Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bacak arasında bisey gördük ama pipi mi kordon mu bilemedik doktora göre pipi ama ben detaylıya kadar emin olmayacağım
Biz çarşamba kontrole gittiğimizde doktor fetalde öğrendiğimiz cinsiyeti bilmiyordu sadece sonucu atmıştık. Eşim dedi ki tahmin edin cinsiyeti ne o da aynı sizinki gibi dedi burda bir çıkıntı var erkek mi dedi. Sonra ama bu kordon da olabilir bacak arasını net görmeden söylemezdim ama erkek olma ihtimali var derdim dedi. Yani fetal yaptırmasak şuan bizde büyük ihtimalle erkek diye öğrenmiştik ama kız

Dur bakalım yaaa belki kordondur
Net bisey söylememiş zaten
Doktora göre kesin ama buna inanamayan ben
Yaaaa gerçekten mi insallh benim de öyledir kendimi o kadar odaklamışım ki alışmak zaman alacak erkekse

Ben de araştırayım, çevreden duyduğum memnun kalınan bi doktor bulursam söylerim sana da. Sabahattin altunyurt bi içime sinmedi benim o bikaç yorum yüzünden. Bi kadına 5 dk da detaylı usg yapmıs
Dediğim doktorun yorumlarına baktım şimdi güzel hepsi. Aklında olsun bende benim doktora sorup oraya gidebilirim.

Teşekkür ederim canım doktorum da burayı söyledi. Ben bir araştırmak istemiştim. Fiyat olarak ne ödedin acaba?
450dolar gibi bir sey olmasi lazim ustunden gectigi icin yaniltmak istemem canim, ben en temel paketi yaptirdim bu arada diger iki paketin kapsami dolayisiyla fiyati da artiyor. Benim standart paketin bir hastalik fazla bakilan orta paketini de C cilekcanavari yaptirdi

Bol yürüyüş bol su no karbonhidrat ile başarıriz bence en kötü emzirince gidiyor diyorlar

Dediğim doktorun yorumlarına baktım şimdi güzel hepsi. Aklında olsun bende benim doktora sorup oraya gidebilirim.
Az önce görümcemle konustum o da yeni doğum yaptı sayılı 1bucuk yaşında kızı. 39 yasında hamile kaldığı için riskli görülmüştü. Yeşim bülbüle gitmiş önce, çok tatlı bi kadınmış ama bebek biraz hareketsiz olunca kadın doğumcusu onu bide sabahattin altunyurta yönlendirmiş. O da baya uzun uzun bakıp rapor yazmıs. İzmirdeki çoğu doktorun hocasıymış bilemedim ya kötü yorumları görünce asla gitmem demiştim ama fikrim bi değişti sanki

Doğru kuzum standar paket 440, plus olan 480 dolardı bi 480 olanı yaptırdık Gizmooberoo

Ilk gebeligimde de sadece detayli ultrasyon yaptirmistim bu seferde oyle yaptirmayi dusunuyorum doktorumda oyle onermisti. Artik adini yeni duydugum bir suru test cikmis. Tabi birazda kazanca dondu gibi geliyor bana. Sahsi fikrim her testi yaptirma zorunlulugu hissetmeyin bosuna stres yapiyoruz sonra

Valla bu hamilelik işi uzun ve zorlu bi yolculuk ya. Keşke eski kadınlar gibi, hamileli kalsak ve 9 ay sonra bi avazda kucağımıza alsak. Bin tane detay var anasını satayım çocuğum sağlıklı diye sevinemiyoz da
ben de fetalle beraber baktırdım çileğim içimiz rahat olsun diye he tabi doğana kadar rahat olmicak o ayrı cjxkxjjxjxj

Kızlar Atıl Yüksel ya da Recep Has detaylı ultrason için kaçıncı haftada istiyor bilgisi olan var mı

Bugün bizim de herseyini çok ölçtü. Kafa büyüktü biraz hemen neden diye sordum durur muyum anne karnındaki bebekte kafa 1 hafta önde gider dedi
benimkinin de kafası göbeği birkaç gün önde eve gelince kaç saat ağladım ona normal bişey olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…