Aman lütfen emin olunca söylesinler 13 de kesin dedi bana 16 da erkeğe dondu%90 eminim%100 olunca söylerim dedi. İkna edemedim bir türlü söylemedi ya
Aaa umarım öyle bir şey olmaz ya çünkü ben öğrenir öğrenmez bir sürü kıyafet alırım gibi geliyorAman lütfen emin olunca söylesinler 13 de kesin dedi bana 16 da erkeğe dondu
Benim değer aralığı yazmıyor sadece değer normal diyor. Doktor da güzel sorun yok dedi. Ne kadar takıntılı olduğumu sezdiler heralde ondan yazmadılar hahshhshsshsBana da attı doktorum bu sabah temizmiş djdjdj hemen araştırdım sonuç kağıdını double teyit
21.haftada gidiyorum canim perinatologun asistani boyle oneriyoruz deyip ona gore verdi randevuyuKızlar detaylı ultrasona hangi aralıkta gideceksiniz ortalama
Eğer erkekse al canım ama kızsa detaylıya kadar hiç bisey almaAaa umarım öyle bir şey olmaz ya çünkü ben öğrenir öğrenmez bir sürü kıyafet alırım gibi geliyor
Kuzum 20. Hafta için randevu oluşturacaktım bende biraz erken olabilir dedi aklı karisti21.haftada gidiyorum canim perinatologun asistani boyle oneriyoruz deyip ona gore verdi randevuyu
İnşallah 16dan dönmez canımAman lütfen emin olunca söylesinler 13 de kesin dedi bana 16 da erkeğe dondu
Bir daha asslaaaaa aç karna içmem. Öldüm dün gece mahvoldumOff hemde nasıl. İlk gün sabah aç karna içmiştim lavobodan çıkamadım. Şimdi kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum hapı o kadar bulandırmıyor. İçtikten sonra da en az 1 saat bişey yemiyorum.
Evet canım ben de dört küsür saat gideceğim sonra bir de üç saat gideceğim. Bir şey olmaz inşallahKızlar bayram yaklaşıyor şehir dışına çıkmayı düşünen varmı benim bir düşüğüm var 9 haftaydı şehirdışı dönüşü olmuştu ve herkes buna bağladı şimdi 17 haftalığım çok şükür 7 aydır ailemi görmüyorum 3 saatlik yola gidicem ama yinede korkuyorum tabi gitmeden önce muayene olucam ama sizide merak ettim tatil veya memlekete gidecek misiniz
Bana 20’den sonrası sağlıklı olur dediKızlar detaylı ultrasona hangi aralıkta gideceksiniz ortalama
bayram dönüşü randevum var bakalimİnşallah 16dan dönmez canımbelli olmaz .Rabbim gönlündekini sağlıkla versin
22. Haftaya çekeyim o zaman randevuyuBana 20’den sonrası sağlıklı olur dedi
Ayyy nesi var usg goruntusununPuxhu sen bana bi kez usg görüntüsü at bakalım demiştin ben atmamıştım ya. Artık atmaya hazırım buralardaysan. ÇOCUK ÇOK KOMİKTİ atamadım. Şimdi normal hallerini de görünce atabilicem
Merhaba canım hangi sebepten erken doğum riskin var dedi acaba. Benim miyomum var o yüzden miyomdan dolayı erken doğum ihtimalin var demişti ama şuan herşey yolunda ilerliyor, miyom da büyümeyi durdurdu. Bana da ağrıların olacak ağrın oldukça progestan fitil al dedi. İlk üç ay kanamadan dolayı tedbir için kullanıp bırakmıştım şimdi ağrım olursa kullanıcam ama çok şükür şuan ağrım yok, ilerleyen dönemde olursa kullancam.arkadaşlar merhaba, keseye göre 16+5 hafta hamileyim. Bugün doktorum progesteron ilaç verdi erken doğum riskine karşı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğun iyi ama bebek çok aşağıda önlem amaçlı veriyorum dedi. Benzer durumlar yaşayan var mı acaba?
Ne zamandı senin kuzumbayram dönüşü randevum var bakalim
O doktor ne diyecek kız diyenlerden biri de oydu
22. Haftaya çekeyim o zaman randevuyu
Bebek çok aşagılarda dolaşıyor dedi sadece. Geçen hafta 35 mm iken bu hafta 30 mm olmuş rahim ağzı uzunluğu. Bir de benim rahmim kalp şeklinde olduğu için ilk haftalardayken düşük ya da erken doğum riskinden bahsetmişti. 1 ay kullan dedi ilacı yine bakalım dedi ama içim hiç rahat değilMerhaba canım hangi sebepten erken doğum riskin var dedi acaba. Benim miyomum var o yüzden miyomdan dolayı erken doğum ihtimalin var demişti ama şuan herşey yolunda ilerliyor, miyom da büyümeyi durdurdu. Bana da ağrıların olacak ağrın oldukça progestan fitil al dedi. İlk üç ay kanamadan dolayı tedbir için kullanıp bırakmıştım şimdi ağrım olursa kullanıcam ama çok şükür şuan ağrım yok, ilerleyen dönemde olursa kullancam.
Ben dün döndümCanımlar, grubumuzda birkaç kişi almanya’daydı sanırım kimlerdi hatırlayan var mı?
Normalde orada yaşıyor musun gezmek için miBen dün döndüm
Bana doktorum 20yi gorelim oyle git dedi, ama dedigim gibi 21 doldurmaniz lazim dedi perinatologun asistani oyle olunca 21+1 e aldim canim. Dilersen 22 gibi de iyiEğer erkekse al canım ama kızsa detaylıya kadar hiç bisey alma
Kuzum 20. Hafta için randevu oluşturacaktım bende biraz erken olabilir dedi aklı karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?