Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Slm acaba banada bakar mısınız doktorum kıza benziyor ama tekrar bakarız dedi bende alışverişe baslasammi karar veremedim yoksa değişme ihtimali de varmı cevremdekiler hep değişmez diyor birde siz bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000039824.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 1000039825.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 55
Alışveriş için acele etme derim erkekse peki değişmiyor ama kız olunca değişme ihtimali yüksek pipiyi kordon sanabiliyor doktorlar

Alışveriş için acele etme derim erkekse peki değişmiyor ama kız olunca değişme ihtimali yüksek pipiyi kordon sanabiliyor doktorlar
O zaman kaç haftalıkken başlayım 20 falan mı bende değişir belki diye kafam karıştı insanlar değişmez doktor kıza benziyor dediyse diyince ama bende hep severken ağzımdan oğlum diye cikiyor ve rüyamda hep erkek görüyorum

20 den sonra başlamak daha mantıklı bana da kız deyip sonra erkek dediler şuan detaylı ultrasonu bekliyorum

Günaydınnn Yaaa hiç mi göstermedi. Tahmin falan var mı? İnşallah cumartesi gösterir insan çok sabırsız oluyor. Beni 1 hafta bekletti dayanamıyorum djskkfkc
Zorlama bir tahmin yaptı ama aslında hiç göstermedi. Şimdi ucuza bi doktor buldum bi baksın merağım için 4000 lira daha veremezdim hahaha

20 den sonra başlamak daha mantıklı bana da kız deyip sonra erkek dediler şuan detaylı ultrasonu bekliyorum
Teşekkür ederim kaç haftalık sizinki doktor banada randevu al dedi bekliyorum bende 18 haftalık olunca randevu alacağım afp mom düşük dedi birde doktor acaba o ne oluyor bilginiz varmı bir sıkıntı çıkar mı

Zorlama bir tahmin yaptı ama aslında hiç göstermedi. Şimdi ucuza bi doktor buldum bi baksın merağım için 4000 lira daha veremezdim hahaha
Aa kadı doğum muayene ücreti mi 4bin.. Çok fazlaymış.. Devlete gitseniz devlet hiç tahmin yapmıyor zaten ucuza bulduysanız kaçırmayın. İnşallah cihazı kalitelidir de hemen görünür

Aa kadı doğum muayene ücreti mi 4bin.. Çok fazlaymış.. Devlete gitseniz devlet hiç tahmin yapmıyor zaten ucuza bulduysanız kaçırmayın. İnşallah cihazı kalitelidir de hemen görünür
inşallah ya, valla bana da çok fazla geliyor. doktorumu çok seviyorum ama doğum yaptırdığı hastane de çok pahalı. Alternatiflere bakınmakta fayda var diye düşünüyorum artık

Ya kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.

Ya kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.
fetal yaptıran çoğu kişiden istememiş doktoru. benimki yaptırıver tüm tuşlara basmış olalım zaten bişey çıkmaz ama bunu da yaptık deriz minvalinde konuşmuştu

fetal yaptıran çoğu kişiden istememiş doktoru. benimki yaptırıver tüm tuşlara basmış olalım zaten bişey çıkmaz ama bunu da yaptık deriz minvalinde konuşmuştu
Testin ne işe yaradığını bile bilmiyorum valla. Ben ikili de verdim ona bile gerek yoktu dedi Afp den hiç bahsetmedi bile. Demekki 20.hafta ayrıntılı ultrasonunda zaten farkediliyor herşey sadece ona önemli dedi.

Testin ne işe yaradığını bile bilmiyorum valla. Ben ikili de verdim ona bile gerek yoktu dedi Afp den hiç bahsetmedi bile. Demekki 20.hafta ayrıntılı ultrasonunda zaten farkediliyor herşey sadece ona önemli dedi.
ya bizim doktor da fetal yaptırdığım için afp nin aslında gerekli olmadığını biliyordu. omurilik açıklığının kapanıp kapanmadığına bakmak için istedi, bir de nöral tüp defekti gibi bi durum olup olmadığını saptamak için

Bende bugün 15+3üm daha cinsiyeti bilmiyorum özeldeki doktorum 12. Haftada kıza benziyor ama çok hareketli netleştiremiyorum dedi, devletteki doktor iki gün önce tam göremedim bağdaş kurmuş ama erkeğe benziyor dedi bir sonraki kontrolde netleşir herhalde diye bekliyoruz

Bunlar usg de görünmüyor mu acaba. Perinatolog usg de baya ayrıntılı bakıyor aslında benim ikili tarama sırasında beynine kadar bakmıştı bende gördüm miniğimin herşeyini Neyse için daha rahat olmuştur senin de. Bizde de bişey çıkmaz inşallah sonradan.

Ben de bugün 15+3’üm. Acaba boşuna mı gideceğim yine hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…