Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam bebişler,

Hangi şeker ölçüm cihazını kullanıyorsunuz acaba? Ben de bir tane alacağım ama kararsız kaldım

Günaydın kızlar, şimdi korktuğum bi durumu paylaşacağım.
Benim çocuğuma kız diyolar ama hep yüzde 90 gibi bi netlikle. Dışarıda gören herkes karnın erkek karnı gibi, işte kız hamilelikleri sıkıntılı bulantılı oluyor sende olmadı, cildin bozulmadı gibi şeyler söyleyerek beni manipüle ediyolar
Çünkü benim çocuğum hep kapatıyor veya bağdaş kuruyo. Detaylı da dahil hiçbir muayenede yüzde 100 denmedi
Ama ben kızım olma fikrine çok alıştım ve ona göre alışveriş yaptım ve yapıyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp da cinsiyeti farklı çıkan son aylarda öğrenen tanıdıklarınız oldu mu?

O karın şekli falan hurafe ya, bulantı da benimki kız ama öyle aşırı aşırı bulantım olmadı manipülasyonlara gelme son dk cinsiyet değişenlere instagramda denk gelmiştim ama nadir bir olaydır diye düşünüyorum. Bir dahaki muayenede ekstradan rica etsen doktorundan biraz yürütüp falan öyle baksınlar belki pozisyon değişince ortaya çıkar

Bir yayinda uzman doktor demişti ultrason ücretli yurtdışında ondan çok az yapılıyor felan diye doğru mu
Ben de yurtdışın da yaşıyorum her ay ultrasonla bakıldı hiç bir ücrette ödemedim sigortam karşılıyor. Çevremdekiler de ödemedi. Başka ülkeleri bilmiyorum ama Almanya da öyle birşey duymadım ben.

Bencede yemeyle alakalı değil hormonlarla alakalı
Benim sorun ettiğim değer sürekli sınır üst çıkınca bebeğe zararı olur mu acaba
Benim de 32 ye daha var ya sabır

Selam bebişler,

Hangi şeker ölçüm cihazını kullanıyorsunuz acaba? Ben de bir tane alacağım ama kararsız kaldım
Şundan aldım ama kız babylisteye at indirimli al ben sonradan farkettim

Eklentiler

• IMG_1571.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar dün size sorduğum ikea şifonyerin 160x78 olanı bitmiş. Sizinkinin ölçüsü neydi? 140x63 çok mu küçük olur?

kızlar selam. dün kızımın yatağına nihayet karar verdim. çilek mobilyanın tekli montesori hem de divan olan yatağnı aldım. ikea'nınki bana biraz kalitesiz gelmişti. bi de altını temizleyememe fikri rahatsız etmişti. birkaç mağaza gezdik en son bunu beğendim

Kızlar dün size sorduğum ikea şifonyerin 160x78 olanı bitmiş. Sizinkinin ölçüsü neydi? 140x63 çok mu küçük olur?
stoklar çok çabuk yenileniyo. biz de gardrop almıştık, birkaç tane eksik parçası vardı. her gün kontrol ettik web sitesinden. stok yenilendi bi hafta içinde

Kızlar benim şekerim bu sorunlu mu sizce şeker kullanma dedi dün doktor şekeri kes dedi. Diyet öneren doktr da oldu

Tokluk benim de sınır da çıktı canım yükleme yapmaya gerek duymadı ama yediklerine dikkat et dedi akşam 5 den sonra bisey yemezsem sabaha kadara bayılırım galiba bebisler nasıl bu arada

Tokluk benim de sınır da çıktı canım yükleme yapmaya gerek duymadı ama yediklerine dikkat et dedi akşam 5 den sonra bisey yemezsem sabaha kadara bayılırım galiba bebisler nasıl bu arada
Hamilelikte en çok canımızın çektiği şeyleri yiyememek çok kötü .canım öyle bir menemen istiyorum yasak lahmacun istiyor yasak .cikilota ağzıma 1 aydır almadım .herkes hamilelikte kilo alır ben doğumdan sonra alacağım sanırım bebisler çok sukur bin şükür iyi canim 34. Haftaya kadar gelmelerini bekliyoruz İns erken gelmek istemezler

kizlar selam, sonunda seker problemimi belirli olcude cozdum. 2 haftalik gunluk testlerim sonucu, vucudumu tanidim. doktor iyiye gittigimi soyledi, sanirim yasaklari da biraz kaldiracak.

sabah ac karnina olcum yapiyorum 4.7 lerde ki 5.2 ydi (sinirda)
sonra kahvalti, 2 saat sonra yeniden olcum, bu da genelde 5 lerde, benim 8.4 du( bu da yuksek)
test sonrasi ara ogun yapabilirsiniz, kuruyemis, meyveli yogurt, dekafe. yani ben recelli ekmek bile yedim, artmadi.
ogleden sonra 2 saat sonra yeniden test. burada yine 6.2 yi de gordugum oldu ama kotu degil. sinir 6.9 sanirim.
sonra yine ara ogun ama kesin bir yuruyus eklemelisiniz. sonra aksam yemegi, 2 saat sonra yeniden son test. bu test oncesi eger yuruyus yaptiysaniz, garanti dusuk seker.

ben mesela ogle yemekten sonra 20 dkka, aksam yemekten sonra 30 dkka yuruyorum. cok etki ediyor ozellikle kacirdiysam. terlemeye basladiginiz anda seker erimis oluyor.

ozetle,
1. beyaz ekmek, kesinlikle beyaz unla yapilan hersey out.
3-meyve 3 tane yenilebilir ama ayni anda degil ara ogun olarak, 1 1 1 gibi.
2. eger kacamak yaptiysaniz ki ben dondurmaya dayanamiyorum. kesin min 30 dakka yuruyus, testten once.
3. aksam testinden sonra uyumadan en az 2 saat once meyve falan yiyecekseniz yiyin ama sut veya yogurtla. sonra uyumadan 2 saat once kesinlikle hicbisey. su sadece. boyle yapinca sabah aclik sekeri cok dusuk cikiyor. gune guzel basliyosunuz.

ben benim tecrubelerimi yazdim umarim yardimci olur. zaten az kaldi kizlar dogumdan sonra bayagi kilo aliriz

Ya inanmıyorum bak sana da aynısı olmus gündüz içince o kadar etkili olmuyor ama aksam içince bebeğin kıçı kaynıyor sanki yerinde duramıyor demi dkdjdkdjjdjdjdjd

Bize belli olmaz valla türkiyenin dört bir yanından evham queenler olarak burda toplanmışız herseyi beklerim bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…