Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bana da yapmadi canim doktorum ustelik 14 haftalikken yapip yapmayacagimizi sormustum arastirmaci kisiligim sagolsun sjdjdjd
En son gittiğimde kafa çeperi kol bacak uzunluğu bir şeyler ölçtü durdu sorgulamiyorum artık sağlıklı mı sağlıklı bi terslik var mı yok devam

En son gittiğimde kafa çeperi kol bacak uzunluğu bir şeyler ölçtü durdu sorgulamiyorum artık sağlıklı mı sağlıklı bi terslik var mı yok devam
Bugün bizim de herseyini çok ölçtü. Kafa büyüktü biraz hemen neden diye sordum durur muyum anne karnındaki bebekte kafa 1 hafta önde gider dedi

Merhabalar 12+5 haftalık gebeyim. Ankaradayım. Fetal dna için önerileriniz var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Yapılsa dert yapılmasa dert yaaa vallahi yavrumu kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum artık böyle sabaha kadar bebek kucağımda oturup hasret giderip ağlamak istiyorum
Ben tekme hareket hissetmek istiyorum artık ayy sus ebebek kokusunu bilirsin her girdiğimde ağlamaklı oluyorum böyle kokacak diye

Ben tekme hareket hissetmek istiyorum artık ayy sus ebebek kokusunu bilirsin her girdiğimde ağlamaklı oluyorum böyle kokacak diye
O koku satılıyorr alıp eve sıkcam onu
Yolu yarılamamıza az kaldı ya şükür artık bundan sonrası hep büyük adımlar olacak. Her zaman söylerim sağlıkla bi doğuraydık

Soylemedigi bin tane sey olcuyor diye artik sormayi biraktim ben de gecen diyorum ki siz bakiyorsunuz di mi iyice ahahahahah

Ya kızlar kilo deyince, ben kilolu hamile kaldım 88 dım. Hamilelikte, düzenli beslenmeye başlayınca 82 ye düştüm. 16+6 olduk benim kilo oynamıyor. Şimdi bu olabilirmiş sorun yok da, benim zaten biraz göbiş vardı, peki bu göbiş ne zaman bebek göbişi olcak kız benim değişmiyor ya sadece biraz sertleşti hem kilo verdim hem bişeyin içine sığamıyorum üstüne bi de yemek göbeği gibi kaldım ortada

O koku satılıyorr alıp eve sıkcam onu
Yolu yarılamamıza az kaldı ya şükür artık bundan sonrası hep büyük adımlar olacak. Her zaman söylerim sağlıkla bi doğuraydık
Yaaa yemin ederim aklıma geldi dedime bu koku bir yerleri silmekle olmaz bulursan link atar mısın ben de bakayım alayım hemen

Soylemedigi bin tane sey olcuyor diye artik sormayi biraktim ben de gecen diyorum ki siz bakiyorsunuz di mi iyice ahahahahah
Ahahahahaha adam normalde 2 hafta sonraya veriyordu bu defa 3 hafta sonra dedi nasıl biktiysa benden ne yapalım kardeşim görmemişin çocuğu benimki

Ay bi de ben bugün mağazaya gittim ne bulduysam almışım nerdeyse kızçenin ilk 6 ay kıyafetleri tamam şimdi cinsiyet değişenleri görünce bi korkmadım değil değişmez daha heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…