- 19 Aralık 2023
- 1.535
- 876
- 43
Raporu atmışlar ben de durur muyum djdjdjd chatgptye mesai yaptırdım azıcık djdjdBenim değer aralığı yazmıyor sadece değer normal diyor. Doktor da güzel sorun yok dedi. Ne kadar takıntılı olduğumu sezdiler heralde ondan yazmadılar hahshhshsshs
benCanımlar, grubumuzda birkaç kişi almanya’daydı sanırım kimlerdi hatırlayan var mı?
tesadüfen tansiyon aletinde görüyorum ben bişey hissetmiyorumkendini nasil hiss ediyorsun canim nabzin yukselince nasil anliyorsun nabzin yukseldigini. bende de oldugu icin soruyorum
19 Haziran canım tam 20+0 oliyorum o günNe zamandı senin kuzum
Ayyyy burda ne kadan da küçük şimdi buyuduler serpildiler tabi
Anladım canim öyle yapayimBana doktorum 20yi gorelim oyle git dedi, ama dedigim gibi 21 doldurmaniz lazim dedi perinatologun asistani oyle olunca 21+1 e aldim canim. Dilersen 22 gibi de iyi
Mesela bakarken Organ küçükse vs tekrardan cagirabiljr dedi asistanı 20 den sonra okey aslında ben ikinci bebeğim de 19 da gitmişim hattaBana doktorum 20 fen sonra gidebilirsin demişti. Perinatoloğu aradım 20+0 a randevu aldım. Haftanız gayet uygun dedi neden 21, 22 kısıtı getirmişler ki acaba
Burda bir annemiz soğan demişti iyi geliyor gece uyurken baş ucuna koyuyordum bendekızlar 2 gündür koku almıyorum burnum çok tıkalı koku almak için doğal yöntemleriniz var mııııı
ay evet ben demiştim onuBurda bir annemiz soğan demişti iyi geliyor gece uyurken baş ucuna koyuyordum bende
Deniz suyu dene canım eczaneler de satiliyor oda iyi geliray evet ben demiştim onu2 gün oldu açmadı ama soğanı burnuma sokuyorum yine koku yok
tuzlu su yaptım ama covid oldum galibaDeniz suyu dene canım eczaneler de satiliyor oda iyi gelir
Benim de burnum tıkalı nerden çıkarttın covidituzlu su yaptım ama covid oldum galiba
Canım bebek sağlıklıysa birşey olmaz Allahın izniyle ben 8. Haftamda 13 saatlik uçuşa gitmiştimKızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
hem koku hem tad yokBenim de burnum tıkalı nerden çıkarttın covidi
Orada yaşıyordum, tüm ailem hala orada. Aklına bir şey takıldıysa sorabilirim, oradaki yakın arkadaşlarımın da üçü gebeşNormalde orada yaşıyor musun gezmek için mi
İnşallah değilsindirhem koku hem tad yok
Doktorlar olabilecek her ihtimali söylüyorlar bizde hep öyle olacakmış gibi düşünüyoruz.Bana da daha ilk kontrolümde demişti miyomun bar büyüyecek bebeğe zaralı olmayacak konumu güzel ama erken doğum riskin var diye.Canım şuan yapabileceğimiz tek şey doktorun önerilerine dikkat etmek, son dönemde de kontrollerimizi sıkı tutacağız. Ayrıca burda okuduğuma göre sonradan yukarı çıkma durumu da olabiliyormuş belki progestanla senin de normal seviyeye çıkacak.Bebek çok aşagılarda dolaşıyor dedi sadece. Geçen hafta 35 mm iken bu hafta 30 mm olmuş rahim ağzı uzunluğu. Bir de benim rahmim kalp şeklinde olduğu için ilk haftalardayken düşük ya da erken doğum riskinden bahsetmişti. 1 ay kullan dedi ilacı yine bakalım dedi ama içim hiç rahat değil
Canım kis mi var benim sol yumurtalıkta iki tane kis var büyümüyor ama kontrol altında olacak onunla aynimiDoktorlar olabilecek her ihtimali söylüyorlar bizde hep öyle olacakmış gibi düşünüyoruz.Bana da daha ilk kontrolümde demişti miyomun bar büyüyecek bebeğe zaralı olmayacak konumu güzel ama erken doğum riskin var diye.Canım şuan yapabileceğimiz tek şey doktorun önerilerine dikkat etmek, son dönemde de kontrollerimizi sıkı tutacağız. Ayrıca burda okuduğuma göre sonradan yukarı çıkma durumu da olabiliyormuş belki progestanla senin de normal seviyeye çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?