Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Şakacı yavrucaklarımız bizi şakalamış meğerse. Bugün gördün mü pipiyi. Doktor istemediğim kadar pipi fotoğrafı çıkartttı bugün bana

Benim şişko yatmaktan oynamıyor yerinden herhalde sıfır sıfır sıfır his bir şey hissetmiyorum
Benimki de oyle pasa gibi yatardi, cuma doktor diyor ki gozumuz aydin aymis tam erkek cocugu olmus zipzip cekirge gibi ama boyle cok sistematik duzenli hissetmiyorum ben de canim, mesela bugun biraz rahatsizim geniz akintim var usuttum sanirim klimalardan, hic durup kendimi dinleyemedim bile oglum napiyor sjdjdjd

Yaaa bebolara bak valla iyi fake atıyolar bu ara erkek anaları kızlara yaklaştııı hadi bakalımmm

Canim selam, demirim dusuk degil 7 haftadir demir hapi iciyorum fakat bazen midemi bulandiriyor malesef. Doktorum da birak, damaryolundan veririz canini sıkma dedi icemedigin icin gectigimiz cuma. O yuzden biraktim ben de.
ben de bugün dahiliyeye gittim demir serumu bağlayacağım dedi ama ne kadar bir serum yemem gerektiğini görmek icin kan aldı yarın sabah gidicem büyük ihtimalle bağlanacak. bende kullanıyorum demir hapı ama bende genetik orak hücreli anemi var yükselmiyor bir türlü, bakalım hayırlısı artık Allah kolaylık versin hepimize

En guzelini yapmissin sifa olsun insallah canim senin icin boylesi daha kesin bir cozum gibi ekstra durumun da varmis madem kansizlik insani cok halsiz bitkin birakan bir illet malesef, gebelik haricinde de donem donem yasadigim olurdu cok kanamali adet gordugum icin. O yuzden direkt 10.haftada baslamistik biz demire, simdi bunca takviyeye hala sinirda, her an dusebilir gibi difjfjf

Ay bana doktor 12. Haftada erkek dedi, her gün bi şey alıyorum değişmez benimki di mi ya erkek değişmiyor sanırım

Ayyyy bayinacammmmm bu doktorlara ne oldu böyle hep yaniliyorlar aramiza hosgeldin bacimmm sen gene de detaylı ultrasona kadar alışveriş yapma

Ay bana doktor 12. Haftada erkek dedi, her gün bi şey alıyorum değişmez benimki di mi ya erkek değişmiyor sanırım
genel de erkekler dehismiyor canım pipiyi kordon sanıyor bizim doktorlar kız diyor sonra pipi buyuyjnce bir anda hoooop nur topu gibi oğlumuz oluyor

Kızlar bilgisi olan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…