yok ya bebekler sağlıklı. fetal sonucuna cok güveniyorum ben şu saatten sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum allah muhafaza. detaylı usgyi de atlatırsak sağ salim doğurmayı beklicezBunlar usg de görünmüyor mu acaba. Perinatolog usg de baya ayrıntılı bakıyor aslında benim ikili tarama sırasında beynine kadar bakmıştı bende gördüm miniğimin herşeyiniNeyse için daha rahat olmuştur senin de. Bizde de bişey çıkmaz inşallah sonradan.
ay hepsi yumuş yumuş en sevdiğim renkler kızzzCinsiyeti belli olmayınca bebişe gelen hediyelerin renk skalası (temsili değil)
Cinsiyeti belli olmayınca bebişe gelen hediyelerin renk skalası (temsili değil)
Gorunuyor canim detaylida parmaklari bile sayiyorlarBunlar usg de görünmüyor mu acaba. Perinatolog usg de baya ayrıntılı bakıyor aslında benim ikili tarama sırasında beynine kadar bakmıştı bende gördüm miniğimin herşeyiniNeyse için daha rahat olmuştur senin de. Bizde de bişey çıkmaz inşallah sonradan.
Ben de bugün 15+3’üm. Acaba boşuna mı gideceğim yine hahaha
Ayy çok güzeller ama ben de bayılıyorum bu renklereCinsiyeti belli olmayınca bebişe gelen hediyelerin renk skalası (temsili değil)
Benimki de bahsetmedi ben de sormayı unuttum ama elzem olsa bahsederdi herhalde dedim sonradanYa kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.
canım bana ilk ocean mummy diye bi takviye vermişti kutu bitene kadar 1 ay ishal gezdim. günde 6-7 kez. sonra ı mom diye bi takviyeye geçtik düzeldiKızlar dün iki prilama rağmen ben de mide bulantısından çok kötü oldum,iki kere filan çıkardım üstüne bir de isalim.Baya bir vücudum dirençsiz kaldı,dün acilde serum yedim gaita verdim.Gaita sonucum normal çıktı,kanda da bazı değerler yüksek bazısı düşük çıktı.Doktorun verdiği demir ve takviye ilacı beni isal yapıyor olabilir mi ara ara çok isal oluyorum,su gibi gidiyor .Bir türlü nedenini bulamadık .
Benim takviye de pregnom max diye bir takviye yavrum,hatta içeriğinde probiyotik katkılı filan yazıyor ama isal olmaktan sıkıldım ya.Sanki tuvalete yetişmeye çalışır gibi oluyorum.Doktora da söylediğimde normal diyor çoğu şeye bu sefer gaita istedi allahım o da normal çıkmış.Normal çıktığına da sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sanki adama her gittiğimde bir problem söylüyorum ya da evham yapıyorum gibi oluyor .Ama Napayım bir şey bozuyor bağırsak sistemimi,Allahım ne zaman hayırlısıyla düzelecez bilmiyorumcanım bana ilk ocean mummy diye bi takviye vermişti kutu bitene kadar 1 ay ishal gezdim. günde 6-7 kez. sonra ı mom diye bi takviyeye geçtik düzeldi
Ben yaptirmadim canim doktora da sormustum 14.haftada hatta gerek yok demistiYa kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.
Benim haberim bile yoktu burda öğrendim. Benim doktorumun önemsediği ikili tarama ve detaylı ultrason. Fetalden de haberim yoktu sordum ilk senden duydum soran dediBen yaptirmadim canim doktora da sormustum 14.haftada hatta gerek yok demisti
Fetaldna yi bilmeyen bir kadin dogumcu muBenim haberim bile yoktu burda öğrendim. Benim doktorumun önemsediği ikili tarama ve detaylı ultrason. Fetalden de haberim yoktu sordum ilk senden duydum soran dediöyle biryer işte
Yok hoca bilen görünce sasrdi bana . Hastaların haberi yok hiç . Soran ilk hastamsin dediFetaldna yi bilmeyen bir kadin dogumcu musaka olsun lutfen hani onermemek gerek gormemek baska da, bilmemesine cok sasirdim yahu
Canım böyle isal olduğun günlerde midende ağrılar oluyor muydu,ani kramp ya da kesik kesik ağrı gibicanım bana ilk ocean mummy diye bi takviye vermişti kutu bitene kadar 1 ay ishal gezdim. günde 6-7 kez. sonra ı mom diye bi takviyeye geçtik düzeldi
Şuan 17.haftanin içindeyim genelde 20. Haftadan sonra öneriyorlar detaylı ultrasonu dediğinizi ilk defa duyuyorumTeşekkür ederimkaç haftalık sizinki doktor banada randevu al dedi bekliyorum bende 18 haftalık olunca randevu alacağım afp mom düşük dedi birde doktor acaba o ne oluyor bilginiz varmı bir sıkıntı çıkar mı
Ayyy sorma bu kadar da netlik kestirip atmak olmaz ama o zaten en başından hiç kaptırmadı kendini değişebilir dedi adamın içine doğmuş resmenerkeklerin de bu realistliği beni öldürcek ya
Ufak ufak hissediyorum anlık dokunuslar canım sonra elimi koyuyorum his yokSelamlar kızlar tüm sayfaları okuyamadım bebişi hisseden oldu muuu???bence ben 13. Haftamdan beri hissediyorum kasığımdaki his sol göbek hizasına geldiğinde de aynı kıpırtılar oldu doktora bebeği solda hissediyorum orada hareketler var dedim ultrasona bebek gerçekten sola gitmiş hissettiğin bebeğinmiş dedi biraz önce de daha sağda hissettim
Ben de elimi koyunca dışarıdan hissedilmediğini anlıyorum içeriden hissetmek bile çok güzel yaUfak ufak hissediyorum anlık dokunuslar canım sonra elimi koyuyorum his yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?