Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bende kaldımm. 3 Haziran'da bende farklı bir doktora gideceğim. İnşallah öğreniriz

Bir haftadir cok net hissediyorum onceki on gunu daha ziyade segirme gibiydi

Bende varım lütfen cts doktora gidicem inşallah artık öğrenirim

Kızlar yardım edin aklım çok karışık. Bende insülin direnci vardı. Gebeliğimde biraz acıkayım hemen şekerim düşüyor 60 lara. Elim ayağım titriyor. Halsizleşiyorum. Doktorum dahiliye git açlık ve tokluk şekeri baktır. Normalde 24 . Hafta şeker yüklemesi yapıyoruz sana erken yapabiliriz dedi. Bugün dahiliye gittim. Bana hemen şeker yüklemesi yapmak istedi. Kabul etmedim. Çok erken diye düşünüyorum. Şeker yüklemesi zaten kafamı karıştırıyor. Doktorum gel yanıma şeker yüklemesi önerdiyse ben yaparım diyor ama ben yaptırmak istemiyorum şuan da. Kafam çok karıştı. Siz bu şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz??

Hosgeldin csnim Nerelerdesin nasıl gidiyor hersey yolunda mı

selam hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin bilgilerini yazıp Puxhu etiketlemen yeterli tabloya ekliyor
Seni yardımcı olarak atıcam, eklemede sıkıntı var mavişcim düzelsin eklicem umarım inşallah hajss olmazsa sen devralırsın topiği

Ben de elimi koyunca dışarıdan hissedilmediğini anlıyorum içeriden hissetmek bile çok güzel ya
Aynenn dimi içinde kıpırdayan bir kelebek var
Ay Maviş senin başına gelende yav iyi doktoru dövmedn ndkdkf
Pişmiş tavuğun başına gelmez kız bide defalarca emin misiniz diye bende eşimde sordu kapıdan bi çıktık eşim saydırıyor
Bende varım lütfen cts doktora gidicem inşallah artık öğrenirim
Ayyy hadi insallah ecosummmm kız nerelerdesin sen benim gibi olma sağlıkla bir kizce nasip olsun
Benim bazen o oynarken canim yaniyor o yuzden inanilmaz etkilenemedim ya tabiki mutlu oluyorum sanki iletisime geciyormus kapi tiklatiyormus gibi jadjdj ama yine de icim bir garip oluyor
Aaaa şimdi ki hiç bisey sen bide son aylar gör annesi o zaman daha acılı

Seni yardımcı olarak atıcam, eklemede sıkıntı var mavişcim düzelsin eklicem umarım inşallah hajss olmazsa sen devralırsın topiği
Hahahaha kız sana yardımcı oluyorum ne güzel genel de buralarda olduğum için ya bana denk geliyor yada poncige

Ben cok giremiyom ya mentalitem izin vermiyor bu ara hsjdjdj kendimlen basbasa kalmam lazmdı
Bakalım cts belli olur belkim olmazsada napim artk doğurana kadar beklerim

Ben cok giremiyom ya mentalitem izin vermiyor bu ara hsjdjdj kendimlen basbasa kalmam lazmdı
Bakalım cts belli olur belkim olmazsada napim artk doğurana kadar beklerim
Olur ya 16. Hafta olmuşsun artık kaçta randevun

Kiz yandik ya ahahaha herkes oyle diyor kaburgalara tekmeyi basinca ziplayacaksin uykundan filan diye gozum korkuyor canim tatli
Sadece kaburga mı idrar torbana bile el atıyorlar aşkım sürekli WC nöbetleri başlıyor sonra geceleri

Selam kızlarr nasıl gidiyor hamişlikkk 13 haftayı geçenlerde belirtilere nee acabaa yazar mısınızzz ben 15 i geçtim çok rahatım hiç bişeyim yok iki üç haftadırr korkmaya başladım bian önce randegum gelsin gideyim istigorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…