Sabahtandi sanki bakalim aksama filan gorup de yazar herhaldeKesinlikle öyle. Ne yaşarsak yaşayalım doğru eş seçtiğimiz için herşeyi kolaylıkla atlatıyoruzbundan sonrası aydınlık inş Kuzucum. Bende öyle hayal kuracağım artık.
Birde C cilekcanavari muayenesi kaçtaydı onu merak ettim bugün. Kızçesi ne kdr büyümüş
Bana da doktorum inanmis 10 kg diyor hala total ahaha sizce mumkun mu diyemediigim icin tmm diyorm djfjfjAyy yani hamileliğin şanıdır diyorum djdjdj 9 kilo alma hedefim vardı benim… maşallah yarısına geldim 4 ayda djdjd
Canim senin doktoruna bakacağım bir de Altan Cebeci var duymussundur belki ikisi arasında karar verecegimmaviss_34 sen karar verdin mi doktoruna
Yok canım sen sayılmazsın maşallah diyelimAyy ben de 74le transfer olmuştum sonra 72 ye düştüm ama 13.haftadan itibaren iştahım açıldı şuan 73.5 çıkıyorum dalgalı bir şekilde ilerliyorumo kadar da bebeğin sıyudır kesesidir 1kilo yapar heralde yani kilo aalmış sayılırmıyım ki
Teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz yaş sat tarihi belliyse cinsiyet tahmini doğum tarihi yazıpPuxhu etiketlerseniz tabloya ekliyor
Canim senin doktoruna bakacağım bir de Altan Cebeci var duymussundur belki ikisi arasında karar
Mümkün olabilir dedi bana da kuzum umudum var hala djdjd kilo verebilirsin sorun değil dedi zaten carb kestiğin anda vereceksin dediBana da doktorum inanmis 10 kg diyor hala total ahaha sizce mumkun mu diyemediigim icin tmm diyorm djfjfj
Ayy çileğim ne güzel haberler bunlar yaaderyaderya2 Nurse9535
Canlarım selamm
O kadar koşuşturma oldu ki anca girebildimm. Bugün gittik kızımı görmeyeee allahım nasıl büyümüş serpilmiş tatlı bebeğimçok şükür hersey yolunda, tahmini doğum 29 ekim dedi doktorumuz
Aşıları sordum mutlaka yaptırmalısın, suriyelilerden sonra boğmaca vakaları arttı dedi.
Kilo artışım hala yok, ama sıkıntı yok bebek güzel büyüyor dedi. Ay çok mutluyum yaaaa durup durup videosunu izliyorummm
Elma ağacının altında yatar gibi bacakları havaya dikmiş kolları kafaya destek yapmış keyifteydi sıpa
Aynen canım karbonhidrat çok etkiliyor ama ben de bu ara karbonhidrata düştüm midemi iyi bastırıyor sanki özellikşe ekmek arası kaşarYok canım sen sayılmazsın maşallah diyelimben kendime fazla güvendim şimdi mecbur keseceğim bir şeyleri
Çilekçim aşıları sağlık ocağında mı yaptıracaksın pekideryaderya2 Nurse9535
Canlarım selamm
O kadar koşuşturma oldu ki anca girebildimm. Bugün gittik kızımı görmeyeee allahım nasıl büyümüş serpilmiş tatlı bebeğimçok şükür hersey yolunda, tahmini doğum 29 ekim dedi doktorumuz
Aşıları sordum mutlaka yaptırmalısın, suriyelilerden sonra boğmaca vakaları arttı dedi.
Kilo artışım hala yok, ama sıkıntı yok bebek güzel büyüyor dedi. Ay çok mutluyum yaaaa durup durup videosunu izliyorummm
Elma ağacının altında yatar gibi bacakları havaya dikmiş kolları kafaya destek yapmış keyifteydi sıpa
Ben de öyleydim aslında mecburen yiyordum midemi bastırdığı içinAynen canım karbonhidrat çok etkiliyor ama ben de bu ara karbonhidrata düştüm midemi iyi bastırıyor sanki özellikşe ekmek arası kaşar
Sana inanıyorum bunu başarıcaksınBen de öyleydim aslında mecburen yiyordum midemi bastırdığı içinbu kiloda kalalım dedi 24 haftaya kadar. İnşallah başarabilirim
Su icsek yarar oldu ya ole bi bataga saplandik ajdjdjd inan her ogunumde protein de lif de var ama sifir karbonhidrat benim icin namumkun gibiMümkün olabilir dedi bana da kuzum umudum var hala djdjd kilo verebilirsin sorun değil dedi zaten carb kestiğin anda vereceksin dedi
İnşallah canımm 10.kez diyetimin ilk günü djdjdSana inanıyorum bunu başarıcaksın
Canımmmm çok sağoll vallahi çok mutluyumAyy çileğim ne güzel haberler bunlar yaaçok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Evet kuşum ya sordum doktora hastanede siz yapar mısınız diye ama asmlerin görevi ve uzmanlık bu dediÇilekçim aşıları sağlık ocağında mı yaptıracaksın peki
Aslında bahsettiği kötü karbonhidratlar boş olanlar djdjdj yulaf falan yicem yoksa yani. Ekmeksiz takılacağım biraz bakayım bi deniyimSu icsek yarar oldu ya ole bi bataga saplandik ajdjdjd inan her ogunumde protein de lif de var ama sifir karbonhidrat benim icin namumkun gibi
Bi dene bakalim degisen bisey olursa sana katilirim ajdjdjjdAslında bahsettiği kötü karbonhidratlar boş olanlar djdjdj yulaf falan yicem yoksa yani. Ekmeksiz takılacağım biraz bakayım bi deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?