Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben simdiden iki kez kalkiyorum zaten ya uykum bolundugu icin cok mutsuzum yandik desene bezlenelim en güzeli ajdjdjdj
Hahahahah benim geçti o dönemler ya gece sürekli uyanıyordum şimdi deliksiz uyuyorum

Kızlar yavru kuşumu gördüm. çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Veee bacaklarını öyle bir açtı kı pipisini görmemiz imkansızdı. 14. Haftada cinsiyetmiz kesinleşti. Oğluşum geliyor

Canim haberler cok guzel cok sevindim gozun aydin her anlamda

Ayy çok mutlu oldum canım sağlıkla gelsin paşan

Gözün aydın sağlıkla gelsiin

Gozunaydin canım bayram hediyesi olmuş size sağlıkla gelsin oglusun

Benim doktor da hiç tınlamıyordu, takviyeyi değiştirince normale döndüm. bildiğin içim dışım kurumuştu kuzum değiştirmeye bak sende o takviyeyi. yaramadı demek ki

ben 16 hafta kontrolüne de gittim aslında ama hiçbişey söylemedi bununla ilgili ya. karından mı baktı canım sana
Karından bakarken hepsi bakıyor canım riskli bir durum görürse söyler zaten rahim uzunluğunun bilgisinin normal olduğu sürece bilmeye gerek yok

Canim haberler cok guzel cok sevindim gozun aydin her anlamda
Ayy çok mutlu oldum canım sağlıkla gelsin paşan
Gözün aydın sağlıkla gelsiin
Gozunaydin canım bayram hediyesi olmuş size sağlıkla gelsin oglusun

Çok çoook saolun. Zor günlerdi ama atlattım inş Rabbim hepimizin bebişlerni sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Birde sizde oluyormu bilmiyorum ama , doğunca atalım bebişlermziin fotolarını. Ben herkesin bebişini çoook merak ediyorum burda tüm süreçlerine şahit olduk ya

Ya kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.
Benden de istemedi zorunlu değil sanırım randevum 13 Haziran'da o zaman soracağım daha erken randevusu olanlar sorsa keşke

Ay nasıl güzel olur o zaman da gaz sancılarını konuşuruz

Gözün aydın sağlıkla büyüsün gelsin artık rahat rahat alışveriş yapabilirsin

Rahim uzunluğu dediğiniz ne oluyor canmm b
Rahim ağız uzunluğu kapalı bir şekilde oluyor hamilelikte plasenta büyüdükçe oturdukca hunilesme ya da açılma ihtimali oluyor bu da erken doğum riskini getiriyor ben serklaj oldum oradan biliyorum bir endişe görürse dr söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…