Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aaa umarım öyle bir şey olmaz ya çünkü ben öğrenir öğrenmez bir sürü kıyafet alırım gibi geliyor
Eğer erkekse al canım ama kızsa detaylıya kadar hiç bisey alma
21.haftada gidiyorum canim perinatologun asistani boyle oneriyoruz deyip ona gore verdi randevuyu
Kuzum 20. Hafta için randevu oluşturacaktım bende biraz erken olabilir dedi aklı karisti

Off hemde nasıl. İlk gün sabah aç karna içmiştim lavobodan çıkamadım. Şimdi kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum hapı o kadar bulandırmıyor. İçtikten sonra da en az 1 saat bişey yemiyorum.
Bir daha asslaaaaa aç karna içmem. Öldüm dün gece mahvoldum
Evet canım ben de dört küsür saat gideceğim sonra bir de üç saat gideceğim. Bir şey olmaz inşallah

Puxhu sen bana bi kez usg görüntüsü at bakalım demiştin ben atmamıştım ya. Artık atmaya hazırım buralardaysan. ÇOCUK ÇOK KOMİKTİ atamadım. Şimdi normal hallerini de görünce atabilicem

arkadaşlar merhaba, keseye göre 16+5 hafta hamileyim. Bugün doktorum progesteron ilaç verdi erken doğum riskine karşı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğun iyi ama bebek çok aşağıda önlem amaçlı veriyorum dedi. Benzer durumlar yaşayan var mı acaba?

Ayyy nesi var usg goruntusunun

Merhaba canım hangi sebepten erken doğum riskin var dedi acaba. Benim miyomum var o yüzden miyomdan dolayı erken doğum ihtimalin var demişti ama şuan herşey yolunda ilerliyor, miyom da büyümeyi durdurdu. Bana da ağrıların olacak ağrın oldukça progestan fitil al dedi. İlk üç ay kanamadan dolayı tedbir için kullanıp bırakmıştım şimdi ağrım olursa kullanıcam ama çok şükür şuan ağrım yok, ilerleyen dönemde olursa kullancam.

Bebek çok aşagılarda dolaşıyor dedi sadece. Geçen hafta 35 mm iken bu hafta 30 mm olmuş rahim ağzı uzunluğu. Bir de benim rahmim kalp şeklinde olduğu için ilk haftalardayken düşük ya da erken doğum riskinden bahsetmişti. 1 ay kullan dedi ilacı yine bakalım dedi ama içim hiç rahat değil

Eğer erkekse al canım ama kızsa detaylıya kadar hiç bisey alma

Kuzum 20. Hafta için randevu oluşturacaktım bende biraz erken olabilir dedi aklı karisti
Bana doktorum 20yi gorelim oyle git dedi, ama dedigim gibi 21 doldurmaniz lazim dedi perinatologun asistani oyle olunca 21+1 e aldim canim. Dilersen 22 gibi de iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…