Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ayyy hastanede yapılıyor muymuş süper ya daha çok içime siner🙏
Oy tombikto kızını yerim seninnn Allah nazarlardan saklasın büyüyorlar vallahi usul usul 😍🧿
Yhaaaaaa ham yap kızımı 😂😍🥰 aşının ismi adacel canım kontrole gittiğinde sen de sor istersen tetanoz boğmaca dizanteri çocuk felci için tek doz toplu aşıymis 💕

şöyle cinsiyet belli oluyor testte ama yasal olarak en erken 14+0 da öğrenebiliyoruz. Yani haftaya arayıp sorabilirim. Ya da sansürsüz sonuç talep edebilirim :)
aslında bazı doktorlar bu konuda esnek davranıyor. ama yeni doktorum söyleyemem dedi.
Çok ilginçmiş ya. Kuralcı olmalarını bazen seviyorum ama bu aşırı mantıksız olanlardan.
İyi diyelim iyi olalim sekerim💙🫠 gobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor🤭🤭🧿 aksam yemek yiyince daha da buyuyor sjdjdjdj cok sacmaEki Görüntüle 3595244
Çok tatlı ama yaaaa

İyi diyelim iyi olalim sekerim💙🫠 gobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor🤭🤭🧿 aksam yemek yiyince daha da buyuyor sjdjdjdj cok sacmaEki Görüntüle 3595244
Yaaaa benim güzel annisimmm ne kadar da yakışmış ee artık kendini belli etsin şehzademiz değil mi 4 ayi devirdik 😍😍
Kızlar günaydın 🌞 dün cinsiyetimizi öğrendik benim Bebo erkekmiş 🩵🩵
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oglusun daha önce kız mı demişlerdi

Kızlar dün kontrole gittim … yine kesin olarak bisey diyemedi doktor , bacak arası boş gibi kız gibi dedi görmedi yani 3 hafta sonra gösterecek umarım 🥹

o kadar belli ki almanya oldugu :D bende almanyadayim
Haha vajinal doğumda ikimize de bol şans diliyorum o zaman. :)

Çok ilginçmiş ya. Kuralcı olmalarını bazen seviyorum ama bu aşırı mantıksız olanlardan.

Sanirim Almanya'da 12. Hafta (döllenme haftasi baz alınarak +2 Hafta daha) sonuna kadar tıbbi bir neden olmadan kürtaj yapılabiliyor (13+6). Tabi bunun için danışma merkezlerine gidip sosyal psikolojik nedenlerinizi anlatmaniz ve rapor gibi bir belge almanız lazım.
Cinsiyete bağlı kürtajı önlemek, bebeği korumak için böyle. Chatgpt böyle açıkladı bize :)

Günaydin herkese,
bugün avakadolu, yumurtalı, cevizli bir kahvaltı hazırlayacağım.

Hamile beslenmesine yönelik tarif paylaşan sayfalar/hesaplar var mı?

Ya kızlar sizde öksürük hapsuruk olunca kramp giriyomu kasiklara sancı yasiyorum kivraniyom resmen
Benim öksürük hapşırık değilde yatakta sağa sola dönerken karnımda sanki bir bağ ya da kas dokusunu biri tutup çekiyormuşcasına acı oluyor. Ani hareket yapamıyorum artık. Bir de bu bel ağrısı beni mahvediyor. Ağridan ağlayarak uyuyacak hale geliyorum. Bunun ağırlaştığımız, koca göbüşlü olduğumuz zamanlarını düşünemiyorum.

Back
X