Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
derin nefesler+soğuk suyla yüz yıkama yapıyorum ben de çarşıntım falan yok ama hamilelik öncesi normaldi hamilelikten beri 115 falan benim de anksiyete prensesleri

benim 120'de bile çarpıntı yapmıyo rahatsızlığım yok ama yüksek yani heyecan panik yüzünden normalde benim de 90 falandı

derin nefesler+soğuk suyla yüz yıkama yapıyorum ben de çarşıntım falan yok ama hamilelik öncesi normaldi hamilelikten beri 115 falan benim de anksiyete prensesleri
Evet ben de odagi degistirmek de cok ise yariyor, ya da hemen bir ilik dusa atiyorum kendimi su cok iyi geliyor damarlar kan akisi hersey o kdr degisti ki vucutta hic sasirmiyorum artik olanlara ya jdjfjfjf

selamlar, bende de ayni durum var, korkmayin, gebellikle 24. haftaya kadar yukari cikiyor, cikmazsa da zaten takip halinde oluyrsunuz ve sezaryen dogum oluyo. ara ara kanamalar olabilir, ama asiri korkulacak bisey degil.

Rabbım temiz sonuçlar alıp sağlıklı sıhhatli evladını kucaklamayı nasip etsin. İnşallah amniyosentez temiz gelir. Dualarım seninle olacak

Poncigim sen aylık kontrolden sonra on günlük kontrol hakkını da kullaniuorsun o zaman değil mi
canım ben kontrole aylık değil de istediğim zaman gidiyorum gibi bişey oluyor genelde 2-3 haftada bir gidiyorum ve evet muayene sonrası kontrol hakkımda da çağırıyor doktorum

benm doktor iki doz karma aşı dedi. bilemedim ya çok kişiye sorcam bu konuyu kararsızım yaptırıp yaptırmamakta
Benim eşimin yakın arkadaşı karı koca doktor ve o da hamile şu an benden 2 ay önde. Bayramda görüşeceğiz onlarla. İyice sorcam o yaptırmış mı ne düşünüyo doktor olarak bu konuda. Benim de çok kafamı kurcalayan bi konu bu. Buraya da yazarım

Ay evet ya bebeğe etkileri konusunda endişeleniyorum ben. Ne kadar görüş alırsak o kadar iyi, dhaa vakit var

Durumunu yeni öğrendim eski mesajlarına baktım hemen, inşallah amniyosentesden sonra rahat bir nefes alırsın artık Fetali Genoksta verdiğin için yanlış çıkma ihtimali var bence o firmanın cinsiyette bile yanıldığını okumuştum. Ultrason bulguları en güveniliri senin de güzel ilerlemiş inşallah testin yanlıştır.

Kızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…