Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maşallah çok sevindim iyi olmanıza Doğum hepimizin öyle olacak gibi canım bana en başından ekim sonu gibi olur demişti doktor. Ne güzel büyümüş seni baya götürür artık videolar bidaha ne zaman gideceksin. Aşıları da hastanede mi yapacaklar sağlık ocağında mı diye konuştunuz.
Ayy mesajlarını şimdi gördüm düzenliyorum yorumumu bana da sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti. 20.hafta ayrıntılı usg yi nerede yaptıracaksın yönlendirme yaptı mı

Ben de almadım canım 13.haftayım hatta bazen 1 kilo eksik çıkıyorum.Bazen çok fazla makarna,poğaça,pizza,simit tüketiyorum.Ondam dolayı aldım mı diye düşünüyordum hiç almamışım.54 kilo hamile kaldım hala aynıyım.Bebekler ne olursa olsun Allahın yardımıyla güzel besleniyorlar.Bazen çok kötü beslendiğimi düşünüp ben de kendimi suçluyorum filan ama şükür gittiğimde haftasıyla iyi çıkınca rahatlıyorum.

Ohh oh maşallah prensesiinee sonunda sende gördün kızçeni rahatladın

Fıtık yok aslında. Ben birkaç hafta önce kum dönmüştüm. Bugün eşimin kontrolü vardı. Gitmişken o hastanenin doktoruna kontrole girdim. Bebek gayet iyi durumda. Ağrının şiddeti tekrar kum dökme ihtimalini kuvvetlendirdi. Ama tahlil yaptırmadım. Sadece bebek iyi mi görmek istedik. Salı zaten gideceğim doktora. Orada test yapılacak. Hiç iyi hissetmiyorum. Gerçekten artık sinirlerimde bozuluyor. Sürekli hasta olmaktan bıktım.

Canikom 20. Haftada yine kendisi için randevu oluşturdu, o gün gittiğimde yönlendirecekmiş perinatoloğa şimdi erken randevu almana dedi. Bi isim söyledi ama asla aklımda değil. Bide ben fetal yaptırıp temiz sonuc almama rağmen afp diye bi test için kan aldı bugün. Bişey çıkmayacak zaten ama biz tüm tuşlara basalım boşver dedi anlamadım yani. Hastane kazansın diye yaptı sanırım bunu

Ay. Canım maşallah senin hamile kaldığın kilo da iyiymiş. Benim boyum kısa o yüzden çok kilo almaktan korkuyorum ama bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo alınır, verilir elbet. Doktorum bana günde 2 dilim tam buğday ekmeği ye dedi ama ben de bazen karbonhidratın dozunu kaçırıyorum. Dediğin gibi Allah ol derse her şey oluyor

Maşallah canım gözün aydın benim de 29 ekime yaparız dedi adacel mi yaptıracaksin toplu olanı tek tek mi yaptıracaksin

Kızlar aklıma takıldı size de sorayım. Ben fetal dna testi yaptırdım biliyorsunuz ve temiz çıktı sonucu. Bebek de gayet iyi zaten
Ama doktor bugün afp testi de yapalım dedi. Ben fetal yaptırdım buna gerek var mı diye sordum, ya boşver biz tüm tuşlara basalım zaten bisey cıkmıcak kan ver ve unut dedi. Sonuc 1 haftada falan cıkıyormus. Bunu neden istedi hastaneye kazandırmak için mi? Çok uyuz oldum fetalden sonra böyle testlere gerek var mı? Sizin doktorunuz istedi mi?

İlk defa duydum ben ne içinmiş acaba bakayım bı ozellerin sağı solu belli olmuyor bı dahaki kontrole yapacağız da diyebilir

Şimdi baktım da güzel bi test sanırım fetalde her şeye bakılmıyor ya ondan isteyebilir bence benimki de.stres yaparız klasik olarak inşallah güzel gelir canım biliyorsun sürekli pozitif düşünüyoruz

Kuşum bana da geçen kontrolde yaptırdı. Ben her hastama yapıyorum Bu dedi down sendromu vs. Onlarla ilgili değil karaciğer enzimleriyle ilgili falan bişeyler dedi tam hatırlamıyorum hala ama, 2 gün sonra da aradı sonuçlar temiz geldi dedi bebeğin sırt açıklığı riski düşük dedi iyi bi durum bizim için dedi. Hiçbişey anlamadım ama iyiyse ok dedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…