- 22 Kasım 2022
- 3.503
- 3.848
- 63
Neeeeee cddi misin sennn??? Kız nası değişti bunca haftadan sonra anaaaMasallh canımsevindim herseyin yolunda olmasına benim
Cinsiyet değişti ne kadar inanamasam da
En son gittiğimde kafa çeperi kol bacak uzunluğu bir şeyler ölçtü durdu sorgulamiyorum artık sağlıklı mı sağlıklı bi terslik var mı yok devamBana da yapmadi canim doktorum ustelik 14 haftalikken yapip yapmayacagimizi sormustum arastirmaci kisiligim sagolsun sjdjdjd
aman öyle olsun ya.Söyler tabiki en küçük şüpheyi bile söylüyorlar sorumluluk altındalar sonuçta. Hiç stres olmaya gerek yok. Biz fark etmeden de ölçtüğünü falan görmüştüm ben ultrasonda.
Bugün bizim de herseyini çok ölçtü. Kafa büyüktü biraz hemen neden diye sordum durur muyumEn son gittiğimde kafa çeperi kol bacak uzunluğu bir şeyler ölçtü durdu sorgulamiyorum artık sağlıklı mı sağlıklı bi terslik var mı yok devam
Bu kadar yaptıran olduğuna göre gerekli bisey demek ki. Ben boş yere kan verdim diye sinirlenmiştim açıkçası kuzumCanım benim doktorum da istedi ben verdim bugün. Noral tüp defektini saptamak içinmiş
Yapılsa dert yapılmasa dert yaaa vallahi yavrumu kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum artıkÇıktı çıktı 6 aylık oldu oğlu doğurdu bileşimdi de ben taktım iyi mi bana niye yapmadı diye
Valla sora sora perinatolog olacağızBugün bizim de herseyini çok ölçtü. Kafa büyüktü biraz hemen neden diye sordum durur muyumanne karnındaki bebekte kafa 1 hafta önde gider dedi
Ayyy çok şaşkınım daha geçen hafta gittiğim farklı bir doktor da kız demiştiNeeeeee cddi misin sennn??? Kız nası değişti bunca haftadan sonra anaaa
Ben tekme hareket hissetmek istiyorum artıkYapılsa dert yapılmasa dert yaaa vallahi yavrumu kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum artıkböyle sabaha kadar bebek kucağımda oturup hasret giderip ağlamak istiyorum
Nişantaşı bana bayagi bi ters kalıyor kuzum
O koku satılıyorr alıp eve sıkcam onuBen tekme hareket hissetmek istiyorum artıkayy sus ebebek kokusunu bilirsin her girdiğimde ağlamaklı oluyorum böyle kokacak diye
Kesin mi ya bibi göründü müAyyy çok şaşkınım daha geçen hafta gittiğim farklı bir doktor da kız demişti
Soylemedigi bin tane sey olcuyor diye artik sormayi biraktim ben deEn son gittiğimde kafa çeperi kol bacak uzunluğu bir şeyler ölçtü durdu sorgulamiyorum artık sağlıklı mı sağlıklı bi terslik var mı yok devam
Cogumuz natera panorama da yaptirdik canim atastirabilirsinMerhabalar 12+5 haftalık gebeyim. Ankaradayım. Fetal dna için önerileriniz var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yaaa yemin ederim aklıma geldi dedime bu koku bir yerleri silmekle olmaz bulursan link atar mısın ben de bakayım alayım hemenO koku satılıyorr alıp eve sıkcam onu
Yolu yarılamamıza az kaldı ya şükür artık bundan sonrası hep büyük adımlar olacak. Her zaman söylerim sağlıkla bi doğuraydık
AhahahahahaSoylemedigi bin tane sey olcuyor diye artik sormayi biraktim ben degecen diyorum ki siz bakiyorsunuz di mi iyice ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?