 12.haftada doktorlar perinatoloji uzmanına yönlendirdi mi sizi,bazı doktorların yönlendirdiğini duydum benim bildiğim sadece 20.hafta da olandı.
Yicem yaevet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.
2 li taramayı kendi doktorum aldı benim ölçümleri o gerçekleştirdi2 li tarama için yönlendirdi
Ben hala inamiyorum ne zamanki ultrasonda onları aynı kesede dipdibe görünce anliyorumYicem yane demek yemek çalma ya her şey gönlünüzce olsun gerçekten ikiz annesi olmak herkesin harcı değil canı gönülden kutlarım kuzum
Canımm bir çift yumurta ikizi olarak annem de derdi ki içerde sürekli kavga var gibiydi,biriniz sürekli kaburgamı kafasıyla sıkıştırırdıevet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.
Ayyy ilginçç yemek çalma falannevet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.
Basladim kusum ya dayanamadimSen alışverişe başladın maşallahBende 20 haftalık olunca başlarım diyorum ama bir yandan da insan hevesleniyor. Dayanabildigim kadar dayanacaĝim artık. Gittiği yere kadar
Hic korkma gelmis gecmis olsun simdidenSağ ol canım moral oldu bu haber bana
Yok canim 21 de gitmemi istedi benden rutin olarak ama, bir supheden oturu vs degilKızlar 12.haftada doktorlar perinatoloji uzmanına yönlendirdi mi sizi,bazı doktorların yönlendirdiğini duydum benim bildiğim sadece 20.hafta da olandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?