Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kuşum bana da geçen kontrolde yaptırdı. Ben her hastama yapıyorum Bu dedi down sendromu vs. Onlarla ilgili değil karaciğer enzimleriyle ilgili falan bişeyler dedi tam hatırlamıyorum hala ama, 2 gün sonra da aradı sonuçlar temiz geldi dedi bebeğin sırt açıklığı riski düşük dedi iyi bi durum bizim için dedi. Hiçbişey anlamadım ama iyiyse ok dedim yani😂
Sen fetal yaptırmıs mıydın

Ayy iyi o zaman aşkitom ya günahını aldım doktorun 😁 içimi rahatlattın şuan iyi ki varsın be dkdjdkj
Ahahha yaa bizde dedik hatta fetal yaptırınca gerekiyor mu vs diye. Ben her hastama bunu öneriyorum ayrı bişey bu dedi bizde yaptırdık hemen tabi. Sırt açıklığından bahsetti ona da bi oran veriyor demekki düşük risklisin dedi sorun yok dedi öyle yani merak etme😄

Ahahha yaa bizde dedik hatta fetal yaptırınca gerekiyor mu vs diye. Ben her hastama bunu öneriyorum ayrı bişey bu dedi bizde yaptırdık hemen tabi. Sırt açıklığından bahsetti ona da bi oran veriyor demekki düşük risklisin dedi sorun yok dedi öyle yani merak etme😄
Ben çok kurcaladım orda ya fetal sonrası bunlara ne gerek var diye şüpheci yaklaştım baya. Üzüldüm şimdi bak😂

Ben çok kurcaladım orda ya fetal sonrası bunlara ne gerek var diye şüpheci yaklaştım baya. Üzüldüm şimdi bak😂
Ben bu testi hepiniz olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm iyiki yazdın dhdjdj hatta geçen ay kontrolde dedi afp mom testi bakıcaz falan diye önceden bilgi vermişti o yüzden şaşırmadım ama yine kurcaladık bizde sorduk boşa yaptırmayalım yani diye zaten her şeye para gidiyor malum🤣 alakası yok başka bir şey diyince ikna olduk yaptırdık valla şükür o da temiz geldi

Kızlar aklıma takıldı size de sorayım. Ben fetal dna testi yaptırdım biliyorsunuz ve temiz çıktı sonucu. Bebek de gayet iyi zaten
Ama doktor bugün afp testi de yapalım dedi. Ben fetal yaptırdım buna gerek var mı diye sordum, ya boşver biz tüm tuşlara basalım zaten bisey cıkmıcak kan ver ve unut dedi. Sonuc 1 haftada falan cıkıyormus. Bunu neden istedi hastaneye kazandırmak için mi? Çok uyuz oldum fetalden sonra böyle testlere gerek var mı? Sizin doktorunuz istedi mi?
Bana da dr 16. Haftada bu testi yapacağını söyledi. niptte çıkmayan yapısal bozukluk nöral tüp defektine bakıyoruz ve karaciğer değerleri vs diye anlattı. Bunu zaten ultrasonda da ölçüyor o ölçümlerin iyi olduğunu söyledi. Dr formalite dediğine göre zaten ultrason ölçümleri iyidir.

Altan Cebeciyi ilk bi arkadaşım düşünmüştü adını ordan biliyorum esenyurttaymış sanırım bir de Ataköy Towers da Ali Ekiz var bak o da iyi bir doktor Yeninosnada yeri muayenesi 6.000miş Recep Has da nişantaşında o da 8.000nakit 8.800 kk bendeki bilgiler böyle
Nişantaşı bana bayagi bi ters kalıyor kuzum 🙈😂

Ay. Canım maşallah senin hamile kaldığın kilo da iyiymiş. Benim boyum kısa o yüzden çok kilo almaktan korkuyorum ama bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo alınır, verilir elbet. Doktorum bana günde 2 dilim tam buğday ekmeği ye dedi ama ben de bazen karbonhidratın dozunu kaçırıyorum. Dediğin gibi Allah ol derse her şey oluyor 😇
Benim boyum da 1.62.Çok kolay kilo almayan biriyim,şu hamilelik döneminde maalesef mideme en iyi gelen şey karbonhidrat tüketmek oluyor.Beyaz ekmek tüketmeyi ben de kestim midemi yakmasın diye,çat pat böyle ilerlemeye çalışıyoruz canım napalım Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin 🌸

Ben bu testi hepiniz olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm iyiki yazdın dhdjdj hatta geçen ay kontrolde dedi afp mom testi bakıcaz falan diye önceden bilgi vermişti o yüzden şaşırmadım ama yine kurcaladık bizde sorduk boşa yaptırmayalım yani diye zaten her şeye para gidiyor malum🤣 alakası yok başka bir şey diyince ikna olduk yaptırdık valla şükür o da temiz geldi
hiçbiriniz de söylemedinşz be bacım😂😂 hadi insallah benim de 2-3 günde gelsin bari bide bunu düşünmiyim ruh hastası biri olaraktan dkdndkdj

Bana da dr 16. Haftada bu testi yapacağını söyledi. niptte çıkmayan yapısal bozukluk nöral tüp defektine bakıyoruz ve karaciğer değerleri vs diye anlattı. Bunu zaten ultrasonda da ölçüyor o ölçümlerin iyi olduğunu söyledi. Dr formalite dediğine göre zaten ultrason ölçümleri iyidir.
Usg cok iyiydi ya maşallah diye diye baktı herseyine. Olumsuz bisey olsa söylerdi sanırım dimi

hiçbiriniz de söylemedinşz be bacım😂😂 hadi insallah benim de 2-3 günde gelsin bari bide bunu düşünmiyim ruh hastası biri olaraktan dkdndkdj
Merak etme zaten ultrasonda da bakmıştır ölçümlerine her şeyin sağlıklı şükür bu da temiz gelir öyle formaliteden yapıyolar yine de nolur nolmaz diye😄

Usg cok iyiydi ya maşallah diye diye baktı herseyine. Olumsuz bisey olsa söylerdi sanırım dimi
Söyler tabiki en küçük şüpheyi bile söylüyorlar sorumluluk altındalar sonuçta. Hiç stres olmaya gerek yok. Biz fark etmeden de ölçtüğünü falan görmüştüm ben ultrasonda.

Kızlar aklıma takıldı size de sorayım. Ben fetal dna testi yaptırdım biliyorsunuz ve temiz çıktı sonucu. Bebek de gayet iyi zaten
Ama doktor bugün afp testi de yapalım dedi. Ben fetal yaptırdım buna gerek var mı diye sordum, ya boşver biz tüm tuşlara basalım zaten bisey cıkmıcak kan ver ve unut dedi. Sonuc 1 haftada falan cıkıyormus. Bunu neden istedi hastaneye kazandırmak için mi? Çok uyuz oldum fetalden sonra böyle testlere gerek var mı? Sizin doktorunuz istedi mi?
Canım benim doktorum da istedi ben verdim bugün. Noral tüp defektini saptamak içinmiş

Back
X