Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
C cilekcanavari iştahın nasıl bugünlerde? Benim bugün hiç yok ya dün çok kustum diye galiba. çok kötü bi şi ya
Canım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam

Canım kis mi var benim sol yumurtalıkta iki tane kis var büyümüyor ama kontrol altında olacak onunla aynimi
Yok canım benimki rahim içinde miyom. Kistler büyümüyor galiba ama miyomlar hamilelikte büyüyormuş. Doktorum miyomun ilk dört ayda büyüyecek sonra duracak dedi ama çok şükür yeri bebeğe uzak o yüzden sadece ağrı yapacak dedi. Bide erken doğum riski daha yüksek dedi. Yumurtalık kisti etkilemez doğumunu için rahat olsun.

Canım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam
Doktorum bana üçüncü aydan sonra başlamaz ya psikolojik ya da başka sebebi vardır dedi. Hani hamileyim niye kusmuyorum diye kendini yönlendiriyorsundur dedi. Bilmiyorum saçma geldi bana Arada iyiyim sonra birkaç gün sırf yemek için yiyorum ve midem tokken hep rahatsız edici bir doluluk hissi yaşıyorum

İnşallah sorunsuz atlatırız sağlıkla gelirler Doktoru dinleyip, stres yapmamaya çalışıyorum. Elimden bu geliyor sadece zaten.

Kızlar geniz akıntısı için çözüm buldunuz mu ? Alerji ilacı verdi doktor ama bir faydası olmadı geceleri uyuyamıyorum

kızlar hgb’si 8 e düşen var mı yani kanı. bende kansızlık var hamileliğimin başında 10 du, demir(ferrum) kullanmama rağmen 8 e düşmüş doktorum ilerde sorun olabilir damardan takviye lazım diyip dahileyeye yönlendirdi.

ya çilek ben de iki üç gün iyi gibiydim dünden beri 5 defa kustum sadece makarna yememe rağmen çıldırıcam artık acaba hiç bitmicek mi bu durum

Canim selam, demirim dusuk degil 7 haftadir demir hapi iciyorum fakat bazen midemi bulandiriyor malesef. Doktorum da birak, damaryolundan veririz canini sıkma dedi icemedigin icin gectigimiz cuma. O yuzden biraktim ben de.

ya çilek ben de iki üç gün iyi gibiydim dünden beri 5 defa kustum sadece makarna yememe rağmen çıldırıcam artık acaba hiç bitmicek mi bu durum
neden böyle oluyor ben anlamadım sabah yine hamileliğin başındaki gibi öğüre öğüre çıktım evden. doğurana kadar rahat yok bize

yok ya bu öyle bişey değil fışkırıyor resmen mide atmaya çalışıyor içinde ne var ne yoksa. bakalım bu da geçer ya neler neler geçti

Günaydın kızlar, dördüncü ayı bitirmek üzereyken cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım galiba ctesi farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek için. Neden? Çünkü uygun ve benim normal randevuya daha iki hafta var. İnşallah gösterir de bayram hediyesi olur bizlere

Günaydınnn Yaaa hiç mi göstermedi. Tahmin falan var mı? İnşallah cumartesi gösterir insan çok sabırsız oluyor. Beni 1 hafta bekletti dayanamıyorum djskkfkc

Bu sabah hamileliğin başından beri en düşük kiloda çıktım tartıda Kusmak hobi gibi bi şi oldu zaten
Şu bıdığı doğurup eve getirmek istiyorum ya. Cennet anaların ayaklarının altındadır cümlesine de artık yüzde yüz katılıyorum. Bu harbi zahmetli ve yorucu bi yol
Doğduktan sonra en azından beden gücümüz yerine gelecek hersey cok güzel olacak dkdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…