Canım ben yurtdışına bile gittim geldim. Doktor bana da 3 saat uzun bir yolculuk değil demişti, yani ben defalarca şu son ayda 3 saatlik yolculuklar yaptım, araba, uçak, tren, …Kızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
Yok yok, ben de kullanıyorum. Çok iyi geliyorburnumun içi hep kan o yakmaz mı acabakocamdan bulaştı bana eve gelsin dövcem onu chjxkdjdh
Canım olacak olduktan sonra sürekli yatsan da tutamazsın zaten. Olumsuz düşünme. Yolda mola vererek gidin olmadı. Doktoruna da sor risk yoksa sıkıntı olmaz bence.Kızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
ben 16 hafta kontrolüne de gittim aslında ama hiçbişey söylemedi bununla ilgili ya. karından mı baktı canım sana16.haftadan itibaren kontrol edilmesi gerekiyor canım bugün gittim kontrole çok şükür iyi çıktı
Sıradaki gelsiiiğğğğnnE ben diyorum boşa dertlendin iyi çıkacağı belliydi zatensevindim kuzucum hadi bu da geçti
Sırada detaylı usg miz var biraz da ona evhamlanırız nedir öyle boş sakin zaman mı geçer shshsjdSıradaki gelsiiiğğğğnn
boş duranı allah sevmez biz buluruz bi dert haahhahahahaahhaSırada detaylı usg miz var biraz da ona evhamlanırız nedir öyle boş sakin zaman mı geçer shshsjd
Bana da dün dr dinlenme önermesine rağmen izmirden sakıza gideceğiz dedim bizim için toplam 2-3 saat arabada geçecek bir yol. kendini yormadan mola vererek gidebilirsin dedi. Zaten çıkmadan muayene olacakmışsın şimdiden dert etme. Ben arka koltukta uzanmayı planlıyorum yorulursam. Zaten vücut sinyal verir karnın sıkışır ya da rahminde kasılma hissedersen uzanırsın. Ben evde de bunaldım iyice hava değişimi moral de lazım.Kızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
16.haftada karından bakmıştı biraz kısa gördüğü için alttan baktı alttan normal aralıkta çıktıben 16 hafta kontrolüne de gittim aslında ama hiçbişey söylemedi bununla ilgili ya. karından mı baktı canım sana
bi sonraki randevu da 1 ay sonra ya. gidince sorayım bakayım16.haftada karından bakmıştı biraz kısa gördüğü için alttan baktı alttan normal aralıkta çıktı
bugün 17+6'da karından normal çıktığı için alttan bakmadı ama mutlaka bakması gerekli gittiğinde hatırlat eğer çok kısa çıkarsa serklaj yapılıyor
Canım ben doktoruma sorarak geçen hafta 2.5 - 3 saatlik bir mesafe gidip geldim doktorun aksi bir şey söylemezse yolculuğun sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
Pozisyon kıza benziyor canım tahmin de bulunmadı mı doktorunKızlar bebeğin videosundan bulabildiğim en düzgün görüntü bu. Nuba göre cinsiyeti anlayabilen var mı?
Ben de cuma gidiyorum beboyu görmeye Fetal DNA’ya inanmayıp doktora bir de gözümle görmek istiyorum erkek mi diyeceğimben yarın gidiyorum 2 gün sonra 19. haftama giriyorumm
rahim ağzı ölçüsü için takipte olalım demişti doktorum bakalım inşallah kısalmamıştır
Bebiş benim doktoruma 10 saatlik yolculuk için bile okey dedi. Sadece kuzum 2 saatte bir durup en az 15 dk yürüyüş olması lazım demişti sen de gitmeden tekrar doktoruna danış kuzumCanım ben yurtdışına bile gittim geldim. Doktor bana da 3 saat uzun bir yolculuk değil demişti, yani ben defalarca şu son ayda 3 saatlik yolculuklar yaptım, araba, uçak, tren, …
Bana da attı doktorum bu sabah temizmiş djdjdj hemen araştırdım sonuç kağıdını double teyit
İnşallah canım pazartesi kontrole gidip öyle yola çıkacağımCanım ben doktoruma sorarak geçen hafta 2.5 - 3 saatlik bir mesafe gidip geldim doktorun aksi bir şey söylemezse yolculuğun sıkıntı olacağını sanmıyorum
Aynen ben tatille annemler arasında kaldım annemleri seçtim inşallah birşey olmaz doktorda izin verirse giderim tabiBana da dün dr dinlenme önermesine rağmen izmirden sakıza gideceğiz dedim bizim için toplam 2-3 saat arabada geçecek bir yol. kendini yormadan mola vererek gidebilirsin dedi. Zaten çıkmadan muayene olacakmışsın şimdiden dert etme. Ben arka koltukta uzanmayı planlıyorum yorulursam. Zaten vücut sinyal verir karnın sıkışır ya da rahminde kasılma hissedersen uzanırsın. Ben evde de bunaldım iyice hava değişimi moral de lazım.
%90 eminim%100 olunca söylerim dedi. İkna edemedim bir türlü söylemedi yaPozisyon kıza benziyor canım tahmin de bulunmadı mı doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?