Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükür 🙏 perşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım

Ya kızlar kilo deyince, ben kilolu hamile kaldım 88 dım. Hamilelikte, düzenli beslenmeye başlayınca 82 ye düştüm. 16+6 olduk benim kilo oynamıyor. Şimdi bu olabilirmiş sorun yok da, benim zaten biraz göbiş vardı, peki bu göbiş ne zaman bebek göbişi olcak 😂 kız benim değişmiyor ya sadece biraz sertleşti 😂 hem kilo verdim hem bişeyin içine sığamıyorum üstüne bi de yemek göbeği gibi kaldım ortada 🤣
Biz göbeklerimizle güzeliz 😍😂ben de 77 ile kaldım bugün 76 olmuşum 15+2 yim bebek de 1 hafta önden gidiyor drun yalancısiyim kilolu olanlar az kilo alıyormuş genel olarak stok çok olduğu için sanırım 😂

Canikom 20. Haftada yine kendisi için randevu oluşturdu, o gün gittiğimde yönlendirecekmiş perinatoloğa şimdi erken randevu almana dedi. Bi isim söyledi ama asla aklımda değil. Bide ben fetal yaptırıp temiz sonuc almama rağmen afp diye bi test için kan aldı bugün. Bişey çıkmayacak zaten ama biz tüm tuşlara basalım boşver dedi anlamadım yani. Hastane kazansın diye yaptı sanırım
Hey Allahım yine ne testi bu? Benimki hiç bahsetmedi bile öyle birşeyden sadece bacak boyu kafası falan birşeyler ölçtü sürekli biraz daha ayrıntı baktı ama hiç başka bir test söylemedi.Sizden hastane test için ücret aldı mı acaba o yüzden mi yaptı. Bana da 20.haftada ayrıntılı ultrason ve aşın var dedi aşı için asm de yaptırırsın dedi. Bende ayrıntılı usgyi sormadan çıkmışım sonradan aklıma geldi nerde yapılcak diye sekreterine sordum. Siz buraya gelip muayene olacaksınız doktor hanım yönlendirecek dedi.

Biz göbeklerimizle güzeliz 😍😂ben de 77 ile kaldım bugün 76 olmuşum 15+2 yim bebek de 1 hafta önden gidiyor drun yalancısiyim kilolu olanlar az kilo alıyormuş genel olarak stok çok olduğu için sanırım 😂
Bende bir kilolu olarak yalnız değilmişim sevindim okudukça 🤣 Bende 75 le hamile kaldım yarın 16.haftama giriyorum 76 kiloyum şuan. Benim doktor doğuma kadar en fazla 8-10 kilo alma sınırı koydu her gittiğimde tartıyorlar😂 Nasıl olacak ya ben 3.trimestırdan korkuyorum zaten bebeğin ve kesenin hakkı 3 kilo,bize kalıyor 7 kilo alma hakkı🤣

Canım doktorun yönlendirdiği perinatolog sabahattin altunyurtmuş. Şimdi buldum. Sen kime gidexeksin? Nurse9535 Nurse9535
Bana hiç isim vermedi sadece 20.hafta ayrıntılı usg var dedi bende sormamışım nerde yaptırcam diye. Bir ay sonra görüşelim dedi bende dayanabilirsem öyle yapalım dedim güldü🤣 Çıkınca aklımıza geldi nerde yaptırcaz diye sekreterine sorduk o da siz muayeneye geldiğinizde doktor hanım yönlendirecek dedi. 23 Haziranda doktoruma randevum var o gün tam 20.haftaya giriyorum zaten o zaman söyler ona göre giderim.

Kızlar 20. haftadan sonra doktorlarınız haftada şu kadar alırsın falan diye sınır koydu mu? Ben de -3 civarı gidiyorum hedefim 20’ye kadar böyle kalmak ya da en azından -2 falan olmak sonrası nasıl gide acaba haftada kaç gram alırız

Bana hiç isim vermedi sadece 20.hafta ayrıntılı usg var dedi bende sormamışım nerde yaptırcam diye. Bir ay sonra görüşelim dedi bende dayanabilirsem öyle yapalım dedim güldü🤣 Çıkınca aklımıza geldi nerde yaptırcaz diye sekreterine sorduk o da siz muayeneye geldiğinizde doktor hanım yönlendirecek dedi. 23 Haziranda doktoruma randevum var o gün tam 20.haftaya giriyorum zaten o zaman söyler ona göre giderim.
Şimdi ben bu söylediğim doktorun yorumlarına baktım bikaç tane kılçık var içinde ama hoşuma gitmedi. Başka birine gitmek istiyorum desem yönlendirir mi

Şimdi ben bu söylediğim doktorun yorumlarına baktım bikaç tane kılçık var içinde ama hoşuma gitmedi. Başka birine gitmek istiyorum desem yönlendirir mi
Bence bişey demez kendin de bulabilirsin perinatolog. Şimdiden araştır son kontrolde buraya gitcez falan dersin hiç açıklama yapmadan. Yada bir arkadaşım şu doktora gitmişti bende oraya gitmeyi düşünüyorum falan diye geçiştirirsin. Kardeşim yeğenimde profDr Yeşim Bülbüle gitmiş eski usg fotolarına baktım onu araştırcam bende.

😀😀 evet yolu epey uzun haklısın ama nirvana bi doktor ben o yüzden tercih etttim onu Çapa nın prof.u ama yakınlarda da çok iyi doktorlar var tabii
Doğrudur canım Çapa da alkan hocaya da gitmiştim ben aslında oda çok iyi ama eşim uzak diye sorun ediyor 😂
Kesin mi ya bibi göründü mü
Bacak arasında bisey gördük ama pipi mi kordon mu bilemedik doktora göre pipi ama ben detaylıya kadar emin olmayacağım 😂
Ayy senin de mi erkekmiş 🤯🤯 benim de değişti cinsiyetimiz erkekmiş
Ayyy demeeee kız anneleri nasıl dokuluyoruz böyle hayırlısı olsun canimm
Zeynep gitti 🙈 Üç erkek anası oluyorsun şimdi demi 😍
Ayyy evet üç erkek bir de koca 4 kafayı yemelik 🤣🤣

Bende bir kilolu olarak yalnız değilmişim sevindim okudukça 🤣 Bende 75 le hamile kaldım yarın 16.haftama giriyorum 76 kiloyum şuan. Benim doktor doğuma kadar en fazla 8-10 kilo alma sınırı koydu her gittiğimde tartıyorlar😂 Nasıl olacak ya ben 3.trimestırdan korkuyorum zaten bebeğin ve kesenin hakkı 3 kilo,bize kalıyor 7 kilo alma hakkı🤣
Benimki almak yasak dedi direkt nasıl tırstıysam vermişim 🤣 şimdi alabilir miyim dedim geçen hafta yok vermeseydin dedi güldü 😂😂

Ahahahahaha 😂 😂 adam normalde 2 hafta sonraya veriyordu bu defa 3 hafta sonra dedi nasıl biktiysa benden ne yapalım kardeşim görmemişin çocuğu benimki
Benimki de 10.haftadan beri ayda bir gelevilirsin diyor ben aglamakli olunca istiyorsan her gun gel ben bakarim senin icin diyorum diye ekliyor ve iki haftaya gidiyoruz akdjdj ben kazaniyorum 🤣 ama tekme hissedince yazin azicik salabilirim

Bence bişey demez kendin de bulabilirsin perinatolog. Şimdiden araştır son kontrolde buraya gitcez falan dersin hiç açıklama yapmadan. Yada bir arkadaşım şu doktora gitmişti bende oraya gitmeyi düşünüyorum falan diye geçiştirirsin. Kardeşim yeğenimde profDr Yeşim Bülbüle gitmiş eski usg fotolarına baktım onu araştırcam bende.
Ben de araştırayım, çevreden duyduğum memnun kalınan bi doktor bulursam söylerim sana da. Sabahattin altunyurt bi içime sinmedi benim o bikaç yorum yüzünden. Bi kadına 5 dk da detaylı usg yapmıs

Doğrudur canım Çapa da alkan hocaya da gitmiştim ben aslında oda çok iyi ama eşim uzak diye sorun ediyor 😂

Bacak arasında bisey gördük ama pipi mi kordon mu bilemedik doktora göre pipi ama ben detaylıya kadar emin olmayacağım 😂

Ayyy demeeee kız anneleri nasıl dokuluyoruz böyle hayırlısı olsun canimm

Ayyy evet üç erkek bir de koca 4 kafayı yemelik 🤣🤣
Dur bakalım yaaa belki kordondur😂
Net bisey söylememiş zaten

Back
X