Bende kaldımmGünaydın kızlar, dördüncü ayı bitirmek üzereyken cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım galibactesi farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek için. Neden? Çünkü uygun ve benim normal randevuya daha iki hafta var. İnşallah gösterir de bayram hediyesi olur bizlere
Bir haftadir cok net hissediyorum onceki on gunu daha ziyade segirme gibiydiSelamlar kızlar tüm sayfaları okuyamadım bebişi hisseden oldu muuu???bence ben 13. Haftamdan beri hissediyorum kasığımdaki his sol göbek hizasına geldiğinde de aynı kıpırtılar oldu doktora bebeği solda hissediyorum orada hareketler var dedim ultrasona bebek gerçekten sola gitmiş hissettiğin bebeğinmiş dedi biraz önce de daha sağda hissettim
Ay Maviş senin başına gelende yav20 den sonra başlamak daha mantıklı bana da kız deyip sonra erkek dediler şuan detaylı ultrasonu bekliyorum
Bende varım lütfenGünaydın kızlar, dördüncü ayı bitirmek üzereyken cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım galibactesi farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek için. Neden? Çünkü uygun ve benim normal randevuya daha iki hafta var. İnşallah gösterir de bayram hediyesi olur bizlere
Çok tatlı değil mi ya doğsun yicem ağzını oğluşunBir haftadir cok net hissediyorum onceki on gunu daha ziyade segirme gibiydi
Kaçıncı hftanizBende varım lütfencts doktora gidicem inşallah artık öğrenirim
Benim bazen o oynarken canim yaniyor o yuzden inanilmaz etkilenemedim yaÇok tatlı değil mi ya doğsun yicem ağzını oğluşun
Seni yardımcı olarak atıcam, eklemede sıkıntı var mavişcim düzelsin eklicem umarım inşallah hajss olmazsa sen devralırsın topiğiHosgeldin csnim Nerelerdesin nasıl gidiyor hersey yolunda mı
selam hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin bilgilerini yazıpPuxhu etiketlemen yeterli tabloya ekliyor
16+4 ümmKaçıncı hftaniz
Aynenn dimi içinde kıpırdayan bir kelebek varBen de elimi koyunca dışarıdan hissedilmediğini anlıyorum içeriden hissetmek bile çok güzel ya
Pişmiş tavuğun başına gelmez kız bide defalarca emin misiniz diye bende eşimde sordu kapıdan bi çıktık eşim saydırıyorAy Maviş senin başına gelende yaviyi doktoru dövmedn ndkdkf
Ayyy hadi insallah ecosummmm kız nerelerdesin sen benim gibi olma sağlıkla bir kizce nasip olsunBende varım lütfencts doktora gidicem inşallah artık öğrenirim
Aaaa şimdi ki hiç bisey sen bide son aylar gör annesi o zaman daha acılıBenim bazen o oynarken canim yaniyor o yuzden inanilmaz etkilenemedim yatabiki mutlu oluyorum sanki iletisime geciyormus kapi tiklatiyormus gibi jadjdj ama yine de icim bir garip oluyor
Hahahaha kız sana yardımcı oluyorum ne güzel genel de buralarda olduğum için ya bana denk geliyor yada poncigeSeni yardımcı olarak atıcam, eklemede sıkıntı var mavişcim düzelsin eklicem umarım inşallah hajss olmazsa sen devralırsın topiği
Ben cok giremiyom ya mentalitem izin vermiyor bu ara hsjdjdj kendimlen basbasa kalmam lazmdıAynenn dimi içinde kıpırdayan bir kelebek var
Pişmiş tavuğun başına gelmez kız bide defalarca emin misiniz diye bende eşimde sordu kapıdan bi çıktık eşim saydırıyor
Ayyy hadi insallah ecosummmm kız nerelerdesin sen benim gibi olma sağlıkla bir kizce nasip olsun
Aaaa şimdi ki hiç bisey sen bide son aylar gör annesi o zaman daha acılı
Kiz yandik ya ahahaha herkes oyle diyor kaburgalara tekmeyi basinca ziplayacaksin uykundan filan diye gozum korkuyor canim tatliAaaa şimdi ki hiç bisey sen bide son aylar gör annesi o zaman daha acılı
Olur ya 16. Hafta olmuşsun artık kaçta randevunBen cok giremiyom ya mentalitem izin vermiyor bu ara hsjdjdj kendimlen basbasa kalmam lazmdı
Bakalım cts belli olur belkim olmazsada napim artk doğurana kadar beklerim
Sadece kaburga mı idrar torbana bile el atıyorlar aşkım sürekli WC nöbetleri başlıyor sonra geceleriKiz yandik ya ahahaha herkes oyle diyor kaburgalara tekmeyi basinca ziplayacaksin uykundan filan diye gozum korkuyor canim tatli
12 de giriciimm inşallahOlur ya 16. Hafta olmuşsun artık kaçta randevun
Ayyy hadi heyecanla bekliyoruz seni bak gens bizi unutma12 de giriciimm inşallah
Canımmmm iyi ki varsınHahahaha kız sana yardımcı oluyorum ne güzel genel de buralarda olduğum için ya bana denk geliyor yada poncige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?