Hen benimkine attim dun tahlili direkt antibiyotik yazip yolladiAyy simoş sonucu kendi doktoruma da atmıştım aradı şimdi diyor idrara akıntı bulaşmış gibi duruyor bu kadar yoğun enfeksiyon olsa 40 derece ateşin olurdu dedi… antibiyotik kullanma şimdi idrar kültürünün sonucunu bekleyelim dedi djdjd
İyi yapmışsın ben orta idrar değil ilk idrarla vermiştim sanırım ondan böyle fazla çıkmışHen benimkine attim dun tahlili direkt antibiyotik yazip yolladibenim lokosit 45 cikmis bilmiyorum asiri mi yuksek hani sorgulamadim inan su zaten 2 lt iciyodum iki gundur 3.5 lt filan iciyorum sanirim abarttim korkup ajsjdj
ay nolur dua et belirtin yok diye ben 5. haftadan beri kusuyorum hiçbir şey düzelmedi cumartesi 17 olucam perişan haldeyim gerçekten şükretSelam kızlarr nasıl gidiyor hamişlikkk 13 haftayı geçenlerde belirtilere nee acabaa yazar mısınızzz ben 15 i geçtim çok rahatım hiç bişeyim yok iki üç haftadırr korkmaya başladım bian önce randegum gelsin gideyim istigorum
Bende mide bulantisi devam, bir de 13e girdigim gibi geceleri mide yanmasi basladiSelam kızlarr nasıl gidiyor hamişlikkk 13 haftayı geçenlerde belirtilere nee acabaa yazar mısınızzz ben 15 i geçtim çok rahatım hiç bişeyim yok iki üç haftadırr korkmaya başladım bian önce randegum gelsin gideyim istigorum
Bi ara bende de okuyordu ama gecti simdi sadece akinti var. Belki cok su ictiginizdendir. Sanki idrar torbasi cok dolunca rahim baski yaptikca ben hissetmeden akiyo gibiydi.Kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak sizde de akıntı var mı bazen beyaz bazen sadece su gibi
Ben de ben de sabah gozumu asm de acmistim iste. Senin kac cikmis lokositİyi yapmışsın ben orta idrar değil ilk idrarla vermiştim sanırım ondan böyle fazla çıkmışsuya devam ama
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBenimki de oyle pasa gibi yatardi, cuma doktor diyor ki gozumuz aydin aymis tam erkek cocugu olmus zipzip cekirge gibiama boyle cok sistematik duzenli hissetmiyorum ben de canim, mesela bugun biraz rahatsizim geniz akintim var usuttum sanirim klimalardan, hic durup kendimi dinleyemedim bile oglum napiyor sjdjdjd
Valla canım dr bana zıkkım yemen lazım dese onu da yerim tıp okuyan onlar sonuçta bebeğin hayatını niye riske atsın manyak mı bu drlarKızlar bilgisi olan yok mu?
Cok tesekkur ederim canim, hepsi ust uste geldi enfeksiyon ve usutmeGeçmiş olsun canım dikkat et kendineen son kafa atıyordu bizimki de bakalım bayramdan sonra göreceğim inşallah
Kuzu bende 10-12 lokosit yazıyor ama doktor bakteri ve epitelden dolayı şüphelendi idrara akıntı karısmasındanBen de ben de sabah gozumu asm de acmistim iste. Senin kac cikmis lokosit
Hmmm referans oranlari farkli sanirim baktirdigimiz yerlere gore, benim bakilanda bakteri epitel filan yok temiz, ama lokosit 45Kuzu bende 10-12 lokosit yazıyor
Sen güzel dikkat etmişsin canım ben günlük ped illetine düşüyorum haftaiçi, akıntı da vardı bu aralar ama ne koku ne kaşıntı bi şey yoktu minik kasık batmalarım vardıHmmm referans oranlari farkli sanirim baktirdigimiz yerlere gore, benim bakilanda bakteri epitel filan yok temiz, ama lokosit 45umumi tuvaletten aldin muhtemelen dedi doktor da, cunku anlattim yani ne kadar dikkat ettigimi suyu nasil tukettigimi vs. Gunde 3 camasir degidiyorum asla gunluk ped kullanmiyorum vs. Geriye o kaldi bir dedi doktor da
HER GÜN KUSMAK HİÇ GEÇMİCEK Mİİİİİİİ
Aman ettim de noldu antibiyotiklik oldum gunun sonunda bak sjdjfjfjf. Bu donem icin telefondaki app de ani bayilmalar gibi bir sey diyordu resmen ondan olmus sana kiyamam yaSen güzel dikkat etmişsin canım ben günlük ped illetine düşüyorum haftaiçi, akıntı da vardı bu aralar ama ne koku ne kaşıntı bi şey yoktu minik kasık batmalarım vardıhamileliğin şanındandır… az daha bayılıyordum o daha bombaydı gerçekten tansiyon şeker normal ama gidiyordum yani çok enteresan şeyler yaşandı
CanimAyyy arkadaşlar ben de bugün acillik oldum. Dersteyken gözüm karardı böyle bayılacak gibi oldum. Serum yedim acilde… üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tekrar
Asm deki idrar tahliline ek olarak özelde de yaptir mutlaka. Benim doktorum hic asm de idrar verme boşa dedi. Tahliller bekliyor bozulma daha çabuk olur idrarda dedi. Ben asm ye göre kum dokuyorum. Tahlilde oyle çıkmış:) özelde yaptırdım hic bir sey yok. Tsh da da 5 cikti asm de özelde yaptırdım 2 :) biraz dengesizlik varGecmis olsun kuzucum ben de lokosit yuksek ciktigi icin antibiyotik basladim jadjjddj. Asm ye gitmisken ille kan idrar bakalim dediler iyi dedim meger enfeksiyonum varmis allaha emanet
Yaaa bu haftaya kadar güzel idare ediyordum aslında demek ki normalAman ettim de noldu antibiyotiklik oldum gunun sonunda bak sjdjfjfjf. Bu donem icin telefondaki app de ani bayilmalar gibi bir sey diyordu resmen ondan olmus sana kiyamam ya
İyiyim şimdi canım ya. Biraz limitlerimi zorlamıştım bugün yorgun ve uykusuz bi de az bi kahvaltıyla gidince sabah kötü oldumCanim
Çok geçmiş olur olsun şimdi nasılsın şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?