Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Hen benimkine attim dun tahlili direkt antibiyotik yazip yolladi benim lokosit 45 cikmis bilmiyorum asiri mi yuksek hani sorgulamadim inan su zaten 2 lt iciyodum iki gundur 3.5 lt filan iciyorum sanirim abarttim korkup ajsjdj

Hen benimkine attim dun tahlili direkt antibiyotik yazip yolladi benim lokosit 45 cikmis bilmiyorum asiri mi yuksek hani sorgulamadim inan su zaten 2 lt iciyodum iki gundur 3.5 lt filan iciyorum sanirim abarttim korkup ajsjdj
İyi yapmışsın ben orta idrar değil ilk idrarla vermiştim sanırım ondan böyle fazla çıkmış suya devam ama

ay nolur dua et belirtin yok diye ben 5. haftadan beri kusuyorum hiçbir şey düzelmedi cumartesi 17 olucam perişan haldeyim gerçekten şükret

Bende mide bulantisi devam, bir de 13e girdigim gibi geceleri mide yanmasi basladi
Kızlar iç çamaşırım sürekli ıslak sizde de akıntı var mı bazen beyaz bazen sadece su gibi
Bi ara bende de okuyordu ama gecti simdi sadece akinti var. Belki cok su ictiginizdendir. Sanki idrar torbasi cok dolunca rahim baski yaptikca ben hissetmeden akiyo gibiydi.

Bugün demir ilacımı içmedim ve kahvaltı yaptım. Henüz kusmadım bakalım. Yarın bunlardan sadece birini yapmayıp deney yapıcam bilim kadını kişiliğimi ortaya çıkardı zorluklar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine en son kafa atıyordu bizimki de bakalım bayramdan sonra göreceğim inşallah

Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca annenin bulantıları bitermiş benim baya azaldı gibi ama tamamen bitti diyemicem. Gecicek insallah hepimizin...

Instagramda gezinirken denk geldi istanbullu anneler icin belediyenin hediyeleri varmış. 20.haftada başvuru yapılıyormuş ilgisini çeken olur belki.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine en son kafa atıyordu bizimki de bakalım bayramdan sonra göreceğim inşallah
Cok tesekkur ederim canim, hepsi ust uste geldi enfeksiyon ve usutme
Ya onlarin keyfi cok yerinde de iste biz evhamliyiz ajdjdjdjd. O kafa atmalari cok komik degil mi biz de son gittigimizde ayagiyla hususi bocek ezer gibi bacak hareketleri yapiyordu herseyleri cok komik geliyor cok sevimli geliyor yahu

Kuzu bende 10-12 lokosit yazıyor
Hmmm referans oranlari farkli sanirim baktirdigimiz yerlere gore, benim bakilanda bakteri epitel filan yok temiz, ama lokosit 45 umumi tuvaletten aldin muhtemelen dedi doktor da, cunku anlattim yani ne kadar dikkat ettigimi suyu nasil tukettigimi vs. Gunde 3 camasir degidiyorum asla gunluk ped kullanmiyorum vs. Geriye o kaldi bir dedi doktor da

Sen güzel dikkat etmişsin canım ben günlük ped illetine düşüyorum haftaiçi, akıntı da vardı bu aralar ama ne koku ne kaşıntı bi şey yoktu minik kasık batmalarım vardı hamileliğin şanındandır… az daha bayılıyordum o daha bombaydı gerçekten tansiyon şeker normal ama gidiyordum yani çok enteresan şeyler yaşandı

Aman ettim de noldu antibiyotiklik oldum gunun sonunda bak sjdjfjfjf. Bu donem icin telefondaki app de ani bayilmalar gibi bir sey diyordu resmen ondan olmus sana kiyamam ya

Ayyy arkadaşlar ben de bugün acillik oldum. Dersteyken gözüm karardı böyle bayılacak gibi oldum. Serum yedim acilde… üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tekrar
Canim
Çok geçmiş olur olsun şimdi nasılsın şifalar diliyorum

Gecmis olsun kuzucum ben de lokosit yuksek ciktigi icin antibiyotik basladim jadjjddj. Asm ye gitmisken ille kan idrar bakalim dediler iyi dedim meger enfeksiyonum varmis allaha emanet
Asm deki idrar tahliline ek olarak özelde de yaptir mutlaka. Benim doktorum hic asm de idrar verme boşa dedi. Tahliller bekliyor bozulma daha çabuk olur idrarda dedi. Ben asm ye göre kum dokuyorum. Tahlilde oyle çıkmış:) özelde yaptırdım hic bir sey yok. Tsh da da 5 cikti asm de özelde yaptırdım 2 :) biraz dengesizlik var

Aman ettim de noldu antibiyotiklik oldum gunun sonunda bak sjdjfjfjf. Bu donem icin telefondaki app de ani bayilmalar gibi bir sey diyordu resmen ondan olmus sana kiyamam ya
Yaaa bu haftaya kadar güzel idare ediyordum aslında demek ki normal ama tavsiye olarak şunu söyliyim baktınız gözünüz kararıyo sakın ayakta kalmayın kaldırım bile olsa oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…