Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kesinlikle öyle. Ne yaşarsak yaşayalım doğru eş seçtiğimiz için herşeyi kolaylıkla atlatıyoruz 💖 bundan sonrası aydınlık inş Kuzucum. Bende öyle hayal kuracağım artık.
Birde C cilekcanavari muayenesi kaçtaydı onu merak ettim bugün. Kızçesi ne kdr büyümüş 🌸💖
Sabahtandi sanki bakalim aksama filan gorup de yazar herhalde❤️ hepsi iyi olsunlar da bebislerin yeter ki🙏🏼

deryaderya2 deryaderya2 Nurse9535 Nurse9535
Canlarım selamm 💕
O kadar koşuşturma oldu ki anca girebildimm. Bugün gittik kızımı görmeyeee allahım nasıl büyümüş serpilmiş tatlı bebeğim😍 çok şükür hersey yolunda, tahmini doğum 29 ekim dedi doktorumuz 😍
Aşıları sordum mutlaka yaptırmalısın, suriyelilerden sonra boğmaca vakaları arttı dedi.
Kilo artışım hala yok, ama sıkıntı yok bebek güzel büyüyor dedi. Ay çok mutluyum yaaaa durup durup videosunu izliyorummm🥹🥹
Elma ağacının altında yatar gibi bacakları havaya dikmiş kolları kafaya destek yapmış keyifteydi sıpa😂😂

Ayy ben de 74le transfer olmuştum sonra 72 ye düştüm ama 13.haftadan itibaren iştahım açıldı şuan 73.5 çıkıyorum dalgalı bir şekilde ilerliyorum 😀😀 o kadar da bebeğin sıyudır kesesidir 1kilo yapar heralde yani kilo aalmış sayılırmıyım ki 😂😂😂
Yok canım sen sayılmazsın maşallah diyelim 😂😂 ben kendime fazla güvendim şimdi mecbur keseceğim bir şeyleri 😂

Canim senin doktoruna bakacağım bir de Altan Cebeci var duymussundur belki ikisi arasında karar

Altan Cebeciyi ilk bi arkadaşım düşünmüştü adını ordan biliyorum esenyurttaymış sanırım bir de Ataköy Towers da Ali Ekiz var bak o da iyi bir doktor Yeninosnada yeri muayenesi 6.000miş Recep Has da nişantaşında o da 8.000nakit 8.800 kk bendeki bilgiler böyle

Canlarım selamm 💕
O kadar koşuşturma oldu ki anca girebildimm. Bugün gittik kızımı görmeyeee allahım nasıl büyümüş serpilmiş tatlı bebeğim😍 çok şükür hersey yolunda, tahmini doğum 29 ekim dedi doktorumuz 😍
Aşıları sordum mutlaka yaptırmalısın, suriyelilerden sonra boğmaca vakaları arttı dedi.
Kilo artışım hala yok, ama sıkıntı yok bebek güzel büyüyor dedi. Ay çok mutluyum yaaaa durup durup videosunu izliyorummm🥹🥹
Elma ağacının altında yatar gibi bacakları havaya dikmiş kolları kafaya destek yapmış keyifteydi sıpa😂😂
Ayy çileğim ne güzel haberler bunlar yaa 🧿🧿 çok sevindim herşeyin yolunda olmasına 🤩🤩🥳

Canlarım selamm 💕
Çilekçim aşıları sağlık ocağında mı yaptıracaksın peki

Aynen canım karbonhidrat çok etkiliyor ama ben de bu ara karbonhidrata düştüm midemi iyi bastırıyor sanki özellikşe ekmek arası kaşar 😁😁
Ben de öyleydim aslında mecburen yiyordum midemi bastırdığı için 🥹 bu kiloda kalalım dedi 24 haftaya kadar. İnşallah başarabilirim 🥹

Mümkün olabilir dedi bana da kuzum umudum var hala djdjd kilo verebilirsin sorun değil dedi zaten carb kestiğin anda vereceksin dedi
Su icsek yarar oldu ya ole bi bataga saplandik ajdjdjd inan her ogunumde protein de lif de var ama sifir karbonhidrat benim icin namumkun gibi🤣🤣

Su icsek yarar oldu ya ole bi bataga saplandik ajdjdjd inan her ogunumde protein de lif de var ama sifir karbonhidrat benim icin namumkun gibi🤣🤣
Aslında bahsettiği kötü karbonhidratlar boş olanlar djdjdj yulaf falan yicem yoksa yani. Ekmeksiz takılacağım biraz bakayım bi deniyim 😁

Ben 13+4’teyim. Şu ana kadar hiç kilo almadım. 60 ile başladım. Doktorum 20. haftaya kadar almazsan çok iyi olur çünkü ondan sonrasında çok hızlı kilo alınıyor dedi. Şu an hiç kilo almamam da sorun değilmiş. Bebeğim besleniyormuş, iyiymiş zaten. O rahatlattı beni en azından.

Back
X