O karın şekli falan hurafe ya, bulantı da benimki kız ama öyle aşırı aşırı bulantım olmadı manipülasyonlara gelmeGünaydın kızlar, şimdi korktuğum bi durumu paylaşacağım.
Benim çocuğuma kız diyolar ama hep yüzde 90 gibi bi netlikle. Dışarıda gören herkes karnın erkek karnı gibi, işte kız hamilelikleri sıkıntılı bulantılı oluyor sende olmadı, cildin bozulmadı gibi şeyler söyleyerek beni manipüle ediyolar
Çünkü benim çocuğum hep kapatıyor veya bağdaş kuruyo. Detaylı da dahil hiçbir muayenede yüzde 100 denmedi
Ama ben kızım olma fikrine çok alıştım ve ona göre alışveriş yaptım ve yapıyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp da cinsiyeti farklı çıkan son aylarda öğrenen tanıdıklarınız oldu mu?
Ben de yurtdışın da yaşıyorum her ay ultrasonla bakıldı hiç bir ücrette ödemedim sigortam karşılıyor. Çevremdekiler de ödemedi. Başka ülkeleri bilmiyorum ama Almanya da öyle birşey duymadım ben.Bir yayinda uzman doktor demişti ultrason ücretli yurtdışında ondan çok az yapılıyor felan diye doğru mu
Bencede yemeyle alakalı değil hormonlarla alakalıYazarım canım inşallah şu 32.haftadan sonra düzene girme duyumu doğrudur sabredelim yeme içmeyle alakalı olmadığını test ederek gördüm kesinlikle hormonal bir durum eminim bu da elimizden bir şey gelmediğini stres yapmamamız gerektiğini gösteriyor
Şundan aldım ama kız babylisteye at indirimli al ben sonradan farkettimSelam bebişler,
Hangi şeker ölçüm cihazını kullanıyorsunuz acaba? Ben de bir tane alacağım ama kararsız kaldım
stoklar çok çabuk yenileniyo. biz de gardrop almıştık, birkaç tane eksik parçası vardı. her gün kontrol ettik web sitesinden. stok yenilendi bi hafta içindeKızlar dün size sorduğum ikea şifonyerin 160x78 olanı bitmiş. Sizinkinin ölçüsü neydi? 140x63 çok mu küçük olur?
Babyliste mi varmış hiç bilmiyorum Almanya damısın sendeŞundan aldım ama kız babylisteye at indirimli al ben sonradan farkettim
Evet canım Amazon’da babyliste oluştur herşey yüzde 15 indirimliBabyliste mi varmış hiç bilmiyorum Almanya damısın sende
Bu 2. Saat tokluk şekeri değeri mi? Normal değil mi bu değerKızlar benim şekerim bu sorunlu mu sizce şeker kullanma dedi dün doktor şekeri kes dedi. Diyet öneren doktr da oldu
Tokluk benim de sınır da çıktı canım yükleme yapmaya gerek duymadı ama yediklerine dikkat et dedi akşam 5 den sonra bisey yemezsem sabaha kadara bayılırım galibaGünaydın kızlar. Kan şekeri ile ilgili bilgi vereyim yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gördüğüm için sık sık dahileye doktoru dahileye hemşiresi ile bilgi alisverisim oluyor .açlık kan şekeri sınırı 90 altı tokluk kan şekeri sınırı 140 Alti . normalde gebelerde 1. Saat tokluk normal şeker hastalarında 2. Saatte tokluk bakılıyor .diyelim ki 1. Saat tokluğunuz çok çıktı ozaman 2. Saate bakılıyor onunda 120 altı olması bekleniyor .size küçük bir tüyodiyelim ki kaçamak yaptınız tatlı vs yediniz hemen arkasına ayran yada yoğurt yiyin ve yemeğinizi yer yemez 15 dj yürüyus yapın .şeker hemen düşüyor.Ek olarak tokluk şekerinizi yemeğe başladıktan sonra ağzınıza ilk lokmayı attıktan tam 1 saat sonra olceceksiniz.yemek bittikten sonra değil .akşam 17.00 de yemek yenecek yatmadan önce ara öğün yapılacak sabah da en geç 9 gibi kahvaltıya oturulacak
Türkiye’ye döndüm ya, sorun oradaŞundan aldım ama kız babylisteye at indirimli al ben sonradan farkettim
Hamilelikte en çok canımızın çektiği şeyleri yiyememek çok kötü .canım öyle bir menemen istiyorum yasak lahmacun istiyor yasak .cikilota ağzıma 1 aydır almadım .herkes hamilelikte kilo alır ben doğumdan sonra alacağım sanırımTokluk benim de sınır da çıktı canım yükleme yapmaya gerek duymadı ama yediklerine dikkat et dedi akşam 5 den sonra bisey yemezsem sabaha kadara bayılırım galibabebisler nasıl bu arada
Ya inanmıyorum bak sana da aynısı olmusBu arada dün akşam uludağ şekersiz limonata içmiş bulundum ben de kızçem bana şov yaptıı dedim ki C cilekcanavari haklıymış. Bu etkisini senden duymuş olmasaydım bütün gece tripteydim artık noluyor bu çocuğa diye dkfjs
Bize belli olmaz valla türkiyenin dört bir yanından evham queenler olarak burda toplanmışızBen sanırım doğum sonrası uzun zamandır inemediğim kilolara ineceğimkoca göbüşe rağmen herkes zayıfladın mı diye soruyor. 3 sene içmediğim ilaç kalmayınca çok kilo almıştım ilaçları bırakınca otomatik verdim bence ben. 8 kg gitti benden. Doğumda da bi o kadar gitse ortalama kiloma inerim doğumdan sonra da Göbeğimiz boş boş gelir bi de ona duygulanırız. Delirdik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?