Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
yok ya bebekler sağlıklı. fetal sonucuna cok güveniyorum ben şu saatten sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum allah muhafaza. detaylı usgyi de atlatırsak sağ salim doğurmayı beklicez

Gorunuyor canim detaylida parmaklari bile sayiyorlar zaten bu testler tarama testi ultrason asil onemli olan.

Kızlar dün iki prilama rağmen ben de mide bulantısından çok kötü oldum,iki kere filan çıkardım üstüne bir de isalim.Baya bir vücudum dirençsiz kaldı,dün acilde serum yedim gaita verdim.Gaita sonucum normal çıktı,kanda da bazı değerler yüksek bazısı düşük çıktı.Doktorun verdiği demir ve takviye ilacı beni isal yapıyor olabilir mi ara ara çok isal oluyorum,su gibi gidiyor .Bir türlü nedenini bulamadık .

canım bana ilk ocean mummy diye bi takviye vermişti kutu bitene kadar 1 ay ishal gezdim. günde 6-7 kez. sonra ı mom diye bi takviyeye geçtik düzeldi

canım bana ilk ocean mummy diye bi takviye vermişti kutu bitene kadar 1 ay ishal gezdim. günde 6-7 kez. sonra ı mom diye bi takviyeye geçtik düzeldi
Benim takviye de pregnom max diye bir takviye yavrum,hatta içeriğinde probiyotik katkılı filan yazıyor ama isal olmaktan sıkıldım ya.Sanki tuvalete yetişmeye çalışır gibi oluyorum.Doktora da söylediğimde normal diyor çoğu şeye bu sefer gaita istedi allahım o da normal çıkmış.Normal çıktığına da sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sanki adama her gittiğimde bir problem söylüyorum ya da evham yapıyorum gibi oluyor .Ama Napayım bir şey bozuyor bağırsak sistemimi,Allahım ne zaman hayırlısıyla düzelecez bilmiyorum

Ben yaptirmadim canim doktora da sormustum 14.haftada hatta gerek yok demisti
Benim haberim bile yoktu burda öğrendim. Benim doktorumun önemsediği ikili tarama ve detaylı ultrason. Fetalden de haberim yoktu sordum ilk senden duydum soran dedi öyle biryer işte

Benim haberim bile yoktu burda öğrendim. Benim doktorumun önemsediği ikili tarama ve detaylı ultrason. Fetalden de haberim yoktu sordum ilk senden duydum soran dedi öyle biryer işte
Fetaldna yi bilmeyen bir kadin dogumcu mu saka olsun lutfen hani onermemek gerek gormemek baska da, bilmemesine cok sasirdim yahu

Selamlar kızlar tüm sayfaları okuyamadım bebişi hisseden oldu muuu???bence ben 13. Haftamdan beri hissediyorum kasığımdaki his sol göbek hizasına geldiğinde de aynı kıpırtılar oldu doktora bebeği solda hissediyorum orada hareketler var dedim ultrasona bebek gerçekten sola gitmiş hissettiğin bebeğinmiş dedi biraz önce de daha sağda hissettim

Şuan 17.haftanin içindeyim genelde 20. Haftadan sonra öneriyorlar detaylı ultrasonu dediğinizi ilk defa duyuyorum
erkeklerin de bu realistliği beni öldürcek ya
Ayyy sorma bu kadar da netlik kestirip atmak olmaz ama o zaten en başından hiç kaptırmadı kendini değişebilir dedi adamın içine doğmuş resmen

Ufak ufak hissediyorum anlık dokunuslar canım sonra elimi koyuyorum his yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…