Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
günaydın canım benim multivitaminimin içinde var hepsi ekstra başka vitamin içmiyorum o yüzden keşke size de öyle verselermiş çok kişiden bu şikayeti duydum
aslında ben elenatal 2 kullanıyorum içinde her şey var ama yine de ekstra demir ve d vitamini verdi çocuk emdiği için sürekli garantiye alalım dedi

Ben hiç kusmadım. Bazen kussam belki rahatlarım diye düşünüyorum 🙁 Kusarken vücudumuz çok efor harcıyor zorlanmadan dolayı. Kusarken herkeste kasılma oluyordur yani. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım.
Bende öyle düşünüyordum eskiden kusamıyordum hiç. Öyle olmuyormuş kusunca da rahatlamıyorsun malesef 😟

Selam kızlar birkaç mesajı okudum rahatızlığı olanlara geçmiş olsun sabah ege kökenlinin haberine uyandım Allah sabır versin çok zor bir durum kimsenin başına vermesin Allah bir an önce acısını unutturacak yeni bir bebişi olur inşallah. Hamile kaldığımdan beri iki kere ilişki oldu bizim de aynı şekilde benim de yara varmış gibi canım yanıyor enfeksiyona bağlamıştım biraz bu konuyu. Bu arada saçım aşırı dökülüyor bunun aksine vücudum tüylendi maalesef göbek bölgem bile tüylendi ki ben tüysüz biriydim 😞

Dün gece ben de alt karında farkettim bir şeyler :( çatlak İçin karın bölgesi için liberal kullanıyorum Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı da kullanıyorum. Yüzüm için nemlendirici ve sadece güneş kremi kullanıyorum ben kuzum doktor leke oluşacak engellemeye çalışma kimyasal kreme bulaşma fakat güneşten koru kendiliğinden kayvolacak dedi mühim olan güneşten korumakmış 🥹
Lierac bu arada metin tahmini düzeltmiş 😕

Selam kızlar birkaç mesajı okudum rahatızlığı olanlara geçmiş olsun sabah ege kökenlinin haberine uyandım Allah sabır versin çok zor bir durum kimsenin başına vermesin Allah bir an önce acısını unutturacak yeni bir bebişi olur inşallah. Hamile kaldığımdan beri iki kere ilişki oldu bizim de aynı şekilde benim de yara varmış gibi canım yanıyor enfeksiyona bağlamıştım biraz bu konuyu. Bu arada saçım aşırı dökülüyor bunun aksine vücudum tüylendi maalesef göbek bölgem bile tüylendi ki ben tüysüz biriydim 😞
Aynı şeyler bende de var maalesef,çok kuru olduğum için ilişki esnasında da kuruluktan kurtulamıyorum,biraz canım yanıyor.Öyle yapınca da gidip kanadı mı diye bakıp duruyorum.Saçlarım da çok kötü dökülüyor,yüzümde kuruluktan bb krem bile tutmuyor .Göbek bölgemde çok tüylenme oldu,eski tüylerim de çok çabuk uzuyor.

Merhaba evet sabah bende o haberi gördüm çok üzülüdüm sebebi neymiş ben araştırdım ama bulamadım. İlişkide acı benim enfeksiyon varken oluyordu canım vajinit olmuşum fitil falan kullanınca geçti. Doktoruna söyledin mi vajinal muayene yapınca anlaşılıyor. Tüylenme konusu da bende fazla tüylenme olmadı ama epilasyonu sıklaştırdım daha hızlı çıkıyor eskisine göre.

Günaydın kızlar bugün ilk kez demir ilacı içtim ve üstüne 1 saat kustum berbat durumdaydım. Siz nasıl içiyorsunuz ?
Cnm bana eczacı aç karna iç ama çok bulantın olursa kahvaltıdan bir iki saat sonra iç demişti. Ya ben ama şimdi yemek yedim üstüne içtim bu ne umarsızlıktır bu ne vurdumduymazlıktır

Kızlar meme ucu kaşıntısı başladı ya sizde nasıl durumlar? Benim bünyemin de dengesizliği, beş gün bir şey yiyemedim dünle bugün de doymaz kedi gibiyim her şeyi yiyorum😂 Doktora prilamı yazdırmak iyi geldi herhalde almadım bile

Cnm bana eczacı aç karna iç ama çok bulantın olursa kahvaltıdan bir iki saat sonra iç demişti. Ya ben ama şimdi yemek yedim üstüne içtim bu ne umarsızlıktır bu ne vurdumduymazlıktır
Bi kereden bişey olmaz 😂 Bende öyle yapcam artık kahvaltıyla öğle yemeği arasında bi saat içcem. Meyve suyu sıkabilirsem evde portakal suyuyla içcem.

Merhaba kızlar kontrolden geldim. Vajinamda ağrı var demiştim geçen gün ayni bebek aşağıdan çıkacak gibiydi meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dr toz fitil ve hap verdi 3 güne iyilesirsin dedi çok şükür. Bu arada benim de kızım olacakmış daha önceki muayenede erkeğe benzetmisti doktorum❤️

Doğru söylüyorsun herseyi son ana bırakmakta maddi olarak bir anda büyük bir yük. Artık hiçbirseyle ilgili fiyat algımızda kalmadı. Birsey kaç lira eder tahmin edemiyorum. Benim alışverişi ertelemem eşimden kaynaklı aslında. İlk çocuğu olması sebebiyle endişeleri var. Birsey olur diye çok korkuyor. Sürekli "maşallah de, poponu kaşı, dilini ısır " gibi batıl inançlara tutunuyor. Benim işim çok zor 🙄
Bizde de ben oyleyim esim cok rahat🤣 ille alinmayacak mi icimizi ferah tutmaktan baska care yok modunda sjdjdjd. Artik ben de ona ikna oldum allahim sen saglikla kullanmayo giydirmeyi nasip et diyip aliyorum🙏🏼💙

Merhaba kızlar kontrolden geldim. Vajinamda ağrı var demiştim geçen gün ayni bebek aşağıdan çıkacak gibiydi meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dr toz fitil ve hap verdi 3 güne iyilesirsin dedi çok şükür. Bu arada benim de kızım olacakmış daha önceki muayenede erkeğe benzetmisti doktorum❤️
Geçmiş olsun canım. Tebrik ederim kızını da sağlıklı kucağına almak nasip olsun 💗🌸

Selam kızlar,
çatlaklar için hangi ürünlerle nasıl bir rutin oluşturdunuz acaba? Günde bir kez mi kullanıyorsunuz iki kez mi?

Selam kızlar,
çatlaklar için hangi ürünlerle nasıl bir rutin oluşturdunuz acaba? Günde bir kez mi kullanıyorsunuz iki kez mi?
Bende rutin şöyle sabah işe gitmeden bir de akşam yatmadan Hindistan cevizi yağıyla bir yağlanıyorum. Biooil almıştım alerji yaptı kullanamıyorum. Üstüne de nemlendirici sürüyorum acelem yoksa. Nemi hapsediyormus böyle yapınca.

Back
X