Sende iyi ki varsın cicegimCanımmmm iyi ki varsın
Ben simdiden iki kez kalkiyorum zaten ya uykum bolundugu icin cok mutsuzumSadece kaburga mı idrar torbana bile el atıyorlar aşkım sürekli WC nöbetleri başlıyor sonra geceleri
HahahahahBen simdiden iki kez kalkiyorum zaten ya uykum bolundugu icin cok mutsuzumyandik desene bezlenelim en güzeli ajdjdjdj
Canim haberler cok guzel cok sevindimKızlar yavru kuşumu gördüm.çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Veee bacaklarını öyle bir açtı kı pipisini görmemiz imkansızdı. 14. Haftada cinsiyetmiz kesinleşti. Oğluşum geliyor
Ayy çok mutlu oldum canım sağlıkla gelsin paşanKızlar yavru kuşumu gördüm.çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Veee bacaklarını öyle bir açtı kı pipisini görmemiz imkansızdı. 14. Haftada cinsiyetmiz kesinleşti. Oğluşum geliyor
Gözün aydın sağlıkla gelsiinKızlar yavru kuşumu gördüm.çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Gozunaydin canım bayram hediyesi olmuş size sağlıkla gelsin oglusunKızlar yavru kuşumu gördüm.çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Gözün aydın canım çok şükür bu sınavı da atlattin
Benim doktor da hiç tınlamıyordu, takviyeyi değiştirince normale döndüm. bildiğin içim dışım kurumuştu kuzum değiştirmeye bak sende o takviyeyi. yaramadı demek kiBenim takviye de pregnom max diye bir takviye yavrum,hatta içeriğinde probiyotik katkılı filan yazıyor ama isal olmaktan sıkıldım ya.Sanki tuvalete yetişmeye çalışır gibi oluyorum.Doktora da söylediğimde normal diyor çoğu şeye bu sefer gaita istedi allahım o da normal çıkmış.Normal çıktığına da sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum sanki adama her gittiğimde bir problem söylüyorum ya da evham yapıyorum gibi oluyor .Ama Napayım bir şey bozuyor bağırsak sistemimi,Allahım ne zaman hayırlısıyla düzelecez bilmiyorum
sağol cancazım valla level level ilerliyoruzGözün aydın canım çok şükür bu sınavı da atlattin
Karından bakarken hepsi bakıyor canım riskli bir durum görürse söyler zaten rahim uzunluğunun bilgisinin normal olduğu sürece bilmeye gerek yokben 16 hafta kontrolüne de gittim aslında ama hiçbişey söylemedi bununla ilgili ya. karından mı baktı canım sana
Rahim uzunluğu dediğiniz ne oluyor canmm bKarından bakarken hepsi bakıyor canım riskli bir durum görürse söyler zaten rahim uzunluğunun bilgisinin normal olduğu sürece bilmeye gerek yok
Canim haberler cok guzel cok sevindimgozun aydin her anlamda
Ayy çok mutlu oldum canım sağlıkla gelsin paşan
Gözün aydın sağlıkla gelsiin
Gozunaydin canım bayram hediyesi olmuş size sağlıkla gelsin oglusun
Benden de istemedi zorunlu değil sanırımYa kızlar bu Afp testi zorunlu mu, benim gibi yaptırmayan var mı kafama takıldı iki gündür. Benim doktorum bu testten bahsetmedi bile burda öğrendim böyle birşey olduğunu.
Ay nasıl güzel olur o zaman da gaz sancılarını konuşuruzÇok çoook saolun. Zor günlerdi ama atlattım inşRabbim hepimizin bebişlerni sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Birde sizde oluyormu bilmiyorum ama , doğunca atalım bebişlermziin fotolarını. Ben herkesin bebişini çoook merak ediyorum burda tüm süreçlerine şahit olduk ya
Gözün aydınKızlar yavru kuşumu gördüm.çikolata yiyip gitmiştim ters dönmüş bıcır bıcır kanama alanım küçülmüş doktor atlattık artık dedi. Hala var ama galiba plesantanın yeri ve sağlamlığı oturduğu için çok güzel konuştu. Bayramda bebiş Haberini verebileceğimi söyledi. Nasıl rahatladım yaaa.
Rahim ağız uzunluğu kapalı bir şekilde oluyor hamilelikte plasenta büyüdükçe oturdukca hunilesme ya da açılma ihtimali oluyor bu da erken doğum riskini getiriyor ben serklaj oldum oradan biliyorum bir endişe görürse dr söylerRahim uzunluğu dediğiniz ne oluyor canmm b
Benim şişko yatmaktan oynamıyor yerinden herhalde sıfır sıfır sıfır his bir şey hissetmiyorumBir haftadir cok net hissediyorum onceki on gunu daha ziyade segirme gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?