• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Günaydın canim
Nasılsın tansiyon normale dondu mü

Hahahah yerim
Onu ya bende olsam kız kardeş isterdim 😂 kaç yaşında bu arada zamanla alışır duruma hele doğunca küçük anne olmak isteyecek 😍
çok şükür canım 10 gündür iyiyim. tuzu kestim suyu arttırdım

Çok geçmiş olsunnn, bende 2 hafta önce acile gitmek durumunda kaldım böyle bi ağrıdan dolayı ve idrarda enfeksiyon vs çıkmadı sebebini bulamadılar, muhtemelen rahim büyümesine bağlı fizyolojik ağrılar. Benim şimdi de vajinama baskı ve kramp şeklinde ağrılarım oluyor sanki bi şey batırılıyorlarmış gibi kendimi bu da doğal sürecin bir parçasıdır diye sakinleştirmeye çalışıyorum.Umarım bir an önce geçer de rahat edersin.
Bu arada bir şey sormak istiyorum ben 1 ay önce doktora gittim rahim ağzı uzunluğumu 5cm olarak ölçtü 1 hafta önce kendi doktorum 3.79 olarak ölçüm aldı acaba cihazdan ve doktordan doktora fark ediyor mu biliyor musunuz? 3
Geçti mi peki sonrasında o ağrılar? Ne kadar sürdü? Aynı benim durumum gibi olmuş
Benim rahim ağzı ölçümü sadece 1 kez yapıldı onu da vajinal ölçümle kesinleştirdi. Senin iki doktor da vajinal mi ölçtü

Geçti mi peki sonrasında o ağrılar? Ne kadar sürdü? Aynı benim durumum gibi olmuş
Benim rahim ağzı ölçümü sadece 1 kez yapıldı onu da vajinal ölçümle kesinleştirdi. Senin iki doktor da vajinal mi ölçtü
2-3 gün sürdü sonra çok şükür kendiliğinden geçti ama dediğim gibi ara ara yine oluyor hatta acile gittiğim gün gece uykumdan uyandırdı yatakta hareket edemiyorum. Benim iki doktorda karından baktı işte o arada sadece bu ağrıları yaşayınca acaba etkiliyor mu dedim ama cihaz farkından kaynaklıdır muhtemelen doktorlar tamamen fizyolojik olduğunu söylüyor çünkü.:(

2-3 gün sürdü sonra çok şükür kendiliğinden geçti ama dediğim gibi ara ara yine oluyor hatta acile gittiğim gün gece uykumdan uyandırdı yatakta hareket edemiyorum. Benim iki doktorda karından baktı işte o arada sadece bu ağrıları yaşayınca acaba etkiliyor mu dedim ama cihaz farkından kaynaklıdır muhtemelen doktorlar tamamen fizyolojik olduğunu söylüyor çünkü.:(
Onunla hiç alakası yoktur canım fizyolojik ağrılar bencede. Benim de herseyime bakıldı ama hiçbisey cıkmadı. Bugün magnezyuma başlıyorum, kasık ağrılarına cok iyi geliyormuş son gittiğim doktor önerdi. Sen kullanıyor musun magnezyum

Bu arada biz bu ağrılardan sonra magnezyum başladık benim takviyelerimin arasında yoktu. magnezyumda iyi geldi eğer kullanmıyorsan senin de aklında olsun

Onunla hiç alakası yoktur canım fizyolojik ağrılar bencede. Benim de herseyime bakıldı ama hiçbisey cıkmadı. Bugün magnezyuma başlıyorum, kasık ağrılarına cok iyi geliyormuş son gittiğim doktor önerdi. Sen kullanıyor musun magnezyum
eş zamanlı yazmışız evet evet çok iyi geliyor magnezyum 2-3 güne hafifler seninde bence ağrıların.

eş zamanlı yazmışız evet evet çok iyi geliyor magnezyum 2-3 güne hafifler seninde bence ağrıların.
Ah inşallah kuzum ya vallahi huzursuz oluyorum artık. İstediğim magnezyum depodan gelecekmiş aksam 5 gibi alıp başlarım hemen. Senin de ağrıların azaldıysa hiç takma artık kafaya. Hamileliğin zor yanları da bunlar işte ne yapalım

Ah inşallah kuzum ya vallahi huzursuz oluyorum artık. İstediğim magnezyum depodan gelecekmiş aksam 5 gibi alıp başlarım hemen. Senin de ağrıların azaldıysa hiç takma artık kafaya. Hamileliğin zor yanları da bunlar işte ne yapalım
Evet evet öyle sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi de geçicek hepsii

çilek magnezyum + maden suyu her gün kullan nerdeyse hiç ağrı yaşamadım bu zamana kadar aşırı etkili

Aman maşallah deee🧿🧿
Maden suyu evet ya düzenli içseydim keşke. Özellikle aldığın bi marka var mı kuzum beypazarı mı en iyisiydü
Canım ozkaynak da iyi sarikiz da iyi oluyor ben ikisinden tuketiuorum
Genellikle

Canım ozkaynak da iyi sarikiz da iyi oluyor ben ikisinden tuketiuorum
Genellikle
Bugünden itibaren hem magnezyum hem maden suyu birlikte tüketeyim bakalım. İşten izin aldım pazartesi gününe kadar toparlanayım ya. Bugün mesela işe gitseymişim tüm gün perişan olacakmışım

Back
X