Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım ben yurtdışına bile gittim geldim. Doktor bana da 3 saat uzun bir yolculuk değil demişti, yani ben defalarca şu son ayda 3 saatlik yolculuklar yaptım, araba, uçak, tren, …

Canım olacak olduktan sonra sürekli yatsan da tutamazsın zaten. Olumsuz düşünme. Yolda mola vererek gidin olmadı. Doktoruna da sor risk yoksa sıkıntı olmaz bence.

Bana da dün dr dinlenme önermesine rağmen izmirden sakıza gideceğiz dedim bizim için toplam 2-3 saat arabada geçecek bir yol. kendini yormadan mola vererek gidebilirsin dedi. Zaten çıkmadan muayene olacakmışsın şimdiden dert etme. Ben arka koltukta uzanmayı planlıyorum yorulursam. Zaten vücut sinyal verir karnın sıkışır ya da rahminde kasılma hissedersen uzanırsın. Ben evde de bunaldım iyice hava değişimi moral de lazım.

Kızlar detaylı ultrasona hangi aralıkta gideceksiniz ortalama

ben 16 hafta kontrolüne de gittim aslında ama hiçbişey söylemedi bununla ilgili ya. karından mı baktı canım sana
16.haftada karından bakmıştı biraz kısa gördüğü için alttan baktı alttan normal aralıkta çıktı
bugün 17+6'da karından normal çıktığı için alttan bakmadı ama mutlaka bakması gerekli gittiğinde hatırlat eğer çok kısa çıkarsa serklaj yapılıyor

bi sonraki randevu da 1 ay sonra ya. gidince sorayım bakayım

Kızlar bebeğin videosundan bulabildiğim en düzgün görüntü bu. Nuba göre cinsiyeti anlayabilen var mı?

Eklentiler

• IMG-20250528-WA0004.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben doktoruma sorarak geçen hafta 2.5 - 3 saatlik bir mesafe gidip geldim doktorun aksi bir şey söylemezse yolculuğun sıkıntı olacağını sanmıyorum

Canım ben yurtdışına bile gittim geldim. Doktor bana da 3 saat uzun bir yolculuk değil demişti, yani ben defalarca şu son ayda 3 saatlik yolculuklar yaptım, araba, uçak, tren, …
Bebiş benim doktoruma 10 saatlik yolculuk için bile okey dedi. Sadece kuzum 2 saatte bir durup en az 15 dk yürüyüş olması lazım demişti sen de gitmeden tekrar doktoruna danış kuzum

Aynen ben tatille annemler arasında kaldım annemleri seçtim inşallah birşey olmaz doktorda izin verirse giderim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…