• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Recep has 21 sonrasina veriyor tatlim asistani bana 21 i doldurup gelin ona gore olusturalim demisti
Şimdi sitelerini buldum oraya bakıyordum ben de 18den itibaren yazmışlar ikisi de eşimin geliş tarihine göre 20. haftada oluyorum kabul eder mi acaba öğreneyim pazartesi 💕

Biz çarşamba kontrole gittiğimizde doktor fetalde öğrendiğimiz cinsiyeti bilmiyordu sadece sonucu atmıştık. Eşim dedi ki tahmin edin cinsiyeti ne o da aynı sizinki gibi dedi burda bir çıkıntı var erkek mi dedi. Sonra ama bu kordon da olabilir bacak arasını net görmeden söylemezdim ama erkek olma ihtimali var derdim dedi. Yani fetal yaptırmasak şuan bizde büyük ihtimalle erkek diye öğrenmiştik ama kız 🩷
Doktorun çektiği usg var mı peki çıkıntının belli olduğu😅

Şimdi sitelerini buldum oraya bakıyordum ben de 18den itibaren yazmışlar ikisi de eşimin geliş tarihine göre 20. haftada oluyorum kabul eder mi acaba öğreneyim pazartesi 💕
Bana doktorum 20yi doldurup git dedi, recep beyin asistani aradigimizda da detayli usg icin 21 doldurmus olmayi oneriyor doktor bey dedi biz de oyle aldik canim. Bakalim sen de ara bir ne diyecek 🥰

Ben de İzmirdeyim kızlar Cenk Gezer e yönlendirdi doktorum
Bence bişey demez kendin de bulabilirsin perinatolog. Şimdiden araştır son kontrolde buraya gitcez falan dersin hiç açıklama yapmadan. Yada bir arkadaşım şu doktora gitmişti bende oraya gitmeyi düşünüyorum falan diye geçiştirirsin. Kardeşim yeğenimde profDr Yeşim Bülbüle gitmiş eski usg fotolarına baktım onu araştırcam bende.

Şimdi ben bu söylediğim doktorun yorumlarına baktım bikaç tane kılçık var içinde ama hoşuma gitmedi. Başka birine gitmek istiyorum desem yönlendirir mi

Benim de detaylıyı kendi doktorum bakıyor kızımda da kendi bakmıştı

benimkinin de kafası göbeği birkaç gün önde eve gelince kaç saat ağladım ona normal bişey olmasına rağmen😔😔😔😔
Ay niye ağladın canikom bebeğinin iri olduğu anlamına geliyor bu. Hafif şişko doğacak dedi bizim doktor cok hosuna gitti hatta üzülünecek bisey değil ki

Puxhu Puxhu merhaba ben da kasım annesiyim kaydederseniz sevinirim. 27 yaşındayım sat tarihi 9 Şubat cinsiyet henüz öğrenmedim doğum tarihi 20 kasım

günaydın kızlar ☀️ ayrıntılı usg konuşulduğunu gördüm de benim hastanemde sordum 7 binmiş. Ortalama fiyatlar böyle mi siz nasıl fiyatlar aldınız? Eğer normalse hiç başka yere bakmıyım hastanemdeki doktora gideyim 😂

Back
X