- 10 Aralık 2023
- 112
- 193
- 23
EvetAlmanyada misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAlmanyada misiniz?
o kadar belli ki almanya oldugu
benim balyaj yapmam lazım komple hiç boyamadımBenim 12 haftayi bitirdigimde izin verdi canim, hala boyamadim o ayri ama bayramda boyatacagim phyto marka boya aldim amonyaksiz oldugu icin gebelikte en cok o onerildi diye
Yhaaaaaa ham yap kızımıAyyy hastanede yapılıyor muymuş süper ya daha çok içime siner
Oy tombikto kızını yerim seninnn Allah nazarlardan saklasın büyüyorlar vallahi usul usul![]()
Bugün sordum direkt hayır dedikızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum![]()
Maşallah bu şehzade anasına tü tü tüİyi diyelim iyi olalim sekerimgobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor
aksam yemek yiyince daha da buyuyor sjdjdjdj cok sacmaEki Görüntüle 3595244
Çok ilginçmiş ya. Kuralcı olmalarını bazen seviyorum ama bu aşırı mantıksız olanlardan.şöyle cinsiyet belli oluyor testte ama yasal olarak en erken 14+0 da öğrenebiliyoruz. Yani haftaya arayıp sorabilirim. Ya da sansürsüz sonuç talep edebilirim :)
aslında bazı doktorlar bu konuda esnek davranıyor. ama yeni doktorum söyleyemem dedi.
Çok tatlı ama yaaaaİyi diyelim iyi olalim sekerimgobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor
Yaaaa benim güzel annisimmm ne kadar da yakışmış ee artık kendini belli etsin şehzademiz değil mi 4 ayi devirdikİyi diyelim iyi olalim sekerimgobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oglusun daha önce kız mı demişlerdiKızlar günaydındün cinsiyetimizi öğrendik benim Bebo erkekmiş
![]()
Benimde varrrGünaydın kızlar güzel bir gün olsun insallahS simlumina ve P poncikobella nin kontrolleri vardı sanırım senlendirin buraları kızlar
başka kimlerin vardı
![]()
Bugün benim de var ama çok geç 17.30da zaman nasıl geçecekkGünaydın kızlar güzel bir gün olsun insallahS simlumina ve P poncikobella nin kontrolleri vardı sanırım senlendirin buraları kızlar
başka kimlerin vardı
![]()
Yok daha değil sizin belli miBenimde ayniiiii. Cinsiyet belli mi sizin bebis
Yok canım henüzYok daha değil sizin belli mi
Benimki hiç tahmin yapmadı yaniltici olur dedi söylemedi 13nci haftamKızlar dün kontrole gittim … yine kesin olarak bisey diyemedi doktor , bacak arası boş gibi kız gibi dedi görmedi yani 3 hafta sonra gösterecek umarım![]()
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun yavrunuz sağlıkla büyüsünKızlar günaydındün cinsiyetimizi öğrendik benim Bebo erkekmiş
![]()
Haha vajinal doğumda ikimize de bol şans diliyorum o zaman. :)o kadar belli ki almanya oldugubende almanyadayim
Çok ilginçmiş ya. Kuralcı olmalarını bazen seviyorum ama bu aşırı mantıksız olanlardan.
Benim öksürük hapşırık değilde yatakta sağa sola dönerken karnımda sanki bir bağ ya da kas dokusunu biri tutup çekiyormuşcasına acı oluyor. Ani hareket yapamıyorum artık. Bir de bu bel ağrısı beni mahvediyor. Ağridan ağlayarak uyuyacak hale geliyorum. Bunun ağırlaştığımız, koca göbüşlü olduğumuz zamanlarını düşünemiyorum.Ya kızlar sizde öksürük hapsuruk olunca kramp giriyomu kasiklara sancı yasiyorum kivraniyom resmen