Biz çarşamba kontrole gittiğimizde doktor fetalde öğrendiğimiz cinsiyeti bilmiyordu sadece sonucu atmıştık. Eşim dedi ki tahmin edin cinsiyeti ne o da aynı sizinki gibi dedi burda bir çıkıntı var erkek mi dedi. Sonra ama bu kordon da olabilir bacak arasını net görmeden söylemezdim ama erkek olma ihtimali var derdim dedi. Yani fetal yaptırmasak şuan bizde büyük ihtimalle erkek diye öğrenmiştik ama kızBacak arasında bisey gördük ama pipi mi kordon mu bilemedik doktora göre pipi ama ben detaylıya kadar emin olmayacağım
Doktora göre kesin ama buna inanamayan benDur bakalım yaaa belki kordondur
Net bisey söylememiş zaten
Yaaaa gerçekten mi insallh benim de öyledir kendimi o kadar odaklamışım ki alışmak zaman alacak erkekseBiz çarşamba kontrole gittiğimizde doktor fetalde öğrendiğimiz cinsiyeti bilmiyordu sadece sonucu atmıştık. Eşim dedi ki tahmin edin cinsiyeti ne o da aynı sizinki gibi dedi burda bir çıkıntı var erkek mi dedi. Sonra ama bu kordon da olabilir bacak arasını net görmeden söylemezdim ama erkek olma ihtimali var derdim dedi. Yani fetal yaptırmasak şuan bizde büyük ihtimalle erkek diye öğrenmiştik ama kız
Bence detaylı da kesinleşecek o zamana kadar yine bir şüphe olsunDoktora göre kesin ama buna inanamayan ben
Yaaaa gerçekten mi insallh benim de öyledir kendimi o kadar odaklamışım ki alışmak zaman alacak erkekse
Aynenn öyle ya o zamana kadar kimseye demeyeceğim cinsiyet değişti diye orda da erkek derlerse artık biz kız dondu derimBence detaylı da kesinleşecek o zamana kadar yine bir şüphe olsun
Teşekkür ederim canım doktorum da burayı söyledi. Ben bir araştırmak istemiştim. Fiyat olarak ne ödedin acaba?Cogumuz natera panorama da yaptirdik canim atastirabilirsin
Dediğim doktorun yorumlarına baktım şimdi güzel hepsi. Aklında olsun bende benim doktora sorup oraya gidebilirim.Ben de araştırayım, çevreden duyduğum memnun kalınan bi doktor bulursam söylerim sana da. Sabahattin altunyurt bi içime sinmedi benim o bikaç yorum yüzünden. Bi kadına 5 dk da detaylı usg yapmıs
Yok kuzum ben de fetal vermiştim. Bu fetalde çıkmıyormuşBu kadar yaptıran olduğuna göre gerekli bisey demek ki. Ben boş yere kan verdim diye sinirlenmiştim açıkçası kuzum
450dolar gibi bir sey olmasi lazim ustunden gectigi icin yaniltmak istemem canim, ben en temel paketi yaptirdim bu arada diger iki paketin kapsami dolayisiyla fiyati da artiyor. Benim standart paketin bir hastalik fazla bakilan orta paketini de C cilekcanavari yaptirdiTeşekkür ederim canım doktorum da burayı söyledi. Ben bir araştırmak istemiştim. Fiyat olarak ne ödedin acaba?
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için450dolar gibi bir sey olmasi lazim ustunden gectigi icin yaniltmak istemem canim, ben en temel paketi yaptirdim bu arada diger iki paketin kapsami dolayisiyla fiyati da artiyor. Benim standart paketin bir hastalik fazla bakilan orta paketini de C cilekcanavari yaptirdi
Bol yürüyüş bol su no karbonhidrat ile başarıriz bence en kötü emzirince gidiyor diyorlarBende bir kilolu olarak yalnız değilmişim sevindim okudukçaBende 75 le hamile kaldım yarın 16.haftama giriyorum 76 kiloyum şuan. Benim doktor doğuma kadar en fazla 8-10 kilo alma sınırı koydu her gittiğimde tartıyorlar Nasıl olacak ya ben 3.trimestırdan korkuyorum zaten bebeğin ve kesenin hakkı 3 kilo,bize kalıyor 7 kilo alma hakkı
N Neptunnn WİİK NATUREL Bebek Pudra Oda Kokusu Bebek Kokusu 50 ml Ebebek Ürünüdür - Fiyatı, Yorumları canim fisfis versiyonu da vardi otomatlara takilan ama onu bulamadimEvet canim linkini bulayim durun
Seni seviyorumN Neptunnn WİİK NATUREL Bebek Pudra Oda Kokusu Bebek Kokusu 50 ml Ebebek Ürünüdür - Fiyatı, Yorumları canim fisfis versiyonu da vardi otomatlara takilan ama onu bulamadim
Az önce görümcemle konustum o da yeni doğum yaptı sayılı 1bucuk yaşında kızı. 39 yasında hamile kaldığı için riskli görülmüştü. Yeşim bülbüle gitmiş önce, çok tatlı bi kadınmış ama bebek biraz hareketsiz olunca kadın doğumcusu onu bide sabahattin altunyurta yönlendirmiş. O da baya uzun uzun bakıp rapor yazmıs. İzmirdeki çoğu doktorun hocasıymış bilemedim ya kötü yorumları görünce asla gitmem demiştim ama fikrim bi değişti sankiDediğim doktorun yorumlarına baktım şimdi güzel hepsi. Aklında olsun bende benim doktora sorup oraya gidebilirim.
Doğru kuzum standar paket 440, plus olan 480 dolardı bi 480 olanı yaptırdık450dolar gibi bir sey olmasi lazim ustunden gectigi icin yaniltmak istemem canim, ben en temel paketi yaptirdim bu arada diger iki paketin kapsami dolayisiyla fiyati da artiyor. Benim standart paketin bir hastalik fazla bakilan orta paketini de C cilekcanavari yaptirdi
Çok teşekkür ederim kızlaarDoğru kuzum standar paket 440, plus olan 480 dolardı bi 480 olanı yaptırdıkGizmooberoo
ben de fetalle beraber baktırdım çileğim içimiz rahat olsun diye he tabi doğana kadar rahat olmicak o ayrı cjxkxjjxjxjValla bu hamilelik işi uzun ve zorlu bi yolculuk ya. Keşke eski kadınlar gibi, hamileli kalsak ve 9 ay sonra bi avazda kucağımıza alsak. Bin tane detay var anasını satayım çocuğum sağlıklı diye sevinemiyoz da
benimkinin de kafası göbeği birkaç gün önde eve gelince kaç saat ağladım ona normal bişey olmasına rağmenBugün bizim de herseyini çok ölçtü. Kafa büyüktü biraz hemen neden diye sordum durur muyumanne karnındaki bebekte kafa 1 hafta önde gider dedi
Sevgimiz karsilikli kuşumSeni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?