- 2 Mayıs 2025
- 37
- 46
- 3
- 36
Aaa demek oluyor böyle şeyler . Saglıkla kucagınıza alınİki doktor da kız deyince kendimi çok inandırmışımşuan hala kabullenemiyorum şoku atlatmam uzun sürecek
Canim recep has nakit 8000 kart 8800₺. Bence 7 yse yaptirgünaydın kızlarayrıntılı usg konuşulduğunu gördüm de benim hastanemde sordum 7 binmiş. Ortalama fiyatlar böyle mi siz nasıl fiyatlar aldınız? Eğer normalse hiç başka yere bakmıyım hastanemdeki doktora gideyim
Hadi ya. Teşekkür ederim demekki böyle olmuş fiyatlar. Üç sene önce de kaldım ben bian fazla gelmiştiCanim recep has nakit 8000 kart 8800₺. Bence 7 yse yaptir
Canim recep has nakit 8000 kart 8800₺. Bence 7 yse yaptir
Senin doktorun kim nerde canım doktorun profesör olması fark ediyor fiyattaBen şaşırdım şimdi ya. Geçen gün 3 aylık ultrasona 3000 tl verdim gerçi ikili test ve tahliller ile 6 bini buldu. O zaman 20 haftalık detaylı ultrasona 3600 tl dediler. Yine benim kendi doktorum yapıyor. Ama sizin fiyatlar çok yüksek geldi.
Orası neresi kuşum benim de bahçede kahvaltı yapmak gibi bir planın vardı çok rüzgar var buradaKızlaar iyi pazarlar. Evde misiniz bugün ben termosa çay yaptı(rdı)m dışarı çıkacağız şimdiYoksa evde tüm gün uyuyabilirim nedense dün de böyleydim
Erkeklerin dondugunu gormedimAaa demek oluyor böyle şeyler . Saglıkla kucagınıza alın
Canım İzmirde de fiyatlar aynı benim gideceğim de nakit 7ymiş… sanırım uzun süren bi ultrason olacak normal muayeneden o yüzdenBen şaşırdım şimdi ya. Geçen gün 3 aylık ultrasona 3000 tl verdim gerçi ikili test ve tahliller ile 6 bini buldu. O zaman 20 haftalık detaylı ultrasona 3600 tl dediler. Yine benim kendi doktorum yapıyor. Ama sizin fiyatlar çok yüksek geldi.
Senin doktorun kim nerde canım doktorun profesör olması fark ediyor fiyatta
Ay izmirde hava o kadar bozuk ki sisli puslu rüzgarlı ve aşırı sıcaaak. Koltuğa yapıştım kaldım sabahtan beri miskin miskin yatıyorumKızlaar iyi pazarlar. Evde misiniz bugün ben termosa çay yaptı(rdı)m dışarı çıkacağız şimdiYoksa evde tüm gün uyuyabilirim nedense dün de böyleydim
ota şeye ağlıyorum aşkım cjjslsjdjjdjdAy niye ağladın canikom bebeğinin iri olduğu anlamına geliyor bu. Hafif şişko doğacak dedi bizim doktor cok hosuna gitti hatta üzülünecek bisey değil ki
Canım iyiyim çarşamba gittim ben kontrole sıkıntı yok dedi gayet iyi ilerliyor dedi çok şükür
İbrahim Bildirici yi duymuştum ama Recep'le Atıl için bu işin nirvanası diyorlar evet muayenehaneleri de karşılıklı zatenHerkes çok övüyor iki hocayı da kafam karıştı İbrahim bildiriciyi istiyordum ben de bakalım artık
Evladınla, ailenle sağlıklı mutlu ve huzurlu ömrün olsun canım dopum günün kutlu olsunkizlar uzun zamandir yazamiyorum. bu gun dogum gunum dileyim tum hamilelerin bende dahil bebislerine saglikla kavusmalari. bebek isteyenlere de tez zamanda saglikli bebek haberi almalari. insallah gelecek yasimi bebisimizde bizimle birlikte ailemiz buyuyerek kutlarim
İstanbul bugün bozuk hafif serin yağmur yapacak gibi ama henüz yağmadıAy burada hava o kadar sicakki kipirdamaya halim yok. Nasıl geçecek bu sicaklarla bu yaz. Bu arada Adana da yaşıyorum
Bu fiyatlar sanırım şehir farkından kaynaklanıyor perinatologsa zaten öecbur prof oluyorlar ama fiyat farkları korkutucu ya 13.haftada 8000 verdim bir de 22.haftada vereceğiz şimdiBen Kocaeli de yaşıyorum. Doktorum profesör dr İzzet Şahin canım. Normalde muayeneler 2.500 tl ama bu ultrason fiyatı baya uygun geldi bana.
Geçen 3. Aylık kontrolde de 20 dk baktı herşeye. Belki burda şehir hastanesi var orada da baktırım 2 görüş olur yine.
Oooo kankam yaa seni burada görmek ne güzel nerelerdesin görüşüp konuşamaz olduk özledim seni iyimisin hersey yolunda mıCanım iyiyim çarşamba gittim ben kontrole sıkıntı yok dedi gayet iyi ilerliyor dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?