- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.852
- 63
Canım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsamC cilekcanavari iştahın nasıl bugünlerde? Benim bugün hiç yok ya dün çok kustum diye galiba. çok kötü bi şi ya
Canım iştahım düzeldi tam kendime gelmeye başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam
Yok canım benimki rahim içinde miyom. Kistler büyümüyor galiba ama miyomlar hamilelikte büyüyormuş. Doktorum miyomun ilk dört ayda büyüyecek sonra duracak dedi ama çok şükür yeri bebeğe uzak o yüzden sadece ağrı yapacak dedi. Bide erken doğum riski daha yüksek dedi. Yumurtalık kisti etkilemez doğumunu için rahat olsun.Canım kis mi var benim sol yumurtalıkta iki tane kis var büyümüyor ama kontrol altında olacak onunla aynimi
Doktorum bana üçüncü aydan sonra başlamaz ya psikolojik ya da başka sebebi vardır dedi. Hani hamileyim niye kusmuyorum diye kendini yönlendiriyorsundur dedi. Bilmiyorum saçma geldi banaCanım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam
İnşallah sorunsuz atlatırız sağlıkla gelirlerDoktorlar olabilecek her ihtimali söylüyorlar bizde hep öyle olacakmış gibi düşünüyoruz.Bana da daha ilk kontrolümde demişti miyomun bar büyüyecek bebeğe zaralı olmayacak konumu güzel ama erken doğum riskin var diye.Canım şuan yapabileceğimiz tek şey doktorun önerilerine dikkat etmek, son dönemde de kontrollerimizi sıkı tutacağız. Ayrıca burda okuduğuma göre sonradan yukarı çıkma durumu da olabiliyormuş belki progestanla senin de normal seviyeye çıkacak.
Hosgeldin csnim Nerelerdesin nasıl gidiyor hersey yolunda mıSelaaam kızlae nasılsınızzaman ne kadar hızlı geçiyor 12+1 olduk biz
selam hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin bilgilerini yazıpSlm iyi akşamlar herkese bende Kasım ayinda doğum olucak aranıza bende katılabilir miyim
Hoşbulduk sükur yolunda herşey evet teşekkür ederimHosgeldin csnim Nerelerdesin nasıl gidiyor hersey yolunda mı
selam hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin bilgilerini yazıpPuxhu etiketlemen yeterli tabloya ekliyor
ya çilek ben de iki üç gün iyi gibiydim dünden beri 5 defa kustum sadece makarna yememe rağmen çıldırıcam artıkCanım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam
Canim selam, demirim dusuk degil 7 haftadir demir hapi iciyorum fakat bazen midemi bulandiriyor malesef. Doktorum da birak, damaryolundan veririz canini sıkma dedi icemedigin icin gectigimiz cuma. O yuzden biraktim ben de.kızlar hgb’si 8 e düşen var mı yani kanı. bende kansızlık var hamileliğimin başında 10 du, demir(ferrum) kullanmama rağmen 8 e düşmüş doktorum ilerde sorun olabilir damardan takviye lazım diyip dahileyeye yönlendirdi.
neden böyle oluyor ben anlamadım sabah yine hamileliğin başındaki gibi öğüre öğüre çıktım evden. doğurana kadar rahat yok bizeya çilek ben de iki üç gün iyi gibiydim dünden beri 5 defa kustum sadece makarna yememe rağmen çıldırıcam artıkacaba hiç bitmicek mi bu durum
yok ya bu öyle bişey değil fışkırıyor resmen mide atmaya çalışıyor içinde ne var ne yoksa. bakalım bu da geçer ya neler neler geçtiDoktorum bana üçüncü aydan sonra başlamaz ya psikolojik ya da başka sebebi vardır dedi. Hani hamileyim niye kusmuyorum diye kendini yönlendiriyorsundur dedi. Bilmiyorum saçma geldi banaArada iyiyim sonra birkaç gün sırf yemek için yiyorum ve midem tokken hep rahatsız edici bir doluluk hissi yaşıyorum
Acaba vicks mi koklasanay evet ben demiştim onu2 gün oldu açmadı ama soğanı burnuma sokuyorum yine koku yok
Günaydınnn Yaaa hiç mi göstermedi. Tahmin falan var mı? İnşallah cumartesi gösterir insan çok sabırsız oluyor. Beni 1 hafta bekletti dayanamıyorum djskkfkcGünaydın kızlar, dördüncü ayı bitirmek üzereyken cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım galibactesi farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek için. Neden? Çünkü uygun ve benim normal randevuya daha iki hafta var. İnşallah gösterir de bayram hediyesi olur bizlere
Bu sabah hamileliğin başından beri en düşük kiloda çıktım tartıdayok ya bu öyle bişey değil fışkırıyor resmen mide atmaya çalışıyor içinde ne var ne yoksa. bakalım bu da geçer ya neler neler geçti
Şu bıdığı doğurup eve getirmek istiyorum ya. Cennet anaların ayaklarının altındadır cümlesine de artık yüzde yüz katılıyorum. Bu harbi zahmetli ve yorucu bi yolBu sabah hamileliğin başından beri en düşük kiloda çıktım tartıdaKusmak hobi gibi bi şi oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?