Şakacı yavrucaklarımız bizi şakalamış meğerse. Bugün gördün mü pipiyi. Doktor istemediğim kadar pipi fotoğrafı çıkartttı bugün banaKızlar size bir haberim varbenim kızçem de meğer erkekmiş 3 haftadır kaç defa emin misiniz diye sordum doktora olsa görürdük dedi bugün de hala kız mı diye sordum, dedi inşallah alışveriş yapmadınız
Benimki de oyle pasa gibi yatardi, cuma doktor diyor ki gozumuz aydin aymis tam erkek cocugu olmus zipzip cekirge gibiBenim şişko yatmaktan oynamıyor yerinden herhalde sıfır sıfır sıfır his bir şey hissetmiyorum
Aaaaa sakaciya bakKızlar size bir haberim varbenim kızçem de meğer erkekmiş 3 haftadır kaç defa emin misiniz diye sordum doktora olsa görürdük dedi bugün de hala kız mı diye sordum, dedi inşallah alışveriş yapmadınız
Yaaa bebolara bak valla iyi fake atıyolar bu araKızlar size bir haberim varbenim kızçem de meğer erkekmiş 3 haftadır kaç defa emin misiniz diye sordum doktora olsa görürdük dedi bugün de hala kız mı diye sordum, dedi inşallah alışveriş yapmadınız
ben de bugün dahiliyeye gittim demir serumu bağlayacağım dedi ama ne kadar bir serum yemem gerektiğini görmek icin kan aldı yarın sabah gidicem büyük ihtimalle bağlanacak. bende kullanıyorum demir hapı ama bende genetik orak hücreli anemi var yükselmiyor bir türlü, bakalım hayırlısı artıkCanim selam, demirim dusuk degil 7 haftadir demir hapi iciyorum fakat bazen midemi bulandiriyor malesef. Doktorum da birak, damaryolundan veririz canini sıkma dedi icemedigin icin gectigimiz cuma. O yuzden biraktim ben de.
ben hiçbir şeyin faydasını görmedim henüz, benimde düşüyor günden güneKızlar benimde kansızlık problemim var demir dahi fayda etmemiş , ne yiyip içsem acaba … anemiye doğru gidiyor dedi doktor .
En guzelini yapmissin sifa olsun insallah canimben de bugün dahiliyeye gittim demir serumu bağlayacağım dedi ama ne kadar bir serum yemem gerektiğini görmek icin kan aldı yarın sabah gidicem büyük ihtimalle bağlanacak. bende kullanıyorum demir hapı ama bende genetik orak hücreli anemi var yükselmiyor bir türlü, bakalım hayırlısı artıkAllah kolaylık versin hepimize
Ayyyy bayinacammmmm bu doktorlara ne oldu böyle hep yaniliyorlar aramiza hosgeldin bacimmm sen gene de detaylı ultrasona kadar alışveriş yapmaKızlar size bir haberim varbenim kızçem de meğer erkekmiş 3 haftadır kaç defa emin misiniz diye sordum doktora olsa görürdük dedi bugün de hala kız mı diye sordum, dedi inşallah alışveriş yapmadınız
Ne kadar erken demiş doktor . Benim bugün 14hafta oldu .geçen hafta birşey demedi doktor yaniltirim dediAy bana doktor 12. Haftada erkek dedi, her gün bi şey alıyorumdeğişmez benimki di mi ya erkek değişmiyor sanırım
Devlet söylemiyor sanırım doktorum özelde benimNe kadar erken demiş doktor . Benim bugün 14hafta oldu .geçen hafta birşey demedi doktor yaniltirim dedi
genel de erkekler dehismiyor canım pipiyi kordon sanıyor bizim doktorlar kız diyor sonra pipi buyuyjnce bir anda hoooop nur topu gibi oğlumuz oluyorAy bana doktor 12. Haftada erkek dedi, her gün bi şey alıyorumdeğişmez benimki di mi ya erkek değişmiyor sanırım
Ne zaman kontrolün artık bu sefer netleşir canimNe kadar erken demiş doktor . Benim bugün 14hafta oldu .geçen hafta birşey demedi doktor yaniltirim dedi
Kızlar bilgisi olan yok mu?Kızlar yardım edin aklım çok karışık. Bende insülin direnci vardı. Gebeliğimde biraz acıkayım hemen şekerim düşüyor 60 lara. Elim ayağım titriyor. Halsizleşiyorum. Doktorum dahiliye git açlık ve tokluk şekeri baktır. Normalde 24 . Hafta şeker yüklemesi yapıyoruz sana erken yapabiliriz dedi. Bugün dahiliye gittim. Bana hemen şeker yüklemesi yapmak istedi. Kabul etmedim. Çok erken diye düşünüyorum. Şeker yüklemesi zaten kafamı karıştırıyor. Doktorum gel yanıma şeker yüklemesi önerdiyse ben yaparım diyor ama ben yaptırmak istemiyorum şuan da. Kafam çok karıştı. Siz bu şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz??
yaptirin tabiki, zaten bi glukoz probleminiz varmis. gebelik esnasinda ani bebek ölümünün en yaygin sebebi gestasyonel diyabettir. ayrica bi zarari yok seker yüklemenin, kim cikardi bu tehlikelidir safsatasini anlamiyorum.Kızlar bilgisi olan yok mu?
Ay 5 tane pipi resmimiz varŞakacı yavrucaklarımız bizi şakalamış meğerse. Bugün gördün mü pipiyi. Doktor istemediğim kadar pipi fotoğrafı çıkartttı bugün bana
Valla öyle oldu son dk 4 5 bebe eklendiYaaa bebolara bak valla iyi fake atıyolar bu araerkek anaları kızlara yaklaştııı hadi bakalımmm
Bana da 12 de erkek dedi 14 ten 18 e kadar da kız dendi şimdi erkek oldukAy bana doktor 12. Haftada erkek dedi, her gün bi şey alıyorumdeğişmez benimki di mi ya erkek değişmiyor sanırım
Sonuçta en başa döndüysen ben burdan devamBana da 12 de erkek dedi 14 ten 18 e kadar da kız dendi şimdi erkek olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?